2019. szeptember 23., hétfő, Tekla, Ildikó, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:29 Újra megjelent a gyermekbénulás a Fülöp-szigeteken22:09 A Fidesz-KDNP-kormány a legmagasabb kategóriában elismert egyházzá teszi Slomóék Chabad-szektáját21:53 A magyar szenvedéstörténet krónikása 21:37 Az arab koalíció Beni Ganz kormányalakítását támogatja Binjámin Netanjáhu ellenében21:11 Biden és fia ukrajnai bizniszének tisztázását sürgeti Pompeo20:22 Az iráni külügyér szerint nem biztos, hogy elkerülhető a háború19:47 Ötvenezer életpárti követelte Pozsonyban a magzatgyilkosságok betiltását19:29 Megszületett Novák Előd és Dúró Dóra negyedik gyermeke19:16 A spanyolok dühösek a baloldali pártokra, mégis a vörösökre szavaznának ismét a legtöbben18:50 Zsidó államtitkár: a kormány értékként tekint erre a közel hatezer éves örökségre18:19 A németek ellen harcoltak, mégis a szovjetek végezték ki őket: újratemették a "rendíthetetlen katonákat" Varsóban17:51 Délvidéki magyar fiatalt vertek agyon a cigányok Törökkanizsán17:44 A spanyol hatóság is halászott a hétvégén17:07 Húszezer forint a nyugdíjasoknak, sok zöldség és klímaváltozás: Budapest-alkotmányt hirdetett Karácsony 16:58 Gázolt a vonat egy püspökladányi vasúti átjáróban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A Jobbik süllyedő hajójáról Márki-Zay mozgalmába menekülnek a "túlélők"

Reklám

Szinte senki sem akar már a Jobbik színeiben indulni az önkormányzati választáson az egykor győztes polgármesterek és képviselők közül, sőt Radnai László, a Jobbik néppártosodásának kommunikációs igazgatója is Márki-Zay Péter mozgalmának igazgatója lett.
Nemcsak Gyöngyösi Márton menekült Brüsszelbe, Kepli Lajos is meghosszabbítaná politikusi mandátumát 2024-ig: ő az országgyűlési képviselőségről azért mond le, hogy "független" polgármesterként élje túl a Jobbik süllyedését. Ózd egykor jobbikos polgármestere mindenféle balliberális figurával állt be Márky-Zay mozgalmába:
Márky-Zay bebiztosította magát: a birosag.hu adatai szerint 2018 őszétől 4 éven keresztül elnöke a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű társadalmi szervezetüknek, mely még nem párt, de politikai szervezet, így gyakorlatilag pártigazgatónak is tekinthetjük Radnai Lászlót, aki információink szerint az MMM igazgatója lett. Radnai korábban dolgozott a nyíltan magyarellenes SZDSZ-nek (még 1997-98-ban, az MSZP-vel kötött koalíciója során is), majd 2006 után a Fidesznek, a Jobbik néppártosodását és azzal együtt járó bukását pedig kommunikációs igazgatóként mozdította elő. Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatójaként maradt a Jobbik (illetve pártalapítványa és frakciója) évi 2,7 milliárdos állami támogatásának egyik fő rendelkezője, de közben ő is kacsintgat Márki-Zay felé:
Zoom
Az Instagramon megjelent fényképen Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója fekete zakóban látható Márki-Zay körének egyik legutóbbi egyeztetésén
Zoom
Szabó Gábor és az USA-ból mozgatott Márki-Zay Péter korábban, a hódmezővásárhelyi polgármester-választás eredményváróján. Az ottani mozgósítást is "Szaszi" szervezte
"A Jobbik mint 21. századi párt mítosza rég elsüllyedt. A párt a Titanicon ül" - ezzel a címmel közölt meglepően őszinte cikket a párt szövetségesének, a szintén megszűnőfélben lévő LMP-nek a holdudvarába tartozó Azonnali.hu is. A cikkben úgy fogalmaznak Sneiderék nyögdécseléséről:
A liberális/balközép oldalon a pártnak helye nincs, az antiliberális teret uralja a Fidesz, és megérkezett oda a 2006–2013 közötti Jobbik is a Mi Hazánk képében.
Azt is leszögezik:
Annak a mítosza, hogy a Jobbik 21. századi párt lenne – mint állították politikusai – már ott elsüllyedt, amikor gazdasági-politikai szürke zónába lépdelt Simicska Lajossal, ahogyan szervezeti ereje is távoli emlék, kései mítosz immár.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready