2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:17 Torlódás Nagylaknál és Záhonynál08:57 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3876-ra emelkedett a fertőzöttek száma08:53 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 08:36 Belgium kiállt a WHO mellett08:20 Júliusban indulnak a tengerparti üdülőhelyekre a charterjáratok07:59 Bűvös számot ért el a covidosok száma07:42 Kettős késelés Gyulán - egyik sérült nem élte túl07:30 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég06:52 Két csapat tíz koronavírusos játékosa miatt elmarad egy ukrán bajnoki22:38 Origo: elhagyta a Jákobbik süllyedő hajóját két zalaegerszegi tagja, ezzel megszűnt az alapszervezet22:07 Pompeo a kémkedéssel vádolt volt tengerészgyalogos szabadon bocsátását követeli Moszkvától21:15 Biztonságos turisztikai folyosóval mentené a menthetőt a spanyol kormány20:51 Tébolyult nacionalizmus helyett uniós zászlókat! - Kari Geri trianoni ötletén akadt ki egy rajongója20:26 Észak-Macedóniában az elmaradt választások miatt kellett meghosszabbítani a rendkívüli állapotot19:40 Gázsprére volt szüksége a rabláshoz a pesterzsébeti félszerzetnek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Cigányasszonyok kényszersterilizálása ellen tüntetnek Miskolcon

Reklám

Az álhírek elleni küzdelem élharcosa, vagyis a Facebook ad teret a "Demonstráció a roma nők kényszer sterilizálása ellen" című esemény meghirdetésének. A felhívást a "Közéleti Roma Nók" (sic!) nevű egyesület tett közzé. A helyesírási hibákat nem csak az esemény címében, de a leírásában sem javítottuk, hogy mindenki számára egyértelmű legyen a szervezők "faji alapja".
Íme, az esemény:
Állítólag a miskolci megyei kórház szülészetén roma származású nőket, belegyezésük nélkül szülés után, orvosi utasításra, hogy többet ne szülhessenek, az anyák petevezetékét el kötötték.
Demonstrációra hívunk minden roma és nem roma nőt, leányt, anyát, és aki szimpatizál velünk, aki nem ért egyet, a kényszer sterilizációval!!!
Aki velünk együtt követeli, hogy :
- az ügy kerüljön kivizsgálásra
- mielőbb büntessék meg az elkövetőket
- vessenek véget a szülészeti faji alapú elkülönítésnek,
- tartsák tiszteletbe a roma nők emberi méltóságát!!
Képernyőkép, ha az ötletgazdák - akik szintén egy másik népcsoporthoz taroznak - törölnék a bejegyzést:
Zoom
A "Közéleti Roma Nók" (tényleg ez a nevük - a szerk.) már az állítólagos áldozatokat is keresik, bocsánat, "keressünk":
Zoom
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready