2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója19:14 A Kúria várhatóan áprilisban dönt a gyöngyöspatai ügyben
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Lehet bissau-guineai a Párbeszéd

Reklám

Várhatóan Kocsis-Cake Olivio és V. Naszályi Márta között dőlhet el, ki üljön be Karácsony Gergely helyett a parlamentbe, erről a Párbeszéd tagsága dönthet. A Magyar Idők információi szerint az elnökség Kocsis-Cake mögött áll. Az apai ágon bissau-guineai származású politikus elsősorban Szabó Tímea társelnök támogatását élvezi.
Zoom
Fotók: Cake Facebook-oldala
A lap forrásai ugyanakkor hangsúlyozták, hogy Kocsis-Cake-n kívül az eddig legesélyesebbnek tartott V. Naszályi Márta mellett is komoly lobbizás folyik, elsősorban a Karácsony Gergely jobbkezének tartott Tordai Bence szóvivő részéről, aki az MSZP–Párbeszéd közös listájáról jutott az Országgyűlésbe.
Zoom
Kari Geri és Süti Oli
Az biztos, hogy a korábban mandátum-várományosként emlegetett Hegyesi Beátában és Barabás Richárdban már nem gondolkodik az elnökség, arról pedig, hogy végül Kocsis-Cake Olivio vagy V. Naszályi Márta ülhet be a parlamentbe a Párbeszéd május végi taggyűlése dönt majd.
Zoom
A legmegfelelőbb ember volt a vidék meggyőzésére...
A 2010-ben még LMP-s színekben politizáló Kocsis-Cake-ről Magyar identitás csokibőrben címmel közölt portrét a Népszabadság. Ebből kiderült, hogy bár a „cake” angolul süteményt jelent, de szerinte ez a véletlen műve, családnevének ugyanis nincs értelmezhető fordítása.
Zoom
...itt a bizonyosság: felejthetetlenek ezek a ragyogó, bizakodó arcok
Politikai szerepvállalása előtt Kocsis-Cake Olivio a civil szférában tevékenykedett, dolgozott a Kurt Lewin Alapítványnak, a Soros Alapítványnak, a Rádió Cafénak és a Civil Rádiónak is.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready