Az alábbi videót "Budapest, 20. kerületi középiskola" megjegyzéssel tették közzé a kék-fehér közösségi oldal egyik csoportjában. Egy rasszist..., bocsánat, tapasztalati tudással felvértezett ember számára eddig is egyértelmű volt, de az álomvilágban élők számára talán az újdonság varázsával fog hatni, hogy a tudásra éhező, autonómiára szomjazó, leendő cigány értelmiségiek általában hogyan ismerkednek - ezúttal - a matematika varázslatos világával.
Zoom
Képernyőmentés a tanárfenyítő videóból
Mivel a felvételen látható képsorok túl őszintén mutatják be (a köcsögözés, kurvaanyázás, dobálás, veréssel fenyegetés, sőt lökdösődés szériatartozék), hogy a kormány rejtett erőforrásai hogyan szívják magukba a tudást, így gyanítható, hogy a zsidó közösségi oldal cigányok iránt automatikusan aktiválódó fajvédelme törölni fogja, ezért a biztonság kedvéért lementettük.
Ha nem indulna a videó, ide kattintva is elérhető.
Ez nem oktatás, nem csínytevés, de még csak nem is a tekintélyelvűség vagy a számukra magas tananyag elutasítása: ez színtiszta magyargyűlölet. A szegregáció a minimum, amit követelnünk kell, de azt is csak úgy, hogy a szegregátumokban kizárólag cigány tanárok oktassák a kis csínytevőket.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: