Bezár!
2020. augusztus 4., kedd, Domonkos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:33 Ennek a vegyész zseninek az erőforrásait sem tudtuk kellőképpen kiaknázni10:55 Megverték, kirabolták, majd kikötözték a miskolci nyugdíjast az alapjövedelemre vágyó cigányok10:35 Új névvel és tagsággal folytatják Salviniék10:03 Itt a teljes videó a Floyd nevű bűnöző ellenszegüléséről és folyamatos nyavalygásáról09:46 Tengerparti homokba írt S.O.S. segített megmenekülni három hajótöröttnek09:38 Meghibásodott dízelmotor okozhatta a bozóttüzeket Kaliforniában09:26 Meghalt egy idős, krónikus beteg, kilenccel nőtt a fertőzöttek száma hazánkban09:10 Ötezer ausztrál dollárra emelték a karantént megszegők bírságát Victoria államban08:46 Trump rendeletet írt alá a munkahelyek külföldiekkel szembeni védelméről08:25 Megint Szíriát támadták a zsidók08:14 Közeledik az 1-hez a járvány fertőzési rátája Olaszországban07:57 A zsidóbérenc-verseny győztese: nem a Momentum vagy a DK, hanem a Jobbik buzdít "ellenállásra" a magyarellenes Zuckerberg-cenzúra védelmében07:45 Tartalmi hibák miatt dobták vissza a Lánchíd-tendert07:32 Néhány év múlva már a Földön lehet vizsgálni a Mars mintáit06:56 Kevesebb kiállítóval, de megrendezik Debrecenben a Farmer Expót
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

"Benettkének bekapta a bigáját" - cigánygyerekek elleni szexuális erőszakkal vádolnak egy volt rendőrt

Reklám

A Narancs.hu értesülései szerint ötrendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette és kétrendbeli tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség egy most 70 éves kötegyáni férfi ellen, aki korábban rendőrként dolgozott.

A portál beszámolója szerint a férfi 2019 augusztusában a saját udvarára becsalta és házában fajtalankodott a 8 éves kisfiúval a Békés megyei Kötegyánban. Az esetről a fiú édesanyja beszélt a Beol.hu-nak, és elmondta, hogy gyerekei és azok barátai délutánonként a játszótérre mentek, és este fél 8-ra mindig hazaértek. Egyik alkalommal a kisfiú nem ment időre haza, de az édesanyja nem gondolt semmi rosszra. Másnap ugyanez történt, ekkor az édesanyja utánament a játszótérre, ahol nem találta a fiát. A játszótársaktól tudta meg, hogy „az öreg bácsinál” lehet. Az asszony elment a nyugdíjas férfihoz, és elhozta onnan a gyerekét, ahol az övén kívül mások is voltak.
Amikor kérdőre vonta a fiát, ő elmondta, hogy az idős férfi pénzt ígért, ha a gyerekek az udvarban összegyűjtik a szemetet, de segített nekik biciklit javítani, emellett pedig cigarettával, sörrel és borral kínálta a 10 év alatti gyerekeket. A fiúról a házban lekerült a nadrág, az idős férfi fajtalankodott vele, és a testvérével is próbálkozott. A kirendelt pszichológusok és pszichiáterek megállapították, hogy a gyerek igazat mond, az anyja pedig nagyon elkeseredett, hogy fiában örökre nyomot hagy az eset.
A Gyulai Járási Ügyészség 2019 szeptemberében kezdeményezte az akkor 69 éves kötegyáni férfi, B. M. előzetes letartóztatását 12. életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével elkövetett szexuális erőszak bűntette, valamint 4 rendbeli züllött életmód folytatására rábírásával elkövetett kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt, a bíróság pedig helyt adott a kezdeményezésnek.
A portál megtudta, hogy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nemrégiben befejezte a nyomozást az ügyben, és május 27-én vádemelési javaslattal továbbította az ügyet a Gyulai Járási Ügyészégre. A Narancs.hu több, egymástól független forrásból úgy tudja, hogy a vádlott korábban rendőr volt, ezt azonban sem a rendőrség, sem az ügyészség nem erősítette meg, igaz, nem is cáfolták.
(24 nyomán)
Frissítés: bekapta a bigáját - állítja a fiatal, de már hatgyermekes cigány anya
A TV2 tavaly szeptemberi riportja:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready