2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...12:18 "Gyorsan megoldom a problémákat" - Trump a katonaságot is bevetné az őrjöngő-fosztogató négerek ellen11:47 Oltóanyag tesztelésébe kezd az orosz hadsereg11:35 Magyar Nagydíj - július 19-én lesz a verseny a Hungaroringen
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Lapszemle :: :: Hozzászólások

"Izrael őrzője" mentette meg a Jobbik győzelmétől a zsidókat, és tette meg Orbán Viktort újabb négy évre kormányfőnek

Reklám

A Magyarországon törpeszektának számító Chabad nevű, misztikus tanokat is hirdető zsidó szekta örül Orbán Viktor választási győzelmének, s annak is, hogy az előzetes jóslatokkal ellentétben az „antiszemita és rasszista” Jobbik nem kapta meg a parlamenti többséghez szükséges elegendő szavazatot. A Chabad zsidó közösségnek juttatandó bőkezű kormányzati adományozások tehát az elkövetkezendő négy esztendőben sem kerülnek le a napirendről, s ezért Báruch Oberlander rabbi úgy vélekedik, hogy Orbán Viktort egyenesen „Izrael őrzője” (Isten) tette meg ismét kormányfőnek, illetve mentette meg a zsidókat a Jobbik hatalomra kerülésétől – olvasható az ’Árúc 7 című izraeli hírportálon.
Zoom
Báruch Oberlander rabbi
„Kiderült, hogy ’nem szendereg, és nem alszik Izrael őrzője’, hiszen a jelenlegi miniszterelnök további négy éven keresztül betölti a hivatalát”, nyilatkozott elégedetten, a 121. zsoltárt is idézve Báruch Oberlander rabbi, a Chabad nevű zsidó irányzat vallásbírósági elnöke. (Ő volt az, aki az egyik külföldi zsidó újságnak a felekezeti megbékélés jegyében elpanaszolta, hogy a budapesti Kozma utcai zsidó temetőben gojokat is végső nyugalomra helyeznek – H. J.)
Zoom
Orbán Viktor zsidó vezetőkkel, balján Báruchhal (fotó: EJA)
„A magyarországi zsidók megkönnyebbülve föllélegeztek, amikor kitudódott a választások eredménye, pontosabban az, hogy a szélsőjobboldali Jobbik nem növelte az erejét, de még csak meg sem közelítette a kormánypártokat”, örvendezett az ortodox irányzat rabbija.
Zoom
Erdélyi Miklós a jobbik jelöltjének kampányol (fotó: Szombat)
„Pedig egyes előrejelzések azt jósolták, hogy a Jobbik megkétszerezi, sőt megháromszorozza az erejét. De voltak olyan vélemények is, hogy a választásokon ez a párt eléri a parlamenti többséget, ami a legtöbb itteni zsidót igen aggasztott”, idézi Oberlander rabbi megnyilatkozását az ’Árúc 7 hírportál, majd a hivatalos orbáni politikának megfelelően, még a személyeskedéstől sem eltekintve, a rabbi megrótta a „liberális zsidókat” is: „El kell mondani, hogy sajnos sok liberális zsidó is igyekezett rávenni a választókat, hogy szavazzanak erre az antiszemita, rasszista pártra (a tévedések elkerülése végett: a hanukázó Jobbikról van szó – H. J.) Ehhez az abszurd helyzethez csatlakozott Erdélyi Miklós úr, a délkelet-magyarországi Hódmezővásárhely zsidó hitközségének az elnöke, a magyarországi neológ zsidó hitközség egyik vezetője is”. (Erdélyi Miklós valóban a Csongrád megyei 4. választókerületben indult jobbikos Kiss Attila mellett kampányolt, amiért a Mazsihisz megrótta – H. J.)
Hering J. – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready