Bezár!
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Összeborultak Gyurcsány körül a ballibek: minden körzetben egy jelöltet indítanak22:14 London 2012 - eddig 139 doppingesetre derült fény21:42 Az Egyesült Arab Emírségek békemegállapodást kötött Izraellel - azt hazudják, ez menti meg Palesztinát21:23 WHO-szakértő: a lazább magatartásnak is köszönhető a járvány újabb előretörése21:05 Vicces jenkik: ők mindenhol beavatkoznak, de ha más teszi, akkor "aggódni" kezdenek19:44 Bejrút: az FBI is részt vesz a nyomozásban19:14 Letartóztatták Azerbajdzsán szerbiai nagykövetét18:52 Moszkva: külső erők próbálják destabilizálni Fehéroroszországot18:31 Horvátországban új rekordot döntött a fertőzöttek száma17:50 Raktárba került jobboldaliság: anarcho-kommunistákat pénzel a kormány17:22 Egymillió alá csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban16:56 Romániában ismét csúcsot döntött a napi megbetegedések és elhalálozások száma16:35 Szükségállapotot vezettek be a libanoni fővárosban16:07 Mindenki megnyugodhat: Biden alelnöke ugyan színes, de a családja zsidó, és támogatja Izrael telepespolitikáját is15:47 Netanjahu: az Egyesült Államok állította le az annektálást
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Dúró: Wass Albert nácizása helyett miért nem a mindennapos tanárbántalmazás ellen tiltakoznak?

Reklám

A Mi Hazánk elnökhelyettesének Fb-bejegyzése:
Politikai hisztériába kezdett a balliberális tömb a Nat tervezete miatt, pedig a szakmai vita indokolt lenne. No nem Wass Albert és Nyírő József miatt, sőt inkább az a szégyen, hogy tíz évet kellett várni a kétharmados Fidesz-kormányzás idején, hogy végre hazafias nevelést kapjanak a gyerekeink.
Ami viszont szomorú, hogy a diákok túlterhelése megmarad. A négy gyermekemből kettő már iskolás, így édesanyaként nap mint nap látom és megélem, mennyire sokat kell tanulniuk, alig van idejük gyereknek lenni, és ez érdemben nem változik sajnos az új alaptantervvel sem. A túlterheltséget minden tanár, ideológiai meggyőződéstől függetlenül elismeri, és az oktatás három legnagyobb problémája közé sorolja. Pedig kulcskérdés, hogy milyen állapotban vannak és lesznek az utódaink, a következő nemzedék hogyan tudja elsajátítani az élethez szükséges tudnivalókat.
Szomorúan tapasztalom, hogy nemcsak a balliberális pártok, hanem az egyébként a pedagógusok érdekképviseletére létrejött szakszervezetek is inkább az olcsó nácizásból veszik ki a részüket ahelyett, hogy annak a tiltakozásnak állnának az élére, amely a most már mindennaposnak tekinthető tanárbántalmazások miatt alakult ki. Itt miért nincs tiltakozáshullám? Ebben miért hallgatnak? Ja, nyilván kellemetlen a liberálisoknak beismerni, hogy az integráció mindenáron való erőltetése csődöt mondott.
Pedig az alacsony bérek mellett a tanárhiánynak ez is kiváltó oka: a tanárok nincsenek biztonságban. A Mi Hazánk szerint a tisztességes, többségi gyerekek jogai és a pedagógusok biztonsága az első, és ha ez nem megy másképp (márpedig úgy tűnik, hogy nem megy), akkor el kell különíteni azokat, akik képtelenek a normák betartására.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready