„Budapest LMBTQ kulturális fesztiválja” címen hirdeti magát az a most indult és szeptember 25-éig tartó, fertőző rendezvénysorozat, mely többek közt a momentumos vezetésű Terézváros támogatásával folytat deviáns propagandát főként a fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikban, amit a Mi Hazánk Mozgalom elfogadhatatlannak tart.
Zoom
A Művész mozi által vetített Vad c. film két kéjelgő férfit ábrázoló plakátja mellett a Toldi mozi „Queer Dreams - Friss Hús 2020” eseményhirdetése ráadásul mellőzi a korhatárbesorolást, semmilyen figyelmeztetést nem jelenít meg, pusztán azzal reklámozza magát: „A legjobb LMBTQ+ tematikájú, nemzetközi rövidfilmeket válogattuk össze”. Ezért a Mi Hazánk jogi eljárást kezdeményez, illetve szükség esetén újabb polgári engedetlenségi eszközökkel is élünk...
Gyalázatosnak tartjuk, hogy a Tarlós István vezette fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikban is éveken keresztül helyet biztosítottak az LMBTQSTB-fesztiváloknak, sorozatos tiltakozásom után végre az utóbbi években már nem, de Karácsony Gergely főpolgármesterségével felmelegítették a közintézményekben a devianciák népszerűsítését.
Pedig dr. Falus András akadémikus, genetikus is egyértelművé tette, hogy a homoszexualitás terén „a genetikai háttér megléte fokozott hajlamot és nem végzetet jelent.” A homoszexuálisok szaporodásának módja egyértelműen a propaganda, melynek véget vetne a Mi Hazánk, hogy legalább a divathomoszexuálisok számát csökkentsük - írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.