Bezár!
2021. január 26., kedd, Vanda, Balambér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Kutyák költöztek a Fehér Házba22:44 Törökországben sem fog éhezni a "német válogatott"22:21 A halmozódások fűtik az egyébként csökkenő hazai lottóforgalmat22:10 Történelmi feladatgyűjtemény kínai középfokú iskolák 3. évfolyamának a 2126-27. tanévben21:30 Már nincs jelentősége: Trump-ellenes korrupciós pereket állított le az amerikai legfelsőbb bíróság 21:19 Az olasz kormányfő kedden benyújtja a lemondását20:44 Matthäus: senki sem ismeri úgy a Herthát, mint a magyar edző20:24 "Halál az Egyesült Államokra, halál Izraelre!" - Trump által terroristává nyilvánított húszik tízezrei tüntettek Jemenben20:09 Párhuzamos valóságban él Jákob, de annyi igaz, hogy október 23-án egy színpadon csápol majd a balos idollal19:24 Nagy veszteséggel zártak az európai tőzsdék19:03 Görögország francia harci repülőgépeket vásárol18:30 Református püspök lett Balog Zoltán exminiszterből18:09 Katolikus papot lőttek agyon a Fülöp-szigeteken18:03 Koronavírusos a mexikói elnök, de jól van17:52 Szakít a pártpolitikával, csak állatvédelemmel foglalkozna Fülöp Erik
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Volner nem várta meg a koncepciós eljárást, Apáti Istvánnal és Fülöp Erikkel együtt kilépett a Jobbikból

Reklám

Volner János nem várta meg a Jobbik etikai bizottságának döntését, kedd délután Budapesten egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy kilép a pártból. Az erről szóló levelet a sajtótájékoztatót követően küldi el Szabó Gábor pártigazgatónak - közölte.

"A Jobbik különböző vezetői már ki is hirdették az ítéletet; egy olyan koncepciós eljárásra készülnek, amelynek a végén engem a saját pártomból kizárnak" - magyarázta döntése okát. Mint mondta, nem támogatta és hevesen ellenezte hosszú ideje a Jobbik balra tolódását, ellenezte azt, hogy egy magát liberális balközép pártnak valló LMP-vel a Jobbik szoros szövetségre lépjen. Hozzátette: nem értett egyet azzal sem, kikkel építsen külföldi kapcsolatokat a párt.
Volner elmondta, hozzá hasonlóan döntött Apáti István és Fülöp Erik, akik a Jobbik parlamenti frakciójából is kiléptek, miután abból kizárták őt.
Az ATV híradójának kérdésére Volner elmondta: négy olyan embert lát még a Jobbik frakciójában, akinek kérdéses a maradása. A politikus szerint ők részben a vezetőség iránti megrendült bizalom, részben a "vezetőség dilettantizmusa" miatt dönthetnek esetleg a távozás mellett, de ezt a képviselők belátására bízza.
Arról is szót ejtett, hogy a Jobbikban ténylegesen bekövetkezett egy pártszakadás. Szerinte Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton ugyanis nem tettek azért semmit, hogy a pártot egészben tartsák, "de a legkisstílűbb módon igyekeztek megszabadulni a saját belső ellenzéküktől". Volner hozzátette: a párt két vezetőjét csak az érdekelte, hogy náluk maradjon az elnökség és a kassza kulcsa.
Arra az újságírói kérdésre, hogy egyeztetett-e a Mi Hazánk Mozgalommal, Volner azt mondta, nem, nem is kereste őket, mert a Jobbikon belül szerette volna megoldani a problémákat.
(atv.hu nyomán)
Frissítés: "a Jobbik elesett, a nemzeti ügy képviselete a Jobbikon belül elveszett"
Úgy nem lehet nemzeti ügyeket képviselni, hogy időközi választásokon Gyurcsány pártjának segítünk nyerni - mondta Volner a sajtótájékoztatón. Staudték reakciója a szokásos: mindenki a NER része, aki nem jobbikos. Az elnökség pedig nagyon is jól járt el.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready