2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója19:14 A Kúria várhatóan áprilisban dönt a gyöngyöspatai ügyben18:24 "Szájzártörvény" ellen tiltakozott a ballib ellenzék - de persze nem a holocáfolást tiltó jogszabállyal van bajuk18:03 Trump üdvözli a sikeres és nagyszerű magyar népet17:44 Az Indexnél landolt Jakab eltitkolt kongresszusi beszéde - még saját párttársai is lehazugozták17:25 Csinos nők fotóival törte fel izraeli katonák mobiljait a Hamász17:24 Sály nem látott még annyi rendőrt, amennyit a hazafiak cigánybűnözés elleni tiltakozása miatt odaküldtek16:48 Megint molinós hülyegyereket játszott Hadházy a parlamentben, Kövér kitiltotta16:36 Toroczkai betiltatná a cigányokat hergelő szervezeteket, köztük a TASZ-t16:15 Vadai: a Jobbik egyre jobb barátunk, a Mi Hazánk egészen biztosan náci, Orbán még csak közelít15:52 Vádat emeltek a mecsetben lövöldöző norvég férfi ellen
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

"Eddig minden ütést álltunk, de most számol a bíró, mit szépítsük" - írja Sneider egy birtokunkba került levélben

Reklám

A párt megszűnésének rémképét is felvillantja a maradék tagságnak írt levelében a Jobbik elnöke. Mégpedig azért, hogy támogassák az N+1-edik "megújulást", különben "elvesznek a történelem viharában". Ennek némileg ellentmond, hogy a végén azt ígéri, nem marad el a felelősség vállalása, ami egy ekkora bukás után csakis a lemondás lehet - de akkor hogyan tudja a derék pártelnök levezényelni a legújabb megújulást? Hiszen láthatjuk, milyen jót tettek a Jobbiknak a Vona és követői által kitalált megújulások...
Zoom
A szerdai elnökségen talán kiderül, addig is íme a levél, a Sneider Tamásra jellemző helyesírási hibákkal együtt:
Nem tesszük le a fegyvert!
Kedves Jobbikosok!
Az első szó a köszöneté. Köszönöm Nektek az elmúlt egy év kitartó munkáját, s azt az erőbedobást, amivel harcba szálltatok az Európai Parlamenti kampány során. A munkát elvégeztük, vasárnap pedig megmérettetünk.
A történetének legnehezebb évén van túl a párt, amely ellen a karaktergyilkosság, a propagandahazugság, a bomlasztási kísérletek, a számvevőszéki büntetés és a plakátolási lehetőség elvételének eszközét is bevetette a Fidesz. Ne feledjétek: mindezek után érkeztünk el a vasárnapi voksoláshoz.
Az már önmagában győzelem, hogy a Jobbik van, él és küzd Magyarországért. Győzelem ugyan, de mi Magyarországot jöttünk megmenteni, ezért a csalódottság mindannyiunkban. Ezért kell most újratervezünk a közös jövőnket.
Ebben a bokszmeccsben eddig minden ütést álltunk, de most számol a bíró, mit szépítsük. A mozgalom egész eddigi történetének legfontosabb szakaszához érkezett: vagy megújul, vagy elvész a történelem viharában. Ez most a tét.
Én ebben a nehéz órában most higgadtságot kérek mindenkitől. Nagyon alaposan meg kell gondolnunk a következő lépésünket, mert ha rosszul döntünk, lehet az lesz az utolsó.
A szerdai elnökségi ülésünkön fontos döntéseket fogunk meghozni, amelyek komoly hatással lesznek a további közös munkánkra. Erről amint tudunk, értesíteni fogunk benneteket. A felelősség vállalása pedig természetesen nem fog elmaradni.
Barátsággal:
Sneider Tamás,
a Jobbik elnöke
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready