Bezár!
2020. július 8., szerda, Ellák, Eperke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 A legújabb nagy WHO-bejelentés az, hogy a vírus a levegőben is terjed, ezért maszk viselését javasolják22:09 Konténerekbe rejtett kínzókamrákra és börtöncellákra bukkant a holland rendőrség21:33 Toroczkai: ne csak a zsinagóga kapjon rendőri védelmet, hanem a Horthy-szobor is!21:25 Lövöldözés volt az amerikai tengerészgyalogság egyik támaszpontján Kaliforniában20:44 A "cisznemű nő" bocsánatkérése: újabb szánalmas-nevetséges történet az agyhalottak országából20:17 Ismét kijárási tilalmat vezethetnek be Szerbiában19:44 Bolsonaro is elkapta a "kisebb influenzát"19:36 Freund Tamás a Magyar Tudományos Akadémia új elnöke19:21 Mekkai zarándoklat: fertőtlenített sátándobáló kövek, palackozott szentelt víz és saját imaszőnyeg szükségeltetik18:51 Koponyájuk hátsó részénél összenőtt ikreket választottak szét a vatikáni kórházban18:04 Fejlődés előtt állhat a kisüzemi sörfőzés a kereskedelmi törvény módosítása következtében17:45 Roma Lives Matter: nálunk is derekasan harcolnak az elnyomottak a rasszista rendőri erőszak ellen17:21 Miniszterelnöki megbízott: nem lesz több pénzszerző per szegregáció ürügyén17:12 Tóba zuhant egy busz Délnyugat-Kínában, többen meghaltak16:54 Csak idő kérdése, és a hollandok is kisebbségbe kerülnek a saját hazájukban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

HVIM: egy intézetis gyerek mit keresett hajnali 3 órakor a budapesti éjszakában?

Reklám

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom sajtóközleményben reagál az egész országot megrendítő brutális gyilkosságra, eddig fel nem merült szempontokat megvilágítva. Alább olvasható a Kuruc.info szerkesztőségébe is eljuttatott közleményük.
Ahogyan azt a péntek hajnali gyilkosság esete is mutatja, az intézetekből sok esetben nem a társadalom hasznos tagjaivá nevelt fiatalok kerülnek ki, hanem bestiális állatok.
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom osztozik a Deák téren meggyilkolt két magyar fiatal családjának, barátainak és az elvesztésüket fájlaló minden magyar embernek gyászában.
Ezért a szomorú ügy kapcsán fel szeretnénk hívni a kormányzat és a közvélemény figyelmét a magyarországi intézetek tarthatatlan helyzetére és vészjósló jövőt ígérő állapotára. Ha az állam továbbra is homokba dugja a fejét az intézetekben tomboló erőszakkal és bűnözéssel kapcsolatban, és az intézetek ugyanilyen mértékben ontják ki magukból az agresszív, jogszabályokat és morális gátakat figyelmen kívül hagyó veszélyes elemeket, akkor a jövőben egyre gyakrabban kell felkészülnünk hasonló esetekre.
Az intézetek feladata az lenne, hogy a gyermeknevelésre alkalmatlan környezetből, például a társadalmi rendbe be nem illeszkedő szegregátumokból és gettókból kiemelt gyermekek nevelkedését normális körülmények között biztosítsa. Azonban a gyakorlatban az intézetekben ugyanúgy nem érvényesülnek a magyar állam törvényei, mint ahogyan a no-go zónákban. Sőt, az intézetek helyzete már egy önálló és súlyos társadalmi probléma, amit az államnak külön programmal - források biztosításával, oktatással, szakmai programokkal - kezelnie kell. A HVIM halaszthatatlan fontosságúnak tartja, hogy a gyermeknevelő intézetekben a jogszabályok által biztosított társadalmi rend és a renden alapuló, magas szakmai színvonalú nevelési munka megvalósuljon!
Felhívjuk az intézetet felügyelő állami szervet, adjon választ arra, hogy egy intézetis gyerek mit keresett hajnali 3 órakor a budapesti éjszakában! Jól mutatja a szabályok és törvények be nem tartását az, hogy a magyarországi gyermeknevelő intézetekből ki-be járkálnak az ott neveltek.
Felháborítónak tartjuk továbbá, hogy a média és a rendőrség is csúsztatásokkal és ferdítésekkel tájékoztatott, amikor a két társaság tagjai, a gyilkosok és áldozatok közé egyenlőségjelet tett azzal, hogy összemosta őket, mint "büntetett előéletű" embereket. Ahogyan az mostanra kiderült, az áldozatok jóravaló, nemzeti érzelmű, a focit szerető magyar fiatalok voltak, míg a gyilkos egy intézetben élő, mindennapjait bűncselekmények elkövetésével töltő bűnöző. Elképesztő hazugság egy lapon említeni a futballszurkolói csibészségeket a bűnözői életmóddal! Ezért a félretájékoztató médiumoknak bocsánatot kell kérnie az áldozatok családjától.
Isten nyugosztalja a Magyarországon tomboló cigánybűnözés két legújabb áldozatát! Gergő és Laci, az Örök Világosság fényeskedjék nektek!
Kónyi-Kiss Botond, HVIM országos alelnök
HVIM-vezetőség
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready