Bezár!
2019. november 12., kedd, Levente, Tihamér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:28 Baseballütővel verte a kamionos az őt megállító közutast20:43 Brutálisan összevertek egy nőt egy katonai rendezvény után, nyugalmazott alezredes a tettes20:03 Gyárfás tagadta bűnösségét19:42 Erdogan a kitoloncolt dzsihadistákról: nem érdekel, hogy visszafogadják őket, vagy a határon maradnak19:27 Óvodásokat fújt le maró anyaggal egy elmebeteg Kínában19:19 Koalíciós kormányt alakítanak a "progresszív" vörösök Madridban18:48 Berlusconi beléptetné a Ligát a Néppártba18:11 Azok a jó elvtársi hagyományok: Gyöngyösi momentumos barátnője külföldről kér segítséget a diktatúra ellen17:13 Várható volt: Józsefváros bissau-guineai képviselője nem tudja értékelni az antik humort16:53 Posvány16:10 Szobrot állítana Horthynak a Mi Hazánk a fővárosban, bemutatták a gipszmintát15:46 Összefogott az ellenzék Soroksáron: fizetés nélkül maradt a polgármester15:20 "Fiatalemberek" készültek tömeggyilkosságra Merkelisztánban15:11 Hatévesre növelik a képzést az Állatorvostudományi Egyetemen14:27 Napi Bencsik: Mészárosék nem loptak, szerencsésen versenyeztek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Lapszemle :: :: Hozzászólások

"Izrael őrzője" mentette meg a Jobbik győzelmétől a zsidókat, és tette meg Orbán Viktort újabb négy évre kormányfőnek

Reklám

A Magyarországon törpeszektának számító Chabad nevű, misztikus tanokat is hirdető zsidó szekta örül Orbán Viktor választási győzelmének, s annak is, hogy az előzetes jóslatokkal ellentétben az „antiszemita és rasszista” Jobbik nem kapta meg a parlamenti többséghez szükséges elegendő szavazatot. A Chabad zsidó közösségnek juttatandó bőkezű kormányzati adományozások tehát az elkövetkezendő négy esztendőben sem kerülnek le a napirendről, s ezért Báruch Oberlander rabbi úgy vélekedik, hogy Orbán Viktort egyenesen „Izrael őrzője” (Isten) tette meg ismét kormányfőnek, illetve mentette meg a zsidókat a Jobbik hatalomra kerülésétől – olvasható az ’Árúc 7 című izraeli hírportálon.
Zoom
Báruch Oberlander rabbi
„Kiderült, hogy ’nem szendereg, és nem alszik Izrael őrzője’, hiszen a jelenlegi miniszterelnök további négy éven keresztül betölti a hivatalát”, nyilatkozott elégedetten, a 121. zsoltárt is idézve Báruch Oberlander rabbi, a Chabad nevű zsidó irányzat vallásbírósági elnöke. (Ő volt az, aki az egyik külföldi zsidó újságnak a felekezeti megbékélés jegyében elpanaszolta, hogy a budapesti Kozma utcai zsidó temetőben gojokat is végső nyugalomra helyeznek – H. J.)
Zoom
Orbán Viktor zsidó vezetőkkel, balján Báruchhal (fotó: EJA)
„A magyarországi zsidók megkönnyebbülve föllélegeztek, amikor kitudódott a választások eredménye, pontosabban az, hogy a szélsőjobboldali Jobbik nem növelte az erejét, de még csak meg sem közelítette a kormánypártokat”, örvendezett az ortodox irányzat rabbija.
Zoom
Erdélyi Miklós a jobbik jelöltjének kampányol (fotó: Szombat)
„Pedig egyes előrejelzések azt jósolták, hogy a Jobbik megkétszerezi, sőt megháromszorozza az erejét. De voltak olyan vélemények is, hogy a választásokon ez a párt eléri a parlamenti többséget, ami a legtöbb itteni zsidót igen aggasztott”, idézi Oberlander rabbi megnyilatkozását az ’Árúc 7 hírportál, majd a hivatalos orbáni politikának megfelelően, még a személyeskedéstől sem eltekintve, a rabbi megrótta a „liberális zsidókat” is: „El kell mondani, hogy sajnos sok liberális zsidó is igyekezett rávenni a választókat, hogy szavazzanak erre az antiszemita, rasszista pártra (a tévedések elkerülése végett: a hanukázó Jobbikról van szó – H. J.) Ehhez az abszurd helyzethez csatlakozott Erdélyi Miklós úr, a délkelet-magyarországi Hódmezővásárhely zsidó hitközségének az elnöke, a magyarországi neológ zsidó hitközség egyik vezetője is”. (Erdélyi Miklós valóban a Csongrád megyei 4. választókerületben indult jobbikos Kiss Attila mellett kampányolt, amiért a Mazsihisz megrótta – H. J.)
Hering J. – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready