2020. május 29., péntek, Magdolna, Léna napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:42 Látogatható az egykori szovjet atombunker Dunavarsányban22:12 "Mesterséges esővel" előznék meg az erdőtüzeket Indonéziában21:50 Minneapolisban újra eljött a lehetőség egy jó kis fosztogatásra21:41 Franciaország az Európán belüli határok június 15-i megnyitását szorgalmazza21:20 30 migránst végzett ki egy líbiai embercsempész családja20:45 Németországban bekérették az orosz nagykövetet a Bundestag elleni 2015-ös hackertámadás ügyében20:28 A cigánybűnözés ellen vonult a Mi Hazánk és több szurkolói csoport, a rendőrök tüntetőket vegzáltak19:24 Cserkésztüzek lobognak hazánk szétszakításának 100. évfordulóján18:42 Az alkoholproblémák 29 gén számlájára írhatók18:24 Megint bemocskolták az úzvölgyi temetőt a magyargyűlölő, történelemhamisító oláhok18:16 Horvátország teljesen megnyitja határait több uniós ország előtt17:57 Újabb adalék az úzvölgyi katonasírok történetéhez17:27 Iskolaőrséget hoz létre a kormány, 12 év felett büntethetők lesznek a tanárokra támadó cigánybűnözők17:14 Több ezer embert bocsát el a Boeing, és újraindítja a 737 MAX gyártását16:39 Öten meghaltak egy balesetben a 710-es főúton Balatonkenesénél
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Alkotmányos rend elleni szervezkedés miatt jelentette fel az autonómiát követelő cigánypártot Toroczkai

Reklám

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke írja Fb-oldalán:
Ígéretemhez híven a héten megtettem a feljelentést alkotmányos rend elleni szervezkedés miatt, mert csírájában kell elfojtani az Opre Roma Párt által követelt, második Trianonhoz vezető, úgynevezett Roma Tartomány létrehozásának gondolatát is. Apáti István, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője is felszólalt a parlamentben az őrült ötlet ellen.
Mindezek után újra érkezett egy féltucat polgárháborúval való fenyegetés magukat cigány embernek nevezők részéről, majd megküldték nekem az alábbi, igen színvonalas videoklipet is :).
Nos, fiúk, tényleg be kéne fejezni ezt a polgárháborúval való fenyegetőzést. Ez ugyanis nem azt jelenti, hogy húszan, viperával, bozótvágó késekkel, szamurájkarddal, gázpisztollyal támadnak mondjuk egy diszkó két kidobójára. A polgárháború az ugyanis háború, amelyhez tudás, fegyelem, hierarchikus rend, intelligencia és végül, de nem utolsósorban megvesztegethetetlen vezetők kellenek. Nekünk, magyaroknak ráadásul legalább ezer éves tapasztalatunk van háborúkból, önálló roma hadsereg által nyert csatákról viszont nem beszélnek a történelemkönyvek. Szóval, tényleg be kellene ezt fejezni.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready