Bezár!
2020. augusztus 7., péntek, Ajándok, Ibolya napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:06 Washington szankciókkal sújtotta Hongkong vezetőjét17:44 Még mindig nagy erőkkel oltják a tüzet a hajdúböszörményi fatelepen17:30 Százmilliárd dollár fölé kúszott a Facebook-zsidó vagyona17:01 Sámán, Petrovics és a nem létező Larisza - volt miről beszélnie Putyinnak és Lukasenkának16:38 Vasvillás-baltás szóváltás miatt tartóztattak le egy férfit16:12 Bemutatkozott a járványügyi bevetési egység15:51 Európában és Magyarországon is beköszönt a tartós hőség15:32 Libanoni elnök: nem kizárt, hogy a robbanást rakéta becsapódása okozta Bejrútban15:08 Megegyeztek a felvidéki magyar pártok14:39 Csak egy hírmondó maradt a Mauritánia partjainak közelében felborult migránscsónak után14:05 Nem ezt ígérték, de maguk helyett inkább munkájukat szakítják meg az olasz törvényhozók13:46 A Facebook nemzetbiztonsági kockázat: véleménydiktatúra-ellenes törvényjavaslatot nyújt be a Mi Hazánk12:39 Fosanban halálra ítéltek egy Ye Jianhui nevű kanadait12:36 Vakcinaverseny: a jövő héten bejegyzik az első orosz oltóanyagot12:25 Csak egy fegyverest sikerült elfognia az FSZB-nek Ingusföldön - igaz, a többi sem fog már robbantani
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Elcsatolt részek :: :: Hozzászólások

Novák: szégyen, hogy nincs egy képviselő sem elszakított területek magyarjai közül

Reklám

Megkezdtük alapszervezeteink létrehozását a trianoni határainkon túl is, hiszen a Mi Hazánk Mozgalom jelszava: minden magyar felelős minden magyarért! Tegnap egy régi bajtársi kapcsolatunkat formalizálva Érsekújváron alapítottunk szervezetet, a tagok a rendkívül talpraesett és elhivatott, lokálpatrióta Bucsek Dominikot választották elnökké - írja Facebook-oldalán Novák Előd, a nemzeti párt alelnöke. Alább a folytatás.
Zoom
Az első határon túli szervezetünk létrehozásáért köszönet Komlódi Lóránd külhoni szervezőnknek, Árgyelán János pártigazgatónknak és Ferencz Gergő Győr-Moson-Sopron megyei elnökünknek! Az alapítás után fejet hajtottunk honvédjeink hősi sírjainál az érsekújvári temetőben, ahol már tavaly is megemlékeztek a mieink.
Dr. Popély Gyula, "a Felvidék krónikása" is belépett nemrég a Mi Hazánkba, és szerte a Kárpát-medencében erősödünk. A magyar Országgyűlés (igazából nemzetgyűlés, hiszen a külhoniak is választják) szégyene viszont, hogy még mindig nincs a trianoni határainkon kívüli képviselője (talán épp Popély állt a legközelebb hozzá 2010-ben, hiszen a 47 mandátumot szerző Jobbiknak már csak 4 helyet kellett volna szereznie az ő bejutásához). A Mi Hazánk szeretne végre az elszakított területek magyarjai közül is képviselőt a budapesti nemzetgyűlésbe. És programpontjaink közt szerepel az is a felvidéki tagjaink kérésére, hogy kemény fellépéssel, akár a magyar-szlovák alapszerződés felmondásának kilátásba helyezésével megszüntessük Szlovákiának azt a magyarellenes törvényét, mellyel megfosztják helyi, szlovák állampolgárságától azt, aki magyar állampolgár is lesz. A Mi Hazánknak tehát küldetése van. Hazánkat szolgáljuk!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready