2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:36 Belgium kiállt a WHO mellett08:20 Júliusban indulnak a tengerparti üdülőhelyekre a charterjáratok07:59 Bűvös számot ért el a covidosok száma07:42 Kettős késelés Gyulán - egyik sérült nem élte túl07:30 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég06:52 Két csapat tíz koronavírusos játékosa miatt elmarad egy ukrán bajnoki22:38 Origo: elhagyta a Jákobbik süllyedő hajóját két zalaegerszegi tagja, ezzel megszűnt az alapszervezet22:07 Pompeo a kémkedéssel vádolt volt tengerészgyalogos szabadon bocsátását követeli Moszkvától21:56 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 21:15 Biztonságos turisztikai folyosóval mentené a menthetőt a spanyol kormány20:51 Tébolyult nacionalizmus helyett uniós zászlókat! - Kari Geri trianoni ötletén akadt ki egy rajongója20:26 Észak-Macedóniában az elmaradt választások miatt kellett meghosszabbítani a rendkívüli állapotot19:40 Gázsprére volt szüksége a rabláshoz a pesterzsébeti félszerzetnek19:23 Negyvenhét afrikai Kolumbuszt mentettek ki a Kanári-szigeteknél19:04 Gyöngyöspatai csoda: 11-re már végez a leckével az összes purdé, csak a tanároktól nem tudnak tanulni
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Megérte Molnár Oszkárnak újra kokettálnia a Fidesszel, most hátba szúrták

Reklám

Kiállt az edelényi Fidesz elnöke, Loj Balázs alpolgármester Molnár Oszkár mögül. A város polgármestere függetlenként, de idén Fidesz-támogatással indul, amit azért volt különös, mert antiszemita és rasszista megjegyzések után évekkel ezelőtt megszűnt Molnár Oszkár párttagsága - örömködik és emlékeztet a HVG.
Szeptember 23-án a zsidó lap egy helyi lakossági fórumon próbálta Molnártól, illetve Németh Szilárd Fidesz-alelnöktől megtudni, miért állt vissza mögé a párt, ám mindketten elhajtottak. A fórumon viszont megválaszolták a kérdést, Molnár elárulta, mivel találhatta meg a kulcsot Orbán szívéhez. Azon a fórumon bemutatta csapatának tagját, köztük Loj Balázst, vele példálózott akkor is, mikor arról beszélt, milyen jó az együttműködése a Fidesszel.
Loj a választás előtti napon a Facebook-oldalán jelentette be, egy másik független jelölt, Fischer Ferdinánd támogatására kéri az edelényieket. Azt írta, a gátlástalan hazudozástól meg kell szabadítani Edelényt.
A Loj által megosztott dokumentumból kiderül, Molnár többször kérte visszavételét a Fideszbe, azonban ezt elutasították, a többi között azért, mert 2011-ben nem szavazta meg az Alaptörvényt.
Azt nem tudni, Loj miért most állt ki Molnár mögül, illetve ez a Fidesz teljes támogatásának megvonását jelenti-e. Az érintettek közül egyelőre Fischer Ferdinánddal tudtak beszélni, aki megerősítette, hogy Loj Balázs mögötte áll. Az okokról nem mondott túl sokat, annyit mondott, Molnár "sokakat próbált átverni a csapatban." Azt nem tudja, hogy Lojt emiatt kizárják-e Fideszből.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready