2018. november 14., szerda, Aliz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:52 Milliárdokat költenek a muszlim megszállók kényelmére az európai adófizetők pénzéből17:18 "Macedónia azt várja Magyarországtól, hogy mutasson példát, és ne védjen bűnözőt"16:45 Salvini talált 51 "valódi menekültet" - repülővel érkeznek a négerek Olaszországba16:22 Genderista nyomorultak "sztrájkoltak" az ELTE-n - javasoljuk nekik Tel-Avivot a kedvenc tantárgyuk folytatásához16:04 Barikádépítéssel akarja bebizonyítani egy hajónyi betolakodó, hogy ők valójában menekültek15:52 Kamerák kerülnek a Szentendrei és a Váci útra15:28 Mi más centenáriumot ünneplünk: száz éve alapították a Székely Nemzeti Tanácsot 14:46 Gazprom-vezető: az amerikai fenyegetőzés ellenére megvalósul az Északi Áramlat 214:05 Duatlon az eltérő kultúrában: elindulnak a rokonokhoz gyalog, autóval folytatják13:40 Mágnesként vonzotta a közpénzt Kilián Alexandra a Jobbiknál13:27 Nem jött össze az újabb gázai vérfürdő Liebermannak, ezért inkább lemondott13:00 Gyorsbüfé előtt önkielégített a cigány - de legalább addig is nem a bűnözők és ingyenélők számát szaporította12:48 Egészen egy nagykörúti luxusszállóig "menekült" Orbán macedón cimborája12:28 Dizájnerdrog: bővült a tiltott szerek listája, kár, hogy naponta jelenik meg valami új méreg12:14 Csehország sem csatlakozik az ENSZ-paktumhoz
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Holokamu :: :: Hozzászólások

Holohazugságokat cáfoló könyveket foglalt le a "magyar" rendőrség a Gede Testvérek könyvkiadónál

Reklám

Február 7-én, a délután folyamán megjelent több civil ruhás rendőr, és házkutatást tartottak a Gede Testvérek könyvkiadónál. A holovallás indexre tett összes könyvét lefoglaltak. Tették mindezt a második Gyurcsány-kormány által megszavazott, de a Bajnai-, sőt két Orbán-kormány által is életben tartott szájzártörvény elfogadásának lassan 10. évfordulóján.
A Kuruc.info értesülései szerint az alább megtekinthető házkutatási és lefoglalási határozatban nevesítetten túl más szemfelnyitó könyveket is lefoglaltak, összesen 109 darabot.
Zoom
A "holokauszt tagadását" szankcionáló, Btk. 333. paragrafusára hivatkozva és egy magánszemély spicliskedése nyomán a következő köteteket foglalta le a "magyar" rendőrség:
- Lars Adelskogh: Egy üres zsák nem áll meg magában
- Richard E. Harwood: A hatmilliós zsidó mítosz nyomában
- Robert Lenski: A holocaust a törvényszéken (Az Ernst Zündel-ügy)
- Germar Rudolf: Felboncolt holocaust
A Büntető törvénykönyvbe foglalt gyalázat - mely nem más, mint a hazánkat nyíltan megalázó zsidó akarat megtestesülése immáron 10 éve - nyomán jelenleg nem tudni, számíthat-e a hiánypótló missziót teljesítő hazafias könyvkiadó újabb razziára a fülkeforradalmi, keresztény-konzervatívnak hazudott cionseggnyaló kormány regnálásának nyolcadik évében.
Mi továbbra is arra buzdítjuk az igazságot kereső olvasóinkat, hogy bátran lapozgassák a kormány jóvoltából közpénzen eltartott zsidó gárda által hatodik éve betiltatni akaró Holokamu-rovatunkat, azt ugyanis sem a TEV, sem a "magyar" rendőrség nem tudta ez idáig lefoglalni.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready