2019. július 20., szombat, Margaréta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:46 21 évesen világbajnok a párbajtőröző Siklósi Gergely07:32 Változik az elsőbbségadás rendje a XIII. kerület több utcájában06:55 Gyenge lesz az idei almatermés22:43 A nemzetközi helyzet fokozódik: Irán lefoglalt egy brit olajszállító hajót22:22 Addig mocskolódott a beszorult kezű tolvaj purdé anyja, hogy a katasztrófavédelem inkább törölte a bejegyzést21:47 Orosz üzenet Ankarának: ha Washington nem adja az F-35-ösöket, mi szívesen szállítunk Sz-35-ös vadászbombázókat21:21 Toroczkai az önkormányzati választásról: ott indulunk el, ahol van értelme20:35 Meghalt Heller Ágnes20:24 Eddig 12 ezren vették igénybe a családvédelmi akcióterv valamelyik támogatását19:45 Szelídebb húrokat pengetnek Salviniék - egyelőre marad az olasz kormány19:27 Hétfőn kezdődik a Szentendrei út felújítása18:50 Őfelsége szolgálatában?17:32 Nem is az oláh seregben harcoltak az "úzvölgyi" románok - bukaresti tanulmány támasztja alá a mi igazunkat17:21 Lemondott a koszovói kormányfő17:06 További emberölési ügyekben is vizsgálják a csantavéri bérgyilkos felelősségét
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

"Eddig minden ütést álltunk, de most számol a bíró, mit szépítsük" - írja Sneider egy birtokunkba került levélben

A párt megszűnésének rémképét is felvillantja a maradék tagságnak írt levelében a Jobbik elnöke. Mégpedig azért, hogy támogassák az N+1-edik "megújulást", különben "elvesznek a történelem viharában". Ennek némileg ellentmond, hogy a végén azt ígéri, nem marad el a felelősség vállalása, ami egy ekkora bukás után csakis a lemondás lehet - de akkor hogyan tudja a derék pártelnök levezényelni a legújabb megújulást? Hiszen láthatjuk, milyen jót tettek a Jobbiknak a Vona és követői által kitalált megújulások...
Zoom
A szerdai elnökségen talán kiderül, addig is íme a levél, a Sneider Tamásra jellemző helyesírási hibákkal együtt:
Nem tesszük le a fegyvert!
Kedves Jobbikosok!
Az első szó a köszöneté. Köszönöm Nektek az elmúlt egy év kitartó munkáját, s azt az erőbedobást, amivel harcba szálltatok az Európai Parlamenti kampány során. A munkát elvégeztük, vasárnap pedig megmérettetünk.
A történetének legnehezebb évén van túl a párt, amely ellen a karaktergyilkosság, a propagandahazugság, a bomlasztási kísérletek, a számvevőszéki büntetés és a plakátolási lehetőség elvételének eszközét is bevetette a Fidesz. Ne feledjétek: mindezek után érkeztünk el a vasárnapi voksoláshoz.
Az már önmagában győzelem, hogy a Jobbik van, él és küzd Magyarországért. Győzelem ugyan, de mi Magyarországot jöttünk megmenteni, ezért a csalódottság mindannyiunkban. Ezért kell most újratervezünk a közös jövőnket.
Ebben a bokszmeccsben eddig minden ütést álltunk, de most számol a bíró, mit szépítsük. A mozgalom egész eddigi történetének legfontosabb szakaszához érkezett: vagy megújul, vagy elvész a történelem viharában. Ez most a tét.
Én ebben a nehéz órában most higgadtságot kérek mindenkitől. Nagyon alaposan meg kell gondolnunk a következő lépésünket, mert ha rosszul döntünk, lehet az lesz az utolsó.
A szerdai elnökségi ülésünkön fontos döntéseket fogunk meghozni, amelyek komoly hatással lesznek a további közös munkánkra. Erről amint tudunk, értesíteni fogunk benneteket. A felelősség vállalása pedig természetesen nem fog elmaradni.
Barátsággal:
Sneider Tamás,
a Jobbik elnöke
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready