2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A Jobbik süllyedő hajójáról Márki-Zay mozgalmába menekülnek a "túlélők"

Reklám

Szinte senki sem akar már a Jobbik színeiben indulni az önkormányzati választáson az egykor győztes polgármesterek és képviselők közül, sőt Radnai László, a Jobbik néppártosodásának kommunikációs igazgatója is Márki-Zay Péter mozgalmának igazgatója lett.
Nemcsak Gyöngyösi Márton menekült Brüsszelbe, Kepli Lajos is meghosszabbítaná politikusi mandátumát 2024-ig: ő az országgyűlési képviselőségről azért mond le, hogy "független" polgármesterként élje túl a Jobbik süllyedését. Ózd egykor jobbikos polgármestere mindenféle balliberális figurával állt be Márky-Zay mozgalmába:
Márky-Zay bebiztosította magát: a birosag.hu adatai szerint 2018 őszétől 4 éven keresztül elnöke a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű társadalmi szervezetüknek, mely még nem párt, de politikai szervezet, így gyakorlatilag pártigazgatónak is tekinthetjük Radnai Lászlót, aki információink szerint az MMM igazgatója lett. Radnai korábban dolgozott a nyíltan magyarellenes SZDSZ-nek (még 1997-98-ban, az MSZP-vel kötött koalíciója során is), majd 2006 után a Fidesznek, a Jobbik néppártosodását és azzal együtt járó bukását pedig kommunikációs igazgatóként mozdította elő. Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatójaként maradt a Jobbik (illetve pártalapítványa és frakciója) évi 2,7 milliárdos állami támogatásának egyik fő rendelkezője, de közben ő is kacsintgat Márki-Zay felé:
Zoom
Az Instagramon megjelent fényképen Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója fekete zakóban látható Márki-Zay körének egyik legutóbbi egyeztetésén
Zoom
Szabó Gábor és az USA-ból mozgatott Márki-Zay Péter korábban, a hódmezővásárhelyi polgármester-választás eredményváróján. Az ottani mozgósítást is "Szaszi" szervezte
"A Jobbik mint 21. századi párt mítosza rég elsüllyedt. A párt a Titanicon ül" - ezzel a címmel közölt meglepően őszinte cikket a párt szövetségesének, a szintén megszűnőfélben lévő LMP-nek a holdudvarába tartozó Azonnali.hu is. A cikkben úgy fogalmaznak Sneiderék nyögdécseléséről:
A liberális/balközép oldalon a pártnak helye nincs, az antiliberális teret uralja a Fidesz, és megérkezett oda a 2006–2013 közötti Jobbik is a Mi Hazánk képében.
Azt is leszögezik:
Annak a mítosza, hogy a Jobbik 21. századi párt lenne – mint állították politikusai – már ott elsüllyedt, amikor gazdasági-politikai szürke zónába lépdelt Simicska Lajossal, ahogyan szervezeti ereje is távoli emlék, kései mítosz immár.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready