2019. szeptember 23., hétfő, Tekla, Ildikó, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:29 Újra megjelent a gyermekbénulás a Fülöp-szigeteken22:09 A Fidesz-KDNP-kormány a legmagasabb kategóriában elismert egyházzá teszi Slomóék Chabad-szektáját21:53 A magyar szenvedéstörténet krónikása 21:37 Az arab koalíció Beni Ganz kormányalakítását támogatja Binjámin Netanjáhu ellenében21:11 Biden és fia ukrajnai bizniszének tisztázását sürgeti Pompeo20:22 Az iráni külügyér szerint nem biztos, hogy elkerülhető a háború19:47 Ötvenezer életpárti követelte Pozsonyban a magzatgyilkosságok betiltását19:29 Megszületett Novák Előd és Dúró Dóra negyedik gyermeke19:16 A spanyolok dühösek a baloldali pártokra, mégis a vörösökre szavaznának ismét a legtöbben18:50 Zsidó államtitkár: a kormány értékként tekint erre a közel hatezer éves örökségre18:19 A németek ellen harcoltak, mégis a szovjetek végezték ki őket: újratemették a "rendíthetetlen katonákat" Varsóban17:51 Délvidéki magyar fiatalt vertek agyon a cigányok Törökkanizsán17:44 A spanyol hatóság is halászott a hétvégén17:07 Húszezer forint a nyugdíjasoknak, sok zöldség és klímaváltozás: Budapest-alkotmányt hirdetett Karácsony 16:58 Gázolt a vonat egy püspökladányi vasúti átjáróban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

"Eddig minden ütést álltunk, de most számol a bíró, mit szépítsük" - írja Sneider egy birtokunkba került levélben

Reklám

A párt megszűnésének rémképét is felvillantja a maradék tagságnak írt levelében a Jobbik elnöke. Mégpedig azért, hogy támogassák az N+1-edik "megújulást", különben "elvesznek a történelem viharában". Ennek némileg ellentmond, hogy a végén azt ígéri, nem marad el a felelősség vállalása, ami egy ekkora bukás után csakis a lemondás lehet - de akkor hogyan tudja a derék pártelnök levezényelni a legújabb megújulást? Hiszen láthatjuk, milyen jót tettek a Jobbiknak a Vona és követői által kitalált megújulások...
Zoom
A szerdai elnökségen talán kiderül, addig is íme a levél, a Sneider Tamásra jellemző helyesírási hibákkal együtt:
Nem tesszük le a fegyvert!
Kedves Jobbikosok!
Az első szó a köszöneté. Köszönöm Nektek az elmúlt egy év kitartó munkáját, s azt az erőbedobást, amivel harcba szálltatok az Európai Parlamenti kampány során. A munkát elvégeztük, vasárnap pedig megmérettetünk.
A történetének legnehezebb évén van túl a párt, amely ellen a karaktergyilkosság, a propagandahazugság, a bomlasztási kísérletek, a számvevőszéki büntetés és a plakátolási lehetőség elvételének eszközét is bevetette a Fidesz. Ne feledjétek: mindezek után érkeztünk el a vasárnapi voksoláshoz.
Az már önmagában győzelem, hogy a Jobbik van, él és küzd Magyarországért. Győzelem ugyan, de mi Magyarországot jöttünk megmenteni, ezért a csalódottság mindannyiunkban. Ezért kell most újratervezünk a közös jövőnket.
Ebben a bokszmeccsben eddig minden ütést álltunk, de most számol a bíró, mit szépítsük. A mozgalom egész eddigi történetének legfontosabb szakaszához érkezett: vagy megújul, vagy elvész a történelem viharában. Ez most a tét.
Én ebben a nehéz órában most higgadtságot kérek mindenkitől. Nagyon alaposan meg kell gondolnunk a következő lépésünket, mert ha rosszul döntünk, lehet az lesz az utolsó.
A szerdai elnökségi ülésünkön fontos döntéseket fogunk meghozni, amelyek komoly hatással lesznek a további közös munkánkra. Erről amint tudunk, értesíteni fogunk benneteket. A felelősség vállalása pedig természetesen nem fog elmaradni.
Barátsággal:
Sneider Tamás,
a Jobbik elnöke
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready