Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:09 Lengyel ügyészségi vizsgálat is indult a buszbaleset ügyében17:48 Petrov Anatolij nevét vette fel a pécsi uszoda17:27 Belorusz elnökválasztás: a 10 százalékos Szvjatlana már a hatalom békés átadásáról tárgyalna 17:23 Lemond a libanoni kormány16:54 Kiváló fiaitól veszi el az állampolgárságot a hálátlan Belgium16:33 Már a németországi szocdemek is a jobbszéltől várják a megváltást16:05 Vonat elé hajtott egy autó Szügyben - egy gyereket is kimentettek a járműből 16:01 Az öt pont teljesítéséről írt hosszú levelet Orbán Kövérnek15:21 Kínai vadászgépek kóstolgatták a tajvani légteret az amerikai miniszter látogatása alatt14:58 Puskás-musicalt mutatnak be augusztus 20-án az Erkel Színházban14:32 Mielőtt meghalt, az őrökre támadt egy dühöngő cigány a sátoraljaújhelyi börtönben - így kell mártírt csinálni belőle13:56 Természetesen egy zsidó készíti el a világ legdrágább védőmaszkját 13:19 Országszerte folytatódik a vérszívóirtás12:51 Lemondott a libanoni igazságügyi miniszter is12:14 Forgalomcsillapítási mintaprojektnek keresztelték el a legújabb autósszívatást Geriék
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Fokozhatatlan pofátlanság: enyhítésért fellebbez a pedofilügyét büntetlenül megúszó nagykövet

Reklám

Miközben Polt Péter ügyészsége elfogadta a bíróság által kiszabott egy év (két év hat hónapra) felfüggesztett börtönbüntetést és 540 ezer forintos pénzbüntetést Kaleta Gábor pedofilügyében, a volt perui nagykövet védője fellebbezést nyújtott be az ítélet ellen, írta meg a hvg.
Zoom
A Fővárosi Törvényszék az Index megkeresésére azt közölte:
[...] a vádlott védője enyhítésért fellebbezést jelentett be, így az eljárás másodfokon folytatódik.
Mint ismeretes, a volt perui nagykövetet teljes titokban hozták haza, és azt sem verték nagydobra, hogy eljárás indult ellene. Az akció egyes részletei pedig titkosak. Kaleta 2019 tavaszán bukott le, amikor egy nemzetközi pedofilhálózatot göngyölítettek fel az amerikai hatóságok.
Kaleta Gábor mindent beismert a bíróságon. A több mint 19 ezer pedofil kép miatt elítélt férfi ügyvédje azzal védekezett, hogy védence
mélyen vallásos ember, és óriási lelkiismeret-furdalása van...
Frissítés: Kocsis Máté: az ügynek még nincs vége
A Fidesz frakcióvezetője Kaleta Gábor volt perui nagykövet tettét undorítónak, a bíróság ítéletét pedig felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja, írja az MTI. Az ügyészség szerepéről valamiért nem ejtett szót.
Kocsis Máté szerdán a Facebook-oldalán úgy fogalmazott: Kaleta Gábor ahelyett, hogy enyhítésért fellebbezne, inkább nézzen szembe "gyomorforgató" tettével, és annak minden létező következményével, "ugyanis az ügynek még nincs vége".
A kormány valamennyi gyermekvédelmi jogszabályt felülvizsgál és szigorítani fog, hogy a pedofilok ezentúl a legsúlyosabb büntetéseket kapják, ne reménykedhessenek a bíróság enyhe ítéletében sem, és a jövőben nyilvános listákat lehessen vezetni róluk - hangsúlyozta. A frakcióvezető azt írta: két gyermek apjaként, állampolgárként és politikusként is ezt tartja helyesnek.
Minden jóérzésű ember közös ügye, hogy a leghatározottabban, a "legdurvábban" fellépjenek a pedofilok ellen - írta Kocsis Máté.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready