2019. július 17., szerda, Endre, Elek, Bánk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:11 Már 470 elektromos töltőállomást helyeztek üzembe13:35 Újabb szomorú statisztika: hazánkban halnak meg a legtöbben rákban az EU országai közül13:05 Fideszes logika: elveszik a magyarok jogait? Támogassuk Ukrajnát "számtalan módon!"12:51 Újabb emberöléssel gyanúsítják a 2016-os túronyi gyilkosság elkövetőjét12:12 A Vikingen lévő turisták karnyújtásnyira látták hullámsírba merülni a Hableányt11:40 Megtámadták Hockenheim baloldali főpolgármesterét, súlyosan megsérült11:22 Lavrov: a Donyec-medencének különleges státust kellene adni10:42 "Ha jogszerűen jártok el, az nem szül jót" - így magyarázza el felettesük a rendőröknek, miért kell futni hagyni a fontos embereket10:03 Hát persze hogy rasszista lett Trump, amiért hazaküldte származási országukba a demokrata hisztérikákat09:52 Szeptembertől 5-ös metró lesz a szentendrei HÉV új neve09:36 A Fidesz sem túl válogatós: a korábban MSZP-s polgármester mögé állnak be Pesterzsébeten09:28 Megkezdi a lakossági 5G szolgáltatást Németországban a Vodafone09:04 Drogos aligátoroktól tartanak Amerikában08:39 A francia parlament elfogadta a Notre-Dame helyreállításáról szóló törvényt08:01 A kvóta számít, nem a rátermettség: Merkel pártbéli utódja lesz az új védelmi miniszter
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A Jobbik süllyedő hajójáról Márki-Zay mozgalmába menekülnek a "túlélők"

Szinte senki sem akar már a Jobbik színeiben indulni az önkormányzati választáson az egykor győztes polgármesterek és képviselők közül, sőt Radnai László, a Jobbik néppártosodásának kommunikációs igazgatója is Márki-Zay Péter mozgalmának igazgatója lett.
Nemcsak Gyöngyösi Márton menekült Brüsszelbe, Kepli Lajos is meghosszabbítaná politikusi mandátumát 2024-ig: ő az országgyűlési képviselőségről azért mond le, hogy "független" polgármesterként élje túl a Jobbik süllyedését. Ózd egykor jobbikos polgármestere mindenféle balliberális figurával állt be Márky-Zay mozgalmába:
Márky-Zay bebiztosította magát: a birosag.hu adatai szerint 2018 őszétől 4 éven keresztül elnöke a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű társadalmi szervezetüknek, mely még nem párt, de politikai szervezet, így gyakorlatilag pártigazgatónak is tekinthetjük Radnai Lászlót, aki információink szerint az MMM igazgatója lett. Radnai korábban dolgozott a nyíltan magyarellenes SZDSZ-nek (még 1997-98-ban, az MSZP-vel kötött koalíciója során is), majd 2006 után a Fidesznek, a Jobbik néppártosodását és azzal együtt járó bukását pedig kommunikációs igazgatóként mozdította elő. Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatójaként maradt a Jobbik (illetve pártalapítványa és frakciója) évi 2,7 milliárdos állami támogatásának egyik fő rendelkezője, de közben ő is kacsintgat Márki-Zay felé:
Zoom
Az Instagramon megjelent fényképen Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója fekete zakóban látható Márki-Zay körének egyik legutóbbi egyeztetésén
Zoom
Szabó Gábor és az USA-ból mozgatott Márki-Zay Péter korábban, a hódmezővásárhelyi polgármester-választás eredményváróján. Az ottani mozgósítást is "Szaszi" szervezte
"A Jobbik mint 21. századi párt mítosza rég elsüllyedt. A párt a Titanicon ül" - ezzel a címmel közölt meglepően őszinte cikket a párt szövetségesének, a szintén megszűnőfélben lévő LMP-nek a holdudvarába tartozó Azonnali.hu is. A cikkben úgy fogalmaznak Sneiderék nyögdécseléséről:
A liberális/balközép oldalon a pártnak helye nincs, az antiliberális teret uralja a Fidesz, és megérkezett oda a 2006–2013 közötti Jobbik is a Mi Hazánk képében.
Azt is leszögezik:
Annak a mítosza, hogy a Jobbik 21. századi párt lenne – mint állították politikusai – már ott elsüllyedt, amikor gazdasági-politikai szürke zónába lépdelt Simicska Lajossal, ahogyan szervezeti ereje is távoli emlék, kései mítosz immár.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready