2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Még a Jobbik-tagságáról is hazudik Radnai László, Vona korábban az SZDSZ-t is segítő főtanácsadója

Reklám

A Jobbik bukását kommunikációs igazgatóként előmozdító Radnai László, aki önmagát a „néppártosodás márkaőrének” nevezi, ezúttal olyat hazudott, amit a Jobbiknak egy éve benyújtott felvételi kérelmének nyilvánosságra hozásával cáfol a Kuruc.info.
Zoom
Fénykép: Fülöp Ildikó/Heti Válasz
Radnai László felelősségére elsőként Toroczkai László világított rá a Jobbik legutóbbi kongresszusán mondott beszédében. A párt médiáját (az Alfahírt és az N1TV-t) birtokló Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány kuratóriumából Volner Jánost kitúró és leváltó Radnai László sok köpönyeget levetett már. 2006 után is dolgozott a Fidesznek, a nyíltan magyarellenes SZDSZ-nek pedig még 1997-98-ban, az MSZP-vel kötött koalíciója során is.
Legutóbb a köztévében való szereplésekor azt mondta: 2016 októberében Vona Gábor megkérte, segítsen a néppártosodó Jobbik kommunikációs stratégiáját megalkotni. Politikusokkal együtt a stratégiát 2017 márciusára elkészítette, áprilisban – miután nem volt kommunikációs igazgató – az elnökség megbízta őt a kommunikációs igazgatóság felállításával. Mint most kiderül, a Jobbik elnöksége úgy nevezte ki őt a párt kommunikációs igazgatójává, azaz egyik legfőbb tisztségviselőjévé, hogy Radnai még csak nem is volt a párt tagja.
De ez nem gátolta meg őt abban, hogy Vonával karöltve kisiklassák a Jobbikot: „Teljesen új márkát kellett felépíteni, megtölteni új tartalommal és ideológiával” – nyilatkozta erről az időszakról nemrég a Heti Válasznak, és még ezt állította: „stratégiai tanácsadóként érkeztem, ráadásul nem is először. A Jobbik párttá szerveződése után nem sokkal, 2002–2003 környékén már dolgoztunk együtt, a feladatom akkor is a márkaépítés volt.” Ezzel szemben az általunk megkérdezett Novák Előd, a Jobbik 2003-as zászlóbontó gyűlésének egyik szervezője, az első alapszervezet alapítója, a párt első komolyabb akciójának, a keresztállítási missziójának szervezője elárulta: Radnainak valójában semmi ilyen szerepe nem volt 2003 környékén, még a nevét sem hallotta korábban, soha nem is találkoztak.
Radnai azonban tovább megy, nyíltan hazudik a Facebookon:

„Előbb lettem párttag mint Torockai” – ebben a néhány szavas hazugságban ráadásul nemcsak a Toroczkai nevében vétett helyesírási hibát a „szakember”
Radnai László valójában még egy éve sem tag, ugyanis egy éve még csak a felvételi kérelmét nyújtotta be, miután Vona Gábor szólt neki kinevezése után hónapokkal, hogy ideje volna törvényesíteni, „lepapírozni” a dolgot:
Zoom
Később Vona Gábor aláírása is rákerült a papírra
Kár, hogy az ilyen rendszerváltás-kisiklató ex-SZDSZ-es Radnaik miatt 2060-ig titkosítva van az állambiztonsági múlt jelentős rész, így a vele kapcsolatban felmerült ügynökvádat nem tudjuk tisztába tenni ugyanilyen egyértelműen, mint pártfelvételi időpontjának kérdését, mely bár önmagában nem túl lényeges, de a szavahihetőségéről és gátlástalanságáról sokat elárul.
A volt kommunikációs igazgatónak lehetőséget adunk, hogy mindenkinek elmagyarázhassa ténykedését, ezért közzétesszük elérhetőségeit is: +36-30-919-1387, radnailasz@gmail.com.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready