2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...12:18 "Gyorsan megoldom a problémákat" - Trump a katonaságot is bevetné az őrjöngő-fosztogató négerek ellen11:47 Oltóanyag tesztelésébe kezd az orosz hadsereg11:35 Magyar Nagydíj - július 19-én lesz a verseny a Hungaroringen11:10 Feketenyakú Elemér és a repülő lapát - talán inkább az efféle borsodi ostromjátékokkal kellene foglalkoznia az ORÖ-nek10:31 A cigány önkormányzat "megrendült", amiért a megemlékezők felemelték szavukat a fajtársaik gyilkolászása ellen
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Köszönet a bátor fehérvári szülőknek, akik megakadályozták a Hit Gyülekezete iskolarablását!

Reklám

A Hatvannégy Vármegye ifjúsági Mozgalom tiltakozik a Hit Gyülekezete iskolafenntartói törekvései ellen! Határozottan ellenezzük, hogy a démoni megszállottságokat előidéző Németh Sándor álkeresztény gyülekezete bármilyen szerepet vállalhasson a gyermeknevelésben és oktatásban. Továbbá hatalmas károkat okozó, hibás döntésnek tartjuk, hogy az egyházi törvény módosításakor 2011-ben a parlament elismert egyházi státuszt adott a Hit Gyülekezetének (egy szintre emelve a történelmi egyházakkal), ezért továbbra is követeljük, hogy mielőbb töröljék a hivatalosan elismert egyházak köréből Németh Sándor álkeresztény jelmezbe bújtatott, Izrael államot bálványozó üzleti vállalkozását! - áll a mozgalom vezetőségének közleményében, alább olvasható a folytatás.
Zoom
De addig is egy kis emlékeztető a Fidesz Izrael-imádó szektájáról (ha törölné a Fb, itt érhető el VK-n, Bitchute-n pedig itt):
Az országos sajtót is bejárta a hír, hogy az elmúlt napok során a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola diákjainak és pedagógusainak nem csupán a digitális tanrenddel és az általános járványhelyzettel kellett megküzdeniük, hanem a Hit Gyülekezetével is, miután az álkeresztény “egyház” február végén benyújtotta igényét az iskola átvételére. A hír futótűzként terjedt végig az iskola szülői közösségében, akiknek felháborodott véleménye egybehangzó volt: határozott nem!
Zoom
A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 74. § (3) bekezdése értelmében “Akkor adható át nevelési, nevelési-oktatási intézmény vallási, világnézeti szempontból elkötelezett nevelést, oktatást folytató fenntartó számára, ha az intézménybe beíratott kiskorú gyermekek, tanulók esetén a szülők, nagykorúság elérése esetén a tanulók több mint fele azt támogatja.”
Vagyis egy iskolát sem lehet a szülőket megkerülve átjátszani sem a Hitgyülinek, sem más, rendes egyháznak sem.
Az index.hu cikkében hazugságot terjesztve azt állítja, hogy az iskola igazgatója Facebook-oldalán bocsátotta szavazásra a sok indulatot kiváltó kérdést, azt sugallva, mintha ez csak egy magánszemély nem reprezentatív felmérése lett volna. Ezzel szemben az igazság az, hogy hivatalos szavazást tartottak a fenntartóváltásról, amit
  • az E-Kréta rendszerben online, és
  • személyesen az iskola épületében tehettek meg a szülők.
A szavazás nem hivatalos eredménye szerint a szülők 99%-a elutasította a Hit Gyülekezetét, azonban a hivatalos eredmény megállapítása előtt – vagyis mielőtt be kellett volna ismerni a csúfos pofára esést –, a “járványügyi helyzetre való tekintettel” az iskola átvételére vonatkozó szándéknyilatkozat visszavonását kérte Németh Sándor csapata.
A történet tehát itt nem ért véget, most csupán visszavonulót fújtak a “hitesek”. Az eset konklúziója viszont egyértelmű: csak a határozott, bátor, nyilvánosságot vállaló szülői és pedagógusi fellépés menthet meg minden oktatási intézményt az agresszíven nyomuló Hit Gyülekezete elől.
Most példát mutattak a székesfehérvári szülők és tanárok, köszönet ezért nekik! Mi, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevében kérünk valamennyi szülőt és nevelőt az ország minden szegletében, hogy vállalják véleményüket, álljanak ki bátran és akadályozzák meg, hogy a Hit Gyülekezete elvegye iskoláinkat! Isten és a mozgalmunk velük lesz a harcban, amit az igaz keresztény hit védelmében folytatunk a szektákkal szemben!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready