Bezár!
2019. október 22., kedd, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:55 Megtalálták a Midwaynél elsüllyedt Akagi roncsait23:24 Mintegy félezerrel több sziget tartozik a Fülöp-szigetekhez az új számlálás szerint23:02 Vényekkel való visszaélés miatt ítéltek el egy pszichiátriai szakasszisztenst Pécsen22:42 Ezért igazán kár volt lemondania a jelbasinak22:25 Porrobbanás történt Visontán22:15 Ez csak ormányalakítás: Bibi visszaadta megbízását az izraeli államfőnek 21:52 Továbbra is a megszállók nyelve lesz kötelező a magyar diákoknak az oláh érettségin - az UDMR-szenátorok támogatásával21:28 A lóf@sz is majdnem előkerült az Országgyűlésben21:02 A spanyol kormányfő nem tárgyalt a katalán elnökkel20:27 Párhuzamos univerzumok19:51 Ismét tűzvész pusztított az "illegális közösségek által elfoglalt" torinói királyi lovardában19:39 A londoni alsóház és a legfőbb skóciai bíróság a Brexit-bohózat hétfői szereplői19:17 Kötél helyett öt évet kapott egy ózdi rabszolgatartó18:57 A "vidékizés" margójára18:30 Olaszok Koalíciójának nevezte el Salvini az új pártszövetséget
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Már vártuk a hírt: a tanárlökdöső, anyab*szó cigányok sem rossz gyerekek, csak hajtotta őket az igazságérzetük

Reklám

Hírzárlatot rendeltek el abban az iskolában, ahol hétfőn megtámadtak egy oktatót. A Blikk megtudta: mindhárom "diákot" elbocsátották az intézményből.
Zoom
Illusztráció: Daniel Zender
Rasszista, agresszív tanár, ártatlan, bűnbánó kamaszok, síró anyuka - alább olvasható a bulvárlap cigánybűnöző-mosdató cikkének folytatása:
A megtámadott pedagógus szeptemberben érkezett az iskolába, ahol hegesztéselméletet tanított. A diákok a múlt hét szerdáján, a negyedik óra előtt a folyosón körbevették egyik társukat, aki a telefonján egy videót mutatott a többieknek. Állítólag a tanáruk szerepelt rajta, amint egy régi munkahelyén éppen megpofoz egy diákot.
– Az osztálytársam ötlete volt, hogy rúgassuk ki az oktatónkat – mesélte a Blikknek az egyik fiú. – Nem foglalkoztunk ezzel, de óra közben valaki megdobta a tanárt egy papírgalacsinnal, erre tévedésből másnak adott intőt. Ezután ment oda a társunk hozzá, megmutatta a telefonján a filmet. A tanárunk mindent tagadott, aztán a másik osztálytársunk is számonkérte őt, amiért igazságtalanul intőt adott neki. Közülünk többen hergelték a fiúkat, végül már hárman szidalmazták, majd egyikük ellökte őt. Mi is meglepődtünk, hogy mennyire türelmes volt velük.
A rendőrség csoportos garázdaság gyanújával kihallgatta, majd őrizetbe vette a három kamaszt, az iskola pedig tegnap mindhármójukat kirúgta. A fiúk a Gyorskocsi utcai fogdában várják a bíróság döntését, hogy előzetes letartóztatásba kerülnek vagy szabadlábon védekezhetnek.
A Blikk megtalálta a felvételt készítő diákot. A fiú nem is sejtette, mekkora botrányt vált ki, ha felteszi a filmet a netre.
– Azért vettem fel videóra a balhét, hogy ha valaki megsérül vagy megüti a tanár, legyen bizonyíték. Amikor a rendőrségen kihallgattak, lefoglalták a telefonomat – mondta a fiú.
A lökdösődő kamasz elmesélte a történteket az édesanyjának.
– Hétfő este a rendőrök telefonon behívtak bennünket a kapitányságra. Ott szembesültem azzal, hogy csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják a fiamat – mondta sírva az anya.
– A fiam a rendőröknek azzal védekezett, elegük lett abból, hogy Józsi bácsi fegyelmezés helyett erősen megszorította a csuklójukat vagy a válluknál meglökte őket. De amit tettek, akkor is elfogadhatatlan. A fiam bocsánatot szeretne kérni a tanárától, s amint lehetősége lesz, meg is teszi.
Nincs semmilyen ellenszerük a tanároknak a rosszul viselkedő diákokkal szemben. A tanulókat ugyanis fizikailag fegyelmezni tilos, az óráról kiküldeni sem lehet, ha csak nincs az iskolában olyan helyiség, ahol a renitens diákokra tanár felügyel az óraközi szünetig.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready