2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:39 Már kétezer felett a halálos áldozatok száma az Egyesült Államokban, de az "Amerika-ellenes" karantén elmarad08:25 Észak Korea megint kilőtt valamit a tengerbe08:12 408-ra nőtt hazai koronavírus-fertőzöttek száma, újabb két idős beteg hunyt el07:59 Az éjjel elvesztettünk egy órát07:34 Komoly fagyot ígér jövő hétre az OMSZ06:54 Tizenegymillió nevet utaztat a NASA a Marsra 23:07 Sánchez: minden leáll két hétre, ami nem létfontosságú22:49 Tizenegy város piacain segítettek be a honvédek22:32 Bolsonaro sajnálja, hogy néhányan meghalnak, de hát ilyen az élet22:14 Trump nem szívesen, de belengette három állam karantén alá kerülését21:57 A globalizmus vége?21:41 Megugrott a halottak száma Franciaországban - több mint egymilliárd maszkot rendeltek21:04 Budapesten egy órára kissé sötétebb lett20:45 Tízezer fölött a Covid-19 halálos áldozatainak száma Olaszországban20:17 Hétvégenként négyszer is oláh himnusszal üdvözlik a koronavírust - ha ettől nem futamodik meg...
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Orbán örömmel fogadta Isten ajándékait: a kormány védelmet és támogatást ad a magyarországi zsidó reneszánszhoz

Reklám

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban fogadta a 15. Maccabi Európa Játékok küldöttségét, Motti Tichauert, az Európai Maccabi Szövetség elnökét és Jack Terpinst, a Maccabi World Union alelnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Zoom
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) fogadja a 15. Maccabi Európa Játékok küldöttségét a Karmelita kolostorban 2019. július 29-én. A kormányfő mellett Motti Tichauer, az Európai Maccabi Szövetség elnöke (elöl, b), Jack Terpins, a Maccabi World Union alelnöke (hátul, j2), Deutsch Tamás, az MTK elnöke (hátul, b), Deutsch Péter, az MTK ügyvezető elnöke (hátul, b2), Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetség elnöke (elöl, j) és Jusztin Ádám, a Maccabi VAC Hungary elnöke (hátul, j) (kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)
"A hétfőn kezdődő és augusztus 7-ig zajló budapesti Maccabi Európa Játékok minden idők legnagyobb magyarországi multisport rendezvénye, amelyre 42 országból 3000 résztvevő érkezik, köztük 2300 versenyző. Ez rekordrészvételnek számít az esemény kilencvenéves történetében" - fogalmaz propagandaanyagában az MTI a zsidó uralom magamutogatásának sportba mártott eszközéről.
Zoom
Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Motti Tichauer, az Európai Maccabi Szövetség elnökét (kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)
A Karmelita kolostorban folytatott megbeszélésen – amelyen részt vett Deutsch Tamás, az MTK elnöke, Deutsch Péter, az MTK ügyvezető elnöke, Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetség elnöke és Jusztin Ádám, a Maccabi VAC Hungary elnöke is – elhangzott: a Maccabi Európa Játékok több mint egy sportesemény, Európa legnagyobb zsidó kulturális, közösségi és vallási rendezvénye is egyben.
Orbán Viktor örömét fejezte ki, hogy a budapesti rendezéssel a verseny 90 év után visszatér közép-európai gyökereihez, hiszen először Prágában tartották meg 1929-ben, azóta ez a régió nem volt házigazdája ennek az eseménynek.
Zoom
Zsidók a Karmelita kolostorban (kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)
Zsidó reneszánsz
A miniszterelnök emlékeztetett: Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa, kész és képes arra, hogy ilyen nagy volumenű eseményeket is megrendezzen. Hozzátette: kormánya védelmet és komoly támogatást ad a hazai zsidó közösségnek identitása megőrzéséhez, a magyarországi zsidó élet reneszánszához. Ebben fontos szerepet tölt be a zsidó sportolóknak biztosított támogatás is.
Zoom
(kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)
A 15. Maccabi Európa Játékok hivatalos megnyitóját kedden az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik. A sporteseményt Áder János köztársasági elnök, a játékok fővédnöke nyitja meg, míg a lángot Polgár Judit volt világelső sakkozó gyújtja meg.
A "versenyzők" 24 sportág 82 versenyszámában mérik össze tudásukat, a központi helyszín a Ludovika Campus lesz. A szervezők az Orczy-kertben kialakítanak egy „Maccabi-falut”, ahol minden nap a díjátadást rendezik, de lesznek ott kiállítások, koncertek és filmvetítések is.
Zoom
(kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)
A játékokra érkező zsidók összesen 27 ezer vendégéjszakát töltenek Magyarországon. A kormány mintegy ötmilliárd forint költségvetési támogatást biztosított a játékok előkészítésére és lebonyolítására.
(MTI nyomán)
Frissítés: Tiszteletbeli csapattag // Honorary member of the team
Olvasható a vendéglátó házigazda, Orbán Viktor Facebook-oldalán megosztott kép leírásaként:
Akár egy önvallomásnak is felfogható...
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready