Jancsó Gábor háziorvosra azért hívtak rendőrt a "Pride" fesztivál szervezői, mert szerette volna elmondani az álláspontját egy ún. homofóbiát megvitató eseményen. Az orvos a Magyar Nemzetnek kifejtette: az LMBTQ-közösségben alakulóban van egy orvosszekció, akiknek a propaganda terjesztése a feladatuk. Alább az MN cikke. (A jobbliberális kormánylap által [is] átvett "melegezés" a deviánspropagandisták egyik győzelme, használatáért mi kérünk elnézést a "nemzeti" tollforgatók helyett.)
Értelmezhetetlen a deviancia népszerűsítése a gyógyításban – jelentette ki lapunknak Jancsó Gábor. A háziorvos társaival együtt azért regisztrált az Attól még, hogy meleg vagyok, lehetek jó orvos? című kerekasztal-beszélgetésre, hogy tradicionális gondolkodású orvosokként ők is kifejthessék a véleményüket a fórum témájáról, amely az volt, hogyan hat az állítólag széleskörűen elterjedt homofóbia az orvostársadalomra.
Jancsó felhívta a figyelmet, hogy
az LMBTQ-közösség már az orvostársadalmat is be akarja vonni a meleglobbi gépezetébe.
– Alakulóban van egy orvos szekció a meleg közösségben, akiknek az orvostársadalmon belül a propagandájuk terjesztése, képviselete a feladata. Továbbá céljuk a homoszexualitás megjelenítése a betegeknek és családjaiknak – fogalmazott. A háziorvos arról is beszámolt, hogy számos kollégája gondolkodik hozzá hasonlóan, például a rendezvényre ellátogató hagyományos világnézetű orvosokat telefonon keresztül Csókay András idegsebész is egyetértéséről biztosította.
Bár úgy látja, hogy az orvosok többsége még konzervatív értékeket vall, az LMBTQ-propaganda elterjedésével ez akár meg is változhat, aminek szerinte
kártékony hatásai lennének az egészségügyre és a társadalomra nézve is.
Zoom
A toleranciát hirdető meleglobbisták rendőrt hívtak a hagyományos világnézetű orvosra egy beszélgetőfórumon
A Magyar Nemzet kedd este számolt be arról, hogy a fentebb említett rendezvény szervezői
pusztán ránézésre tagadták meg a belépést több orvostól,
akik korábban regisztráltak a Budapestpride.hu oldalán kerekasztal-beszélgetésként meghirdetett eseményre. Jancsó Gábor akkor elmondta: a szervezők közölték vele, hogy nem kívánnak a sajátjuktól eltérő gondolkodású résztvevőket beengedni. Ráadásul, miután Jancsóék ott maradtak a Kőleves nevű étteremben fogyasztani, rendőrt hívtak rájuk. A rendvédelmi hatóság garázdaság miatt indított eljárást a háziorvos ellen.
Kapcsolódó: