Bezár!
2021. május 11., kedd, Ferenc napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:07 A bolgár elnök előrehozott választást írt ki15:37 Izraeli-gázai konfliktus: zsidó oldalon 2 halott van, a palesztinokén 2615:13 Horvátországban próbarendezvényeken tesztelik a vírus terjedését az oltottak és gyógyultak körében14:54 Tigrissel menekült a rendőrök elől Victor Hugo Texasban14:13 Homoszexuálisokat áldoztatnának egyes német papok - vajon megtehetik kánonjogi következmények nélkül?13:41 Az Arab Liga főtitkára elítélte az izraeli légicsapásokat, az ENSZ aggodalmát fejezte ki13:16 "Ma megölök egy csomó szemetet" - írta a tatárföldi mészáros, akit amúgy rendes gyereknek ismertek12:56 Romániában felhatalmazták a gyógyszertárakat az antigén gyorstesztek elvégzésére12:37 Pfizer-túladagolás: "fáj a fejem, fáradt vagyok és nagyon megijedtem, de azért élek"12:11 Tavaly alig mentek nyaralni az osztrákok, de idén bepótolnák11:38 Szállodaszövetség-elnök: senkit sem fognak beengedni igazolvány nélkül11:18 Szabó Tímea még mindig várja a bocsánatkérést, amiért azt írták róla, hogy Lendvai és egy kullancs DNS-éből hozták létre10:46 A Mi Hazánk költségvetési csalás gyanúja miatt feljelenti a védettségi igazolványt gyártó céget10:28 KSH: áprilisban 5,1 százalékos volt az infláció09:26 99 beteg halt meg, 493-mal nőtt a fertőzöttek száma
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Éjszakai házkutatás, rabosítás - így hurcolja meg a "nemzeti" kormány a buzipropaganda ellen fellépőket

2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett, mindezt pusztán az újbudai zászló bevonása miatt, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket - írja Fb-bejegyzésében a Mi Hazánk alelnöke.
A Mi Hazánk Mozgalom helyi önkormányzati képviselőjeként egyedüliként tettem szóvá, hogy a kerületi rendőrség nyomozáseredményességi mutatója 55%-ról 35%-ra csökkent tavaly, a lakásbetöréseknél pedig már csak 9%. Ennek ellenére a bűnözők helyett politikai megfélemlítésre használja a rendőrséget a kormányzat, mely letérdelt a homoszexuális lobbi előtt: garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk ellentüntetését tiltották be, és elutasították a Szent Korona szivárványos meggyalázása, nemzeti jelkép megsértése miatt tett feljelentésünket is.
De továbbra is elvárom, hogy a szivárványos zászlót kitűző tettesek ellen indítsanak eljárást garázdaság miatt. A dr. Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálat állásfoglalása is rögzíti: "A balliberális városvezetés e kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el" - írja Novák.
Frissítés: Toroczkai: diktatúrákra jellemző megfélemlítő rendőrségi akció
A Mi Hazánk szerint a kormányzat letérdelt a homoszexuális lobbi előtt, hiszen míg nemzeti jelképünk, a Szent Korona szivárványos meggyalázása miatt tett feljelentést rekordgyorsasággal elutasították, Novák Elődőt a szivárványos zászló levétele miatt rabosították, négygyermekes otthonában házkutatást tartottak, és tettét két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják. A párt felszólítja a kormányt, hogy valljon színt, milyen lobbi az, amely el tudja érni, hogy egy magyarországi párt alelnökével szemben ilyen megfélemlítési akciót hajtsanak végre. A sajtótájékoztatón az is kiderült, “íratlan szabály” miatt nem lehet az amerikai nagykövetség épületéről felvételt készíteni.
 
Zoom
Házkutatást tartott a rendőrség kedd este Novák Elődnél, majd rabosították a Mi Hazánk Mozgalom alelnökét, akit két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatnak, amiért levonta a Pride-lobogót az újbudai önkormányzatnál. (A történtek miatt egyébként a DK-vezette önkormányzat még tegnap feljelentést tett a politikus ellen.) Novák szerint olyan megfélemlítő akciókat hajtanak végre a Mi Hazánk Mozgalommal szemben, mellyel próbálják a homoszexuálistól a pedofíliáig terjedő különböző deviáns lobbikkal szemben a normalitáspárti erőket meghátrálásra kényszeríteni.
– Elképesztő, hogy a BRFK bűnügyi főosztályán kiemelt üggyé emelték azt az újbudai zászlólevonást, amely miatt önmagában két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetnek, holott – miként azt a Nemzeti Jogvédő Szolgálat álláspontja is alátámasztja –, az a garázdaság, amit Karácsony Gergely, és a DK-s polgármesterek tesznek. Mi vádoljuk őket garázdasággal, mert közszemlére teszik a devianciát népszerűsítő jelképet – hangsúlyozta az alelnök, aki szerint a kormányzat letérdelt a homoszexuális lobbi előtt, hiszen rekordgyorsasággal utasították el az ő feljelentését, amelyet nemzeti jelképünk, a Szent korona szivárványos meggyalázása miatt tett.
Példátlannak nevezte a történteket Toroczkai László, a párt elnöke is.
– Diktatúrákra jellemző megfélemlítő rendőrségi akció történt Novák Előddel szemben, ugyanis a szüleinél és a saját otthonában is megjelent a rendőrség, házkutatást tartottak, majd rabosították. Mindezt pusztán azért, mert leszedett egy olyan zászlót, melyet semmilyen törvény, semmilyen előírás nem tesz illendővé arra, hogy ott legyen bármilyen közintézmény homlokzatán – fogalmazott a pártelnök. Hangsúlyozta, felszólítja a kormányt, hogy valljon színt, milyen lobbi az, amely el tudja érni, hogy egy magyarországi párt alelnökével szemben ilyen megfélemlítési akciót hajtsanak végre. – Vajon magyarországi, vagy nemzetközi deviáns lobbiról beszélünk? Vagy akár egy külföldi nagyhatalomról? Ki az, akinek a nyomására egy minden jogi gyakorlattal szembemenő akciósorozatot hajtanak végre? – sorolta a pártelnök.
Az amerikai nagykövetség előtt tartott sajtótájékoztatón a Mi Hazánk elnöke az ellen is tiltakozott, hogy a konzulátus beavatkozik Magyarország belpolitikájába amikor megszólal, sőt utasítja a magyar hatóságokat, és a magyar kormányt arra, hogy ne tolerálja a más nézeteket vallókat, és kötelezővé akarják tenni a deviáns propagandát, és azt, hogy ennek a devianciának a zászlóját közintézményekre kitűzzék. – Ez elfogadhatatlan, és hazánk belügyeibe történő beavatkozásnak tartjuk, amit sem keletről, sem nyugatról nem tűrünk.
Magyarország egy szuverén állam, és majd a magyarok eldöntik, hogy milyen zászlók legyenek a magyar önkormányzatok homlokzatán. Mi a hagyományos, tradicionális értékek mellett állunk ki, a férfi-nő kapcsolat és a természet rendjével nem szembehelyezkedő családmodell hívei vagyunk – szögezte le.
A nagykövetség előtti eseményen a rendőrök a sajtó munkatársait „íratlan szabályra” hivatkozva arra kérték, ne készítsenek felvételt a konzulátus épületéről. Ezt a Mi Hazánk politikusai visszautasították, arra hivatkozva, hogy a sajtótájékoztatót közterületen tartják meg.
(Elemi.hu)
Korábban írtuk:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready