Bezár!
2020. július 8., szerda, Ellák, Eperke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 A legújabb nagy WHO-bejelentés az, hogy a vírus a levegőben is terjed, ezért maszk viselését javasolják22:09 Konténerekbe rejtett kínzókamrákra és börtöncellákra bukkant a holland rendőrség21:33 Toroczkai: ne csak a zsinagóga kapjon rendőri védelmet, hanem a Horthy-szobor is!21:25 Lövöldözés volt az amerikai tengerészgyalogság egyik támaszpontján Kaliforniában20:44 A "cisznemű nő" bocsánatkérése: újabb szánalmas-nevetséges történet az agyhalottak országából20:17 Ismét kijárási tilalmat vezethetnek be Szerbiában19:44 Bolsonaro is elkapta a "kisebb influenzát"19:36 Freund Tamás a Magyar Tudományos Akadémia új elnöke19:21 Mekkai zarándoklat: fertőtlenített sátándobáló kövek, palackozott szentelt víz és saját imaszőnyeg szükségeltetik18:51 Koponyájuk hátsó részénél összenőtt ikreket választottak szét a vatikáni kórházban18:04 Fejlődés előtt állhat a kisüzemi sörfőzés a kereskedelmi törvény módosítása következtében17:45 Roma Lives Matter: nálunk is derekasan harcolnak az elnyomottak a rasszista rendőri erőszak ellen17:21 Miniszterelnöki megbízott: nem lesz több pénzszerző per szegregáció ürügyén17:12 Tóba zuhant egy busz Délnyugat-Kínában, többen meghaltak16:54 Csak idő kérdése, és a hollandok is kisebbségbe kerülnek a saját hazájukban
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Kunhalmi a náci Nyírő Gyulát is kitörölné az irodalomból - pedig nagy szüksége lenne az általa vezetett intézményre

Reklám

Nyírő Gyula (Dés, 1895. március 12. – Budapest, 1966. május 4.) orvos, elme-ideggyógyász, egyetemi tanár, az orvostudományok kandidátusa. A lipótmezei elmegyógyintézet egykori főorvosa.
Wass Alberttel együtt ő is náci lett. Még szerencse, hogy tudják az elvtársak, miről beszélnek, mi, illetve ki ellen tiltakoznak.
Nyelvbotlás, nem is ezt akartam, Ildikó?
De hiszen így szerepel a közleményben is az MSZP honlapján. Másfél napja.
Zoom
Nincs mit tenni, szegény Nyírő Gyulának vesznie kell...
Frissítés: igen, megcsinálták!
Alig két nap elteltével, amikor már a fél ország Ágikán röhögött vagy szörnyülködött, sikerült Gyulát "átkeresztelni" Józsefre. Már csak a nácit kellene hazaszeretőre cserélni, de ezt szót az MSZP környékén sajnos senki sem ismeri.
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready