Újabb eset bizonyítja: a mentők munkája nagyon nem könnyű. Ha nem őrjöngő cigányokhoz kell menniük, akkor itt vannak az ilyen történetek... Az Országos Mentőszolgálat Fb-oldalán számolt be a legfrissebbről:
Idős női hang tárcsázta a segélykérőt a hét elején Pest megyében. A bejelentő azért kérte a mentők segítségét mert megsérült a csuklója, ami “elviselhetetlenül fáj”.
A mentésirányító magas prioritásba sorolta a segélykérést, ám mikor nyugtatni próbálta a sérültet azzal, hogy mindjárt ott a segítség, váratlan fordulat következett. A hölgy arról kezdte győzködni bajtársunkat, hogy ne most, hanem a hamarosan kezdődő Dallas epizódja után küldje a mentőt, mert azt még szeretné megnézni.
Zoom
Az elmondása szerint deformált csuklójú asszony végül hamar belátta, hogy gyakran ismétlik a népszerű sorozatot, és arra is sikerült rávenni, hogy ne nyomkodja a távirányítót, inkább tartsa mozdulatlanul sérült végtagját. Bajtársaink végül gyors helyszíni ellátás után, stabil állapotban szállíthatták kórházba az idős asszonyt.