Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:33 Ebben a karrierben is nagyon mélyen rejtőzik az erő forrása14:14 Buzeránsaink hétköznapi hősei: a családapa, aki szoknyában és magassarkúban jár munkába13:58 Dunaújváros: "méltó helyet" keresnek a "békéért harcoló" Vörös Hadsereg emlékművének13:40 A 2006-os tankvezető ágyúval ad le díszlövést október 23-án a Mi Hazánk rendezvényén13:33 Őrizetbe vették a szlovák különleges ügyészség vezetőjét13:01 A trükk, amivel autód kisebb horpadásai eltűnnek (x)12:41 Őrizetben a milliárdos üzletembert elégető cigány bűnbanda egyik tagja - társai vígan élik világukat12:20 Intenzív osztályra került Belgium zsidó külügyminisztere12:00 A bűnöző Czeglédy havi 1,4 milliós közmegbízatásának felmondását kezdeményezte a Mi Hazánk11:44 A Decathlon is letiltotta a Kuruc.info elérését11:32 Az ENSZ-tilalom ellenére észak-koreaiak tízezrei dolgoznak feketén Kínában a japán sajtó szerint10:58 December 15-ig elfogadják a diákigazolványokat a BKK járatain10:10 Az eddig ismertnél is súlyosabb a Gyurcsány-Jákob-banda bűne: Hadházyék azzal támadnak vissza, hogy portálunkról idézett az a Bíró László, aki mellett a végsőkig kiálltak09:37 Januártól megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése09:11 Meghalt 46 beteg, 2032-vel nőtt a fertőzöttek száma
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A momentumos polgármester tiltása ellenére felállította a kettőskeresztet a Nyugati téren a Mi Hazánk

Reklám

Soproni Tamás, az egyik belpesti zsidó pártocska, a Momentum nemrég megválasztott terézvárosi polgármestere cinikus hangvételű levélben tiltotta meg a Mi Hazánk Mozgalom számára, hogy felállítsák a magyarok fővárosában a kereszténység győzelmi jelképét, a megszületendő megfeszített csodájára figyelmet összpontosító felkiáltójelet: a kettőskeresztet.
Zoom
A Mi Hazánk nem törődött a momentumos tiltással
Azt a szakrális jelképet, amely a mi nemzetünk (nem az övék...) címerében is megtalálható, betiltott tárggyá kívánják silányítani a frissen megválasztott percemberek ugyanúgy, mint szellemi és vérségi elődeik is teszik ezt immár több mint száz éve.
Budapest VI. kerületének új első embere szerint a Nyugati tér megnövekedett használata miatt a keresztnek már nem jut hely. Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy élnek a polgári engedetlenség eszközével, a keresztet felállították, és ha a momentumos önkormányzat elbontaná, újra és újra visszaállítják azt.
(Kuruc.info)
Frissítés: Képek a keresztállítási misszióból lett polgári engedetlenségről:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready