2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:42 Gázrobbanás történt a Kőbányai úti piacon19:18 Most meg az a baj, hogy túlságosan élethűen ábrázolják a kampósorrúakat a belgiumi jelnyelvben18:45 Hát persze hogy csak a magyar lehet rasszista: zárt kapus lesz az azeriek elleni Eb-selejtező - húszmilliós buntetés is játszik18:19 Ez egyre betegebb: gigantikus porfelhővel küzdene a klímaholokamu ellen egy nemzetközi kutatócsoport17:56 Jó sok ökörre van szüksége a Kubai Kommunista Pártnak17:23 A Mi Hazánk rendbetenné a MÁV-ot, és duplájára emelné a kalauzverő cigányok büntetését16:44 Üzemanyag-áremeléssel szállnak fel Merkelék a klímarollerre16:19 A detoxba tartó úton rugdosott egy beteget a miskolci kórház egyik beteghordója, de kirúgták15:55 Kirabolták az egyik leghíresebb és legfényűzőbb franciaországi kastélyt15:35 A csárdás és a verbunk is bekerült a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékébe14:54 Jórészt adóforintjainkból felépített francia csigazabáltató üzem átadásán büszkélkedtek a szabolcsi Fidesz-prominensek14:23 Történelmi tartozást egyenlítettek ki a sógorok: állampolgárságot kaphatnak a "nácizmus által elüldözött" zsidók13:39 Egy fekete állat akart besurranni egy házba Észak-Franciaországban13:05 A Huawei bemutatta az első Google-mentes okostelefonját12:28 Nem a megfelelő unokából csinált milliomost egy újbudai nagymama
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Lehet bissau-guineai a Párbeszéd

Reklám

Várhatóan Kocsis-Cake Olivio és V. Naszályi Márta között dőlhet el, ki üljön be Karácsony Gergely helyett a parlamentbe, erről a Párbeszéd tagsága dönthet. A Magyar Idők információi szerint az elnökség Kocsis-Cake mögött áll. Az apai ágon bissau-guineai származású politikus elsősorban Szabó Tímea társelnök támogatását élvezi.
Zoom
Fotók: Cake Facebook-oldala
A lap forrásai ugyanakkor hangsúlyozták, hogy Kocsis-Cake-n kívül az eddig legesélyesebbnek tartott V. Naszályi Márta mellett is komoly lobbizás folyik, elsősorban a Karácsony Gergely jobbkezének tartott Tordai Bence szóvivő részéről, aki az MSZP–Párbeszéd közös listájáról jutott az Országgyűlésbe.
Zoom
Kari Geri és Süti Oli
Az biztos, hogy a korábban mandátum-várományosként emlegetett Hegyesi Beátában és Barabás Richárdban már nem gondolkodik az elnökség, arról pedig, hogy végül Kocsis-Cake Olivio vagy V. Naszályi Márta ülhet be a parlamentbe a Párbeszéd május végi taggyűlése dönt majd.
Zoom
A legmegfelelőbb ember volt a vidék meggyőzésére...
A 2010-ben még LMP-s színekben politizáló Kocsis-Cake-ről Magyar identitás csokibőrben címmel közölt portrét a Népszabadság. Ebből kiderült, hogy bár a „cake” angolul süteményt jelent, de szerinte ez a véletlen műve, családnevének ugyanis nincs értelmezhető fordítása.
Zoom
...itt a bizonyosság: felejthetetlenek ezek a ragyogó, bizakodó arcok
Politikai szerepvállalása előtt Kocsis-Cake Olivio a civil szférában tevékenykedett, dolgozott a Kurt Lewin Alapítványnak, a Soros Alapítványnak, a Rádió Cafénak és a Civil Rádiónak is.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready