2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén17:05 ORFK: a veszélyhelyzetben érvényesek a lejárt okmányok16:57 Csütörtökön dönt a kormány a vírus elleni védekezés további lépéseiről16:44 Antiszemita a koronavírus - csak nem egy újabb náci összeesküvésről van szó?
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A Jobbik süllyedő hajójáról Márki-Zay mozgalmába menekülnek a "túlélők"

Reklám

Szinte senki sem akar már a Jobbik színeiben indulni az önkormányzati választáson az egykor győztes polgármesterek és képviselők közül, sőt Radnai László, a Jobbik néppártosodásának kommunikációs igazgatója is Márki-Zay Péter mozgalmának igazgatója lett.
Nemcsak Gyöngyösi Márton menekült Brüsszelbe, Kepli Lajos is meghosszabbítaná politikusi mandátumát 2024-ig: ő az országgyűlési képviselőségről azért mond le, hogy "független" polgármesterként élje túl a Jobbik süllyedését. Ózd egykor jobbikos polgármestere mindenféle balliberális figurával állt be Márky-Zay mozgalmába:
Márky-Zay bebiztosította magát: a birosag.hu adatai szerint 2018 őszétől 4 éven keresztül elnöke a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű társadalmi szervezetüknek, mely még nem párt, de politikai szervezet, így gyakorlatilag pártigazgatónak is tekinthetjük Radnai Lászlót, aki információink szerint az MMM igazgatója lett. Radnai korábban dolgozott a nyíltan magyarellenes SZDSZ-nek (még 1997-98-ban, az MSZP-vel kötött koalíciója során is), majd 2006 után a Fidesznek, a Jobbik néppártosodását és azzal együtt járó bukását pedig kommunikációs igazgatóként mozdította elő. Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatójaként maradt a Jobbik (illetve pártalapítványa és frakciója) évi 2,7 milliárdos állami támogatásának egyik fő rendelkezője, de közben ő is kacsintgat Márki-Zay felé:
Zoom
Az Instagramon megjelent fényképen Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója fekete zakóban látható Márki-Zay körének egyik legutóbbi egyeztetésén
Zoom
Szabó Gábor és az USA-ból mozgatott Márki-Zay Péter korábban, a hódmezővásárhelyi polgármester-választás eredményváróján. Az ottani mozgósítást is "Szaszi" szervezte
"A Jobbik mint 21. századi párt mítosza rég elsüllyedt. A párt a Titanicon ül" - ezzel a címmel közölt meglepően őszinte cikket a párt szövetségesének, a szintén megszűnőfélben lévő LMP-nek a holdudvarába tartozó Azonnali.hu is. A cikkben úgy fogalmaznak Sneiderék nyögdécseléséről:
A liberális/balközép oldalon a pártnak helye nincs, az antiliberális teret uralja a Fidesz, és megérkezett oda a 2006–2013 közötti Jobbik is a Mi Hazánk képében.
Azt is leszögezik:
Annak a mítosza, hogy a Jobbik 21. századi párt lenne – mint állították politikusai – már ott elsüllyedt, amikor gazdasági-politikai szürke zónába lépdelt Simicska Lajossal, ahogyan szervezeti ereje is távoli emlék, kései mítosz immár.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready