Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke írja Fb-oldalán:
Ígéretemhez híven a héten megtettem a feljelentést alkotmányos rend elleni szervezkedés miatt, mert csírájában kell elfojtani az Opre Roma Párt által követelt, második Trianonhoz vezető, úgynevezett Roma Tartomány létrehozásának gondolatát is. Apáti István, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője is felszólalt a parlamentben az őrült ötlet ellen.
Mindezek után újra érkezett egy féltucat polgárháborúval való fenyegetés magukat cigány embernek nevezők részéről, majd megküldték nekem az alábbi, igen színvonalas videoklipet is :).
Nos, fiúk, tényleg be kéne fejezni ezt a polgárháborúval való fenyegetőzést. Ez ugyanis nem azt jelenti, hogy húszan, viperával, bozótvágó késekkel, szamurájkarddal, gázpisztollyal támadnak mondjuk egy diszkó két kidobójára. A polgárháború az ugyanis háború, amelyhez tudás, fegyelem, hierarchikus rend, intelligencia és végül, de nem utolsósorban megvesztegethetetlen vezetők kellenek. Nekünk, magyaroknak ráadásul legalább ezer éves tapasztalatunk van háborúkból, önálló roma hadsereg által nyert csatákról viszont nem beszélnek a történelemkönyvek. Szóval, tényleg be kellene ezt fejezni.
Kapcsolódó: