2020. január 22., szerda, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:09 Személyszállításra is alkalmassá tehető drónprototípust mutattak be Jakabszálláson17:46 Megkezdték az új koronavírus elleni oltás kidolgozását Oroszországban17:20 Rég volt már a hétfői krakkói holokonferencia, épp ideje, hogy Áder Izraelbe utazzon az öreg zsidókkal túlélőset játszani16:20 Orosz lapok szerint az új kormányfő szabad kezet kapott a változtatásra16:15 Egy vérből... címmel indult gyermek- és ifjúsági drámapályázat16:00 Kölcsey buzilobbi általi bemocskolása ellen emelték fel szavukat a Mi Hazánk Ifjai az Auróránál, kiakasztva egy propagandistát15:40 Dél-Koreában nem szánalmaskodnak buziügyben: ha levágatta, akkor nem egészséges, és repül a seregből15:26 Floridai figyelmeztetés: fagyott leguánok hullhatnak a fákról15:02 Börtönre ítéltek egy korrupt rendőrt14:24 Amikor már a nézőnek fáj a tehetségtelenség: Karácsony nevetségessé tétele helyett saját magát égette a "köztévé"14:00 "Az ilyen bunkó, anyaellenes kirohanások éppen az ellenkező hatást érik el"13:51 Szuperhőst utánozva ugrott le az erkélyről egy kisgyerek13:31 Halálesetek után több millió autót hív vissza a Honda és a Toyota13:05 Szomáliai "alkalmi ismerős" kellett egy budapesti lánynak - füvezés helyett megverte és megerőszakolta13:01 Évértékelő rendezvényt tart a Mi Hazánk
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A debreceni kórházban tartott bírósági ülésen rendelték el a rendőrökre késsel támadó férfi letartóztatását

Reklám

A Debreceni Járásbíróság nyomozási bírója 2019. augusztus 23-án egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki egy késsel a kezében támadólag lépett fel a vele szemben intézkedő rendőrökkel - olvasható a Debreceni Törvényszék portálunkhoz eljuttatott közleményében. Alább a folytatás.
A megalapozott gyanú szerint 2019. augusztus 21-én délben a gyanúsított bement egy Debrecen, Déli soron található autófényező üzembe, ahonnan eltulajdonított egy tapétavágó kést. A 18 éves férfi gyanús viselkedésére felfigyelt egy állampolgár, aki bejelentést tett a rendőrségre. A rendőrök intézkedés alá akarták vonni a férfit, amelynek nem tett eleget, a helyszínről elfutott. A rendőrök követték és utolérték a 18 éves férfit, akit többször felszólítottak, hogy tegye le a nála lévő kést. A gyanúsított támadólag lépett fel és a késsel szúrásra készült. A rendőrök ezért gázsprayt használtak, majd egyikük figyelmeztető lövést adott le. A gyanúsított a kezében lévő késsel ekkor a vele szemben intézkedő rendőrökre támadt, ezért célzott lövést adtak le rá.
A bíróság álláspontja szerint a kiemelkedő tárgyi súlyú, felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettével gyanúsított büntetett előéletű férfi – aki a bűncselekményt pártfogó felügyelet hatálya alatt követte el - szabadlábon hagyása esetén a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, megszökne, elrejtőzne. Megalapozottan tartani lehet attól is, hogy újabb szabadságvesztéssel büntetendő cselekményt követne el.
A bíróság nem látott lehetőséget enyhébb kényszerintézkedés alkalmazására, így a férfi letartóztatását rendelte el.
A letartóztatás elrendelése tárgyában tartott bírósági ülésre a debreceni Kenézy Gyula kórház baleseti sebészetén került sor.
A végzést a fellebbezésre jogosultak tudomásul vették, így az véglegessé vált.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready