Bezár!
2020. augusztus 4., kedd, Domonkos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:10 A japán szervezők sem akarnak nézők nélküli olimpiát21:43 Észak-Korea tovább fejleszthette nukleáris fegyvereit21:28 Több ezer sebesültje és több tucat halottja van a bejrúti robbanásnak20:54 Németországban 879-cel nőtt a fertőzöttek napi száma20:22 Soha véget nem érő történet: a "kiirtottak" leszármazottait kényezteti állampolgársággal Kurz19:53 Szerdán is intenzív esőzésre figyelmeztetnek19:23 Elhagyja Spanyolországot a korrupciógyanúba keveredett volt uralkodó18:51 A "székely terroristák"18:40 Elloptak és összetörtek egy autóbuszt Fejérben18:27 A vártnál erősebben nőtt az amerikai gyáripar új megrendeléseinek értéke júniusban18:04 MÁV-Start: év végéig huszonkét légkondicionált fekvőhelyes és hálókocsi érkezik17:44 Egyre feszültebb a Minszk-Moszkva viszony, Lukasenka hazudozással vádolja az oroszokat17:18 Dudálás váltott ki csoportos idegállapotot Egerben16:42 Áldott jó ember ez a pedofil ex-nagykövet: mégis megelégszik a felfüggesztettel16:06 Állandóvá teszik az amerikai katonai jelenlétet Lengyelországban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Volner nem várta meg a koncepciós eljárást, Apáti Istvánnal és Fülöp Erikkel együtt kilépett a Jobbikból

Reklám

Volner János nem várta meg a Jobbik etikai bizottságának döntését, kedd délután Budapesten egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy kilép a pártból. Az erről szóló levelet a sajtótájékoztatót követően küldi el Szabó Gábor pártigazgatónak - közölte.

"A Jobbik különböző vezetői már ki is hirdették az ítéletet; egy olyan koncepciós eljárásra készülnek, amelynek a végén engem a saját pártomból kizárnak" - magyarázta döntése okát. Mint mondta, nem támogatta és hevesen ellenezte hosszú ideje a Jobbik balra tolódását, ellenezte azt, hogy egy magát liberális balközép pártnak valló LMP-vel a Jobbik szoros szövetségre lépjen. Hozzátette: nem értett egyet azzal sem, kikkel építsen külföldi kapcsolatokat a párt.
Volner elmondta, hozzá hasonlóan döntött Apáti István és Fülöp Erik, akik a Jobbik parlamenti frakciójából is kiléptek, miután abból kizárták őt.
Az ATV híradójának kérdésére Volner elmondta: négy olyan embert lát még a Jobbik frakciójában, akinek kérdéses a maradása. A politikus szerint ők részben a vezetőség iránti megrendült bizalom, részben a "vezetőség dilettantizmusa" miatt dönthetnek esetleg a távozás mellett, de ezt a képviselők belátására bízza.
Arról is szót ejtett, hogy a Jobbikban ténylegesen bekövetkezett egy pártszakadás. Szerinte Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton ugyanis nem tettek azért semmit, hogy a pártot egészben tartsák, "de a legkisstílűbb módon igyekeztek megszabadulni a saját belső ellenzéküktől". Volner hozzátette: a párt két vezetőjét csak az érdekelte, hogy náluk maradjon az elnökség és a kassza kulcsa.
Arra az újságírói kérdésre, hogy egyeztetett-e a Mi Hazánk Mozgalommal, Volner azt mondta, nem, nem is kereste őket, mert a Jobbikon belül szerette volna megoldani a problémákat.
(atv.hu nyomán)
Frissítés: "a Jobbik elesett, a nemzeti ügy képviselete a Jobbikon belül elveszett"
Úgy nem lehet nemzeti ügyeket képviselni, hogy időközi választásokon Gyurcsány pártjának segítünk nyerni - mondta Volner a sajtótájékoztatón. Staudték reakciója a szokásos: mindenki a NER része, aki nem jobbikos. Az elnökség pedig nagyon is jól járt el.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready