2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett, mindezt pusztán az újbudai zászló bevonása miatt, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket - írja Fb-bejegyzésében a Mi Hazánk alelnöke.
A Mi Hazánk Mozgalom helyi önkormányzati képviselőjeként egyedüliként tettem szóvá, hogy a kerületi rendőrség nyomozáseredményességi mutatója 55%-ról 35%-ra csökkent tavaly, a lakásbetöréseknél pedig már csak 9%. Ennek ellenére a bűnözők helyett politikai megfélemlítésre használja a rendőrséget a kormányzat, mely letérdelt a homoszexuális lobbi előtt: garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk ellentüntetését tiltották be, és elutasították a Szent Korona szivárványos meggyalázása, nemzeti jelkép megsértése miatt tett feljelentésünket is.
De továbbra is elvárom, hogy a szivárványos zászlót kitűző tettesek ellen indítsanak eljárást garázdaság miatt. A dr. Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálat állásfoglalása is rögzíti: "A balliberális városvezetés e kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el" - írja Novák.
Frissítés: Toroczkai: diktatúrákra jellemző megfélemlítő rendőrségi akció
A Mi Hazánk szerint a kormányzat letérdelt a homoszexuális lobbi előtt, hiszen míg nemzeti jelképünk, a Szent Korona szivárványos meggyalázása miatt tett feljelentést rekordgyorsasággal elutasították, Novák Elődőt a szivárványos zászló levétele miatt rabosították, négygyermekes otthonában házkutatást tartottak, és tettét két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják. A párt felszólítja a kormányt, hogy valljon színt, milyen lobbi az, amely el tudja érni, hogy egy magyarországi párt alelnökével szemben ilyen megfélemlítési akciót hajtsanak végre. A sajtótájékoztatón az is kiderült, “íratlan szabály” miatt nem lehet az amerikai nagykövetség épületéről felvételt készíteni.
 
Zoom
Házkutatást tartott a rendőrség kedd este Novák Elődnél, majd rabosították a Mi Hazánk Mozgalom alelnökét, akit két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatnak, amiért levonta a Pride-lobogót az újbudai önkormányzatnál. (A történtek miatt egyébként a DK-vezette önkormányzat még tegnap feljelentést tett a politikus ellen.) Novák szerint olyan megfélemlítő akciókat hajtanak végre a Mi Hazánk Mozgalommal szemben, mellyel próbálják a homoszexuálistól a pedofíliáig terjedő különböző deviáns lobbikkal szemben a normalitáspárti erőket meghátrálásra kényszeríteni.
– Elképesztő, hogy a BRFK bűnügyi főosztályán kiemelt üggyé emelték azt az újbudai zászlólevonást, amely miatt önmagában két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetnek, holott – miként azt a Nemzeti Jogvédő Szolgálat álláspontja is alátámasztja –, az a garázdaság, amit Karácsony Gergely, és a DK-s polgármesterek tesznek. Mi vádoljuk őket garázdasággal, mert közszemlére teszik a devianciát népszerűsítő jelképet – hangsúlyozta az alelnök, aki szerint a kormányzat letérdelt a homoszexuális lobbi előtt, hiszen rekordgyorsasággal utasították el az ő feljelentését, amelyet nemzeti jelképünk, a Szent korona szivárványos meggyalázása miatt tett.
Példátlannak nevezte a történteket Toroczkai László, a párt elnöke is.
– Diktatúrákra jellemző megfélemlítő rendőrségi akció történt Novák Előddel szemben, ugyanis a szüleinél és a saját otthonában is megjelent a rendőrség, házkutatást tartottak, majd rabosították. Mindezt pusztán azért, mert leszedett egy olyan zászlót, melyet semmilyen törvény, semmilyen előírás nem tesz illendővé arra, hogy ott legyen bármilyen közintézmény homlokzatán – fogalmazott a pártelnök. Hangsúlyozta, felszólítja a kormányt, hogy valljon színt, milyen lobbi az, amely el tudja érni, hogy egy magyarországi párt alelnökével szemben ilyen megfélemlítési akciót hajtsanak végre. – Vajon magyarországi, vagy nemzetközi deviáns lobbiról beszélünk? Vagy akár egy külföldi nagyhatalomról? Ki az, akinek a nyomására egy minden jogi gyakorlattal szembemenő akciósorozatot hajtanak végre? – sorolta a pártelnök.
Az amerikai nagykövetség előtt tartott sajtótájékoztatón a Mi Hazánk elnöke az ellen is tiltakozott, hogy a konzulátus beavatkozik Magyarország belpolitikájába amikor megszólal, sőt utasítja a magyar hatóságokat, és a magyar kormányt arra, hogy ne tolerálja a más nézeteket vallókat, és kötelezővé akarják tenni a deviáns propagandát, és azt, hogy ennek a devianciának a zászlóját közintézményekre kitűzzék. – Ez elfogadhatatlan, és hazánk belügyeibe történő beavatkozásnak tartjuk, amit sem keletről, sem nyugatról nem tűrünk.
Magyarország egy szuverén állam, és majd a magyarok eldöntik, hogy milyen zászlók legyenek a magyar önkormányzatok homlokzatán. Mi a hagyományos, tradicionális értékek mellett állunk ki, a férfi-nő kapcsolat és a természet rendjével nem szembehelyezkedő családmodell hívei vagyunk – szögezte le.
A nagykövetség előtti eseményen a rendőrök a sajtó munkatársait „íratlan szabályra” hivatkozva arra kérték, ne készítsenek felvételt a konzulátus épületéről. Ezt a Mi Hazánk politikusai visszautasították, arra hivatkozva, hogy a sajtótájékoztatót közterületen tartják meg.
(Elemi.hu)
Korábban írtuk: