2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:57 Felkészült az évfordulóra a kövekből kirakott Trianon-emlékmű Putnoknál23:46 Boncolási jegyzőkönyv: a rendőri intézkedés okozta George Floyd halálát23:33 Török enyhítés: már hetente kétszer is elmehetnek sétálhatnak a fiatalok23:25 Tovább lassult a járvány Nagy-Britanniában23:10 Átlépte az egymilliót a fertőzöttek száma Latin-Amerikában22:53 Június közepétől szabadon utazhatnak a csehek22:36 Hosszúszárnyú bálna költözött Montreal kikötőjébe22:15 Gyújtogattak a Fehér Háznál, Trumpot állítólag bunkerbe menekítették, templomot gyaláztak meg stb.22:08 Megreformálták közbeszerzési rendszert a Vatikánban21:14 Pünkösdi szóváltókat állított elő a rendőrség20:57 Trump telefonon beszélgetett Putyinnal, szóba került a G7-csúcs is20:35 Elengedtek a túszejtők egy másfél hónapja fogva tartott 13 éves fiút Belgiumban20:19 Nem aratott nagy sikert a vendégek és vendéglősök körében az asztalnyilvántartásról szóló rendelet Romániában19:57 Leminősítette Indiát a Moody's19:40 Lukasenkáék nem engedik meg a fehérorosz Majdant
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Dúró: Wass Albert nácizása helyett miért nem a mindennapos tanárbántalmazás ellen tiltakoznak?

Reklám

A Mi Hazánk elnökhelyettesének Fb-bejegyzése:
Politikai hisztériába kezdett a balliberális tömb a Nat tervezete miatt, pedig a szakmai vita indokolt lenne. No nem Wass Albert és Nyírő József miatt, sőt inkább az a szégyen, hogy tíz évet kellett várni a kétharmados Fidesz-kormányzás idején, hogy végre hazafias nevelést kapjanak a gyerekeink.
Ami viszont szomorú, hogy a diákok túlterhelése megmarad. A négy gyermekemből kettő már iskolás, így édesanyaként nap mint nap látom és megélem, mennyire sokat kell tanulniuk, alig van idejük gyereknek lenni, és ez érdemben nem változik sajnos az új alaptantervvel sem. A túlterheltséget minden tanár, ideológiai meggyőződéstől függetlenül elismeri, és az oktatás három legnagyobb problémája közé sorolja. Pedig kulcskérdés, hogy milyen állapotban vannak és lesznek az utódaink, a következő nemzedék hogyan tudja elsajátítani az élethez szükséges tudnivalókat.
Szomorúan tapasztalom, hogy nemcsak a balliberális pártok, hanem az egyébként a pedagógusok érdekképviseletére létrejött szakszervezetek is inkább az olcsó nácizásból veszik ki a részüket ahelyett, hogy annak a tiltakozásnak állnának az élére, amely a most már mindennaposnak tekinthető tanárbántalmazások miatt alakult ki. Itt miért nincs tiltakozáshullám? Ebben miért hallgatnak? Ja, nyilván kellemetlen a liberálisoknak beismerni, hogy az integráció mindenáron való erőltetése csődöt mondott.
Pedig az alacsony bérek mellett a tanárhiánynak ez is kiváltó oka: a tanárok nincsenek biztonságban. A Mi Hazánk szerint a tisztességes, többségi gyerekek jogai és a pedagógusok biztonsága az első, és ha ez nem megy másképp (márpedig úgy tűnik, hogy nem megy), akkor el kell különíteni azokat, akik képtelenek a normák betartására.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready