2019. június 18., kedd, Arnold, Levente, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:20 Kigyulladt egy idősotthon Ózdon09:04 Újabb tanúkat idézhetnek be a Hableány ügyében08:39 6-os erősségű földrengés volt Kínában08:17 Hárman indulnak a ballibek főpolgármester-jelölti előválasztásán08:05 További ezer katona Közel-Keletre telepítését rendelte el az amerikai elnök07:47 Embercsempész iraki nőt hallgattak ki Budapesten07:38 Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog - más néven a zebraszúnyog07:19 Józan ész az ideologia helyett - a baloldal csaló a zöld játszmában06:53 Pedofil oldalakat blokkolt Izrael22:56 Az MMS-csepp sem a HIV-et, sem a rákot nem gyógyítja, de legalább káros22:31 A fordítóprogram hiányosságait szoknya alá nyúlással pótolta az ukrán lányka lőrinci lovagja22:05 Szegény tulaj könnyen megfoghatja a bokáját, mert nem adta ki lakását a farbérlőknek21:27 A buzihavi provokáció egyik legveszélyesebb része: iskolai propagandafilmek bemutatása21:01 Folytatódik a statisztikai bűvészkedés Putyin népszerűsége körül20:40 Egy autós letarolta a benzinkutat Martonvásárnál
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Még a Jobbik-tagságáról is hazudik Radnai László, Vona korábban az SZDSZ-t is segítő főtanácsadója

Reklám

A Jobbik bukását kommunikációs igazgatóként előmozdító Radnai László, aki önmagát a „néppártosodás márkaőrének” nevezi, ezúttal olyat hazudott, amit a Jobbiknak egy éve benyújtott felvételi kérelmének nyilvánosságra hozásával cáfol a Kuruc.info.
Zoom
Fénykép: Fülöp Ildikó/Heti Válasz
Radnai László felelősségére elsőként Toroczkai László világított rá a Jobbik legutóbbi kongresszusán mondott beszédében. A párt médiáját (az Alfahírt és az N1TV-t) birtokló Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány kuratóriumából Volner Jánost kitúró és leváltó Radnai László sok köpönyeget levetett már. 2006 után is dolgozott a Fidesznek, a nyíltan magyarellenes SZDSZ-nek pedig még 1997-98-ban, az MSZP-vel kötött koalíciója során is.
Legutóbb a köztévében való szereplésekor azt mondta: 2016 októberében Vona Gábor megkérte, segítsen a néppártosodó Jobbik kommunikációs stratégiáját megalkotni. Politikusokkal együtt a stratégiát 2017 márciusára elkészítette, áprilisban – miután nem volt kommunikációs igazgató – az elnökség megbízta őt a kommunikációs igazgatóság felállításával. Mint most kiderül, a Jobbik elnöksége úgy nevezte ki őt a párt kommunikációs igazgatójává, azaz egyik legfőbb tisztségviselőjévé, hogy Radnai még csak nem is volt a párt tagja.
De ez nem gátolta meg őt abban, hogy Vonával karöltve kisiklassák a Jobbikot: „Teljesen új márkát kellett felépíteni, megtölteni új tartalommal és ideológiával” – nyilatkozta erről az időszakról nemrég a Heti Válasznak, és még ezt állította: „stratégiai tanácsadóként érkeztem, ráadásul nem is először. A Jobbik párttá szerveződése után nem sokkal, 2002–2003 környékén már dolgoztunk együtt, a feladatom akkor is a márkaépítés volt.” Ezzel szemben az általunk megkérdezett Novák Előd, a Jobbik 2003-as zászlóbontó gyűlésének egyik szervezője, az első alapszervezet alapítója, a párt első komolyabb akciójának, a keresztállítási missziójának szervezője elárulta: Radnainak valójában semmi ilyen szerepe nem volt 2003 környékén, még a nevét sem hallotta korábban, soha nem is találkoztak.
Radnai azonban tovább megy, nyíltan hazudik a Facebookon:

„Előbb lettem párttag mint Torockai” – ebben a néhány szavas hazugságban ráadásul nemcsak a Toroczkai nevében vétett helyesírási hibát a „szakember”
Radnai László valójában még egy éve sem tag, ugyanis egy éve még csak a felvételi kérelmét nyújtotta be, miután Vona Gábor szólt neki kinevezése után hónapokkal, hogy ideje volna törvényesíteni, „lepapírozni” a dolgot:
Zoom
Később Vona Gábor aláírása is rákerült a papírra
Kár, hogy az ilyen rendszerváltás-kisiklató ex-SZDSZ-es Radnaik miatt 2060-ig titkosítva van az állambiztonsági múlt jelentős rész, így a vele kapcsolatban felmerült ügynökvádat nem tudjuk tisztába tenni ugyanilyen egyértelműen, mint pártfelvételi időpontjának kérdését, mely bár önmagában nem túl lényeges, de a szavahihetőségéről és gátlástalanságáról sokat elárul.
A volt kommunikációs igazgatónak lehetőséget adunk, hogy mindenkinek elmagyarázhassa ténykedését, ezért közzétesszük elérhetőségeit is: +36-30-919-1387, radnailasz@gmail.com.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready