2019. október 17., csütörtök, Hedvig napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:24 Fáziskésés17:47 Élve ástak el egy újszülöttet ómigránsaink őshazájában17:13 "Megb@szlak, csicska!" - Kibukott a keserűség az eltérő kultúrából a rasszista körforgalom miatt16:48 A hétvégén is marad a jó idő15:51 Valaki vegyi fegyvert használt Szíriában - a törökök és a kurdok egymásra mutogatnak15:22 Román késelt moldovait Budapesten14:46 Tűzrőlpattant menyecske miatt volt dolguk a mentőknek a fővárosban14:37 Jákob Péter készen áll a Jobbik átvételére14:27 Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat a népligeti gyilkos14:13 Török-kurd összecsapás volt Hollandiában is13:45 Karácsony díszpolgárrá választatná Tarlóst - és persze Demszkyt is13:35 Megszületett a megállapodás a brit kilépésről13:12 Kigyulladt a Kolozsvár–Budapest–Bécs-vonat mozdonya12:46 Hát persze hogy senki sem mert "lázongani" Orbánnak Balatonalmádiban12:01 "Ne legyél kemény fickó! Ne legyél bolond!", írta Trump Erdogannak - a török elnök kukába dobta a levelet
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Alkotmányos rend elleni szervezkedés miatt jelentette fel az autonómiát követelő cigánypártot Toroczkai

Reklám

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke írja Fb-oldalán:
Ígéretemhez híven a héten megtettem a feljelentést alkotmányos rend elleni szervezkedés miatt, mert csírájában kell elfojtani az Opre Roma Párt által követelt, második Trianonhoz vezető, úgynevezett Roma Tartomány létrehozásának gondolatát is. Apáti István, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője is felszólalt a parlamentben az őrült ötlet ellen.
Mindezek után újra érkezett egy féltucat polgárháborúval való fenyegetés magukat cigány embernek nevezők részéről, majd megküldték nekem az alábbi, igen színvonalas videoklipet is :).
Nos, fiúk, tényleg be kéne fejezni ezt a polgárháborúval való fenyegetőzést. Ez ugyanis nem azt jelenti, hogy húszan, viperával, bozótvágó késekkel, szamurájkarddal, gázpisztollyal támadnak mondjuk egy diszkó két kidobójára. A polgárháború az ugyanis háború, amelyhez tudás, fegyelem, hierarchikus rend, intelligencia és végül, de nem utolsósorban megvesztegethetetlen vezetők kellenek. Nekünk, magyaroknak ráadásul legalább ezer éves tapasztalatunk van háborúkból, önálló roma hadsereg által nyert csatákról viszont nem beszélnek a történelemkönyvek. Szóval, tényleg be kellene ezt fejezni.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready