2020. január 19., vasárnap, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:50 Dörner György és Koltai Róbert kapja idén a Madách-díjat13:27 Nyolc ember halt meg egy csehországi betegotthonban13:17 Hazaszállították az Iránban lelőtt utasszállító ukrán áldozatainak maradványait12:49 BZSH-elnök: a budapesti zsidóság örök hálával tartozik a felszabadító szovjet katonáknak - kormányzati támogatással12:18 A hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek11:18 Az apostolok cselekedetei vannak a ma kezdődő ökumenikus imahét központjában11:04 Szellemi holokauszt, fizessenek a gonosz, rasszista szegregáló tanárok! - 444-riport és egy vérző szívű Polgár pénzgyűjtése10:45 Nyíregyházi rasszizmus: túl gyorsan kapnak bérlakásokat a cigányok, és nem is magyar családok mellett10:27 Trump-ügyvédek: az amerikai polgárok szabad választáshoz fűződő jogát sérti az impeachment10:09 Hattagú családot mészároltak le Afganisztánban09:48 Kétszázezer öncélú, hedonista és extravagáns párttagot büntettek meg Kínában09:25 Albin Kurti kapta a kormányalakítási megbízást a koszovói elnöktől09:02 Miskolci orvosigazgató: hazugság a cigánysterilizáció, a magyar nőnek sem vették ki mindkét petevezetékét08:59 Pöcegödör lett a kínai elnökből - a Facebook szerint ez csak műszaki hiba08:43 Gaudiék bepereltek egy magyargyalázó szennyportált
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Cigányasszonyok kényszersterilizálása ellen tüntetnek Miskolcon

Reklám

Az álhírek elleni küzdelem élharcosa, vagyis a Facebook ad teret a "Demonstráció a roma nők kényszer sterilizálása ellen" című esemény meghirdetésének. A felhívást a "Közéleti Roma Nók" (sic!) nevű egyesület tett közzé. A helyesírási hibákat nem csak az esemény címében, de a leírásában sem javítottuk, hogy mindenki számára egyértelmű legyen a szervezők "faji alapja".
Íme, az esemény:
Állítólag a miskolci megyei kórház szülészetén roma származású nőket, belegyezésük nélkül szülés után, orvosi utasításra, hogy többet ne szülhessenek, az anyák petevezetékét el kötötték.
Demonstrációra hívunk minden roma és nem roma nőt, leányt, anyát, és aki szimpatizál velünk, aki nem ért egyet, a kényszer sterilizációval!!!
Aki velünk együtt követeli, hogy :
- az ügy kerüljön kivizsgálásra
- mielőbb büntessék meg az elkövetőket
- vessenek véget a szülészeti faji alapú elkülönítésnek,
- tartsák tiszteletbe a roma nők emberi méltóságát!!
Képernyőkép, ha az ötletgazdák - akik szintén egy másik népcsoporthoz taroznak - törölnék a bejegyzést:
Zoom
A "Közéleti Roma Nók" (tényleg ez a nevük - a szerk.) már az állítólagos áldozatokat is keresik, bocsánat, "keressünk":
Zoom
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready