2019. július 17., szerda, Endre, Elek, Bánk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:13 Bíróság mondta ki a németellenes országban, hogy mostantól nyugodtan ki lehet rúgni a hazafiakat a Bundeswehrtől19:55 "Rasszista indíttatásból történő kizsákmányolás", ha a Máltára betolakodókat nem szállodai körülmények között szállásolják el19:47 Tizenkét izraeli fiatal csoportosan megerőszakolt egy 19 éves brit nőt Cipruson18:28 Így jelent meg egy IÁ-agitátor a bíróságon - mert "Német"országban ezt is lehet17:53 Hazaáruló-kerekasztal alakult Strassburgban - hát persze hogy Gyöngyösi is része a migránsbarát ballib klubnak17:34 Élete végéig börtönben marad a Köpcös16:45 Vádat emeltek az Eximbank volt vezetői ellen16:21 Munkásság a Harmadik Birodalomban - a Német Munkafront, III. rész15:41 Agyonlőttek három török diplomatát Erbílben14:55 Salvini szerint "Ukrajna-párti neonácik" akarták megölni - méghozzá egy 245 kilós katari levegő-levegő (!) rakétával14:43 Végre: mobil fülhallgatóval telefonálj, hallgass zenét bármikor - most csak 5990 Ft (x)14:11 Már 470 elektromos töltőállomást helyeztek üzembe13:35 Újabb szomorú statisztika: hazánkban halnak meg a legtöbben rákban az EU országai közül13:05 Fideszes logika: elveszik a magyarok jogait? Támogassuk Ukrajnát "számtalan módon!"12:51 Újabb emberöléssel gyanúsítják a 2016-os túronyi gyilkosság elkövetőjét
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Még Novák sajtósát sem engedi be az LMBSTB-vitára az ultratoleráns Momentum

Alább olvasható Walter Pál Péter levele, illetve a kisebbik SZDSZ "tájékoztatása".
Zoom
Tisztelt Momentum Mozgalom!
Nagy elkeseredéssel olvastam nekem címzett levelüket, melyben közölték velem: Nem végezhetem el kommunikációs főmunkatársi teendőimet a csütörtöki, politikai kerekasztal eseményen, ahova Novák Előd munkatársaként érkeztem volna.
Elszomorít a tudat, hogy Önök a egyenlőséget, az elfogadást és a toleranciát zászlajukra tűzve tiltanak ki egy rendezvényről és gátolnak munkaköreim elvégzésében, mert máshogy gondolkodom és más a véleményem az adott témáról.
Hol itt az egyenlőség?
Szeretném tudatni Önökkel, hogy mivel Önök a rendezvény főszervezői (ez áll a hivatalos esemény leírásában) eléggé hiteltelen más szervezet házirendjére hivatkozni és ezzel magyarázni kizárásomat, nehogy a végén még én is elmondhassam a véleményem.
Szeretném itt is jelezni, hogy a Mi Hazánk egyik szimpatizánsa sem tudott regisztrálni az eseményre, hiszen Önök saját köreikben már jóval korábban meghirdették az eseményt, nehogy aztán taps fogadja a konzervatív értékrendet valló Mi Hazánk-os politikus mondatait.
Elfogadóbb napot kívánok Önöknek, na és persze szebb jövőt!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready