2020. november 25., szerda, Katalin, Alán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Szombaton kinyitnak az üzletek, december 15-én vége a karanténnak Franciaországban22:18 Terrorizmus gyanújával indítottak nyomozást Svájcban egy késelés miatt21:53 A Miskolci Törvényszék szerint Alaptörvény-ellenes, hogy Lorettáék nem cserélgethetik a nemüket és a nevüket21:16 Biden azt hiszi, az egész világot kell vezetnie20:50 "Olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon" - ígérte Kásler20:27 "Elvette" egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban20:04 Moldovai elnökválasztás: elutasították Igor Dodon fellebbezését19:50 Biden ma is rágódhatott azon, hogy vajon még mindig nem kapta meg Putyin gratulációját, vagy már el is felejtette19:38 Az egész országban sűrű ködre figyelmeztetnek19:11 Ennyi év után is képes túlképzett migránsokról hazudozni az Európai Bizottság - és még többet akarnak belőlük18:22 Rogán bizottsági meghallgatásán emlegette fel: ők tartják életben közpénzből a ballib sajtót18:14 "Ukrán barátaink" nem engedték be Kárpátaljára Grezsa István miniszteri biztost18:08 Pennsylvaniában is hitelesítették Biden győzelmét17:40 Újabb ballib segélyvisítás: Gyöngyösi Dobrevékkel könyörög "Európának", hogy álljon ellen a "hitleri-sztálini" Orbánnak17:08 Indiában érezte magát a cigány: novemberben mezítláb rongált a gyöngyösi buszpályaudvaron
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Kit is nyomnak itt el? Négy eljárás van folyamatban a vármegyés vezetővel szemben

Az LMBTQP+ és egyéb deviáns propagandával szembeni fellépés nem a legkifizetődőbb. Az igazság képviselete a 10 éves Fidesz-kormányzat alatt is üldözendő. Míg a vármegyések feljelentéseit sorra söprik le, addig csak idén négy eljárás indult Barcsa-Turner Gáborral, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társvezetőjével szemben.
Zoom
Sorra kapja Barcsa-Turner Gábor a különböző idézéseket: kezdődött a sor egy LMBTQP+-rongy elégetésének szándékával, gyakorlatilag egy plakáttal, amit a magyarellenes ügyészséges közösség tagja elleni erőszak előkészületeként értékelt, és büntetőügy lefolytatását rendelte el. A BLM-es felforgatókkal szembeni kiállás is szabálysértési ügyet generált mint gyülekezési joggal való visszaélés.
A VIII. kerületi rendőrök akarnak azonban a legjobban megfelelni az új, balliberális-deviáns önkormányzatnak, annak ellenére, hogy elvileg továbbra is a belügy alá tartoznak: ők indítottak egy büntetőügyet és szabálysértési eljárást is ugyanazon esetből, nyilvánvalóan a deviáns propagandát képviselő, Soros által nyíltan finanszírozott szervezetek feljelentései nyomán. A szervilizmusnak, a sátáni gonoszságnak úgy tűnik, nincsen határa egyes nyomozóknál: az úgynevezett “szivárvány családok” nyilvános előadását nem akadályozták meg a hatóságok, annak ellenére, hogy felvetette a bűncselekmény gyanúját, helyette az ott megjelenő hazafiakkal szemben intézkedtek, és a vármegyés vezető kapott belőle két eljárást is a nyakába. Összességében két szabálysértési ügy, két “bűncselekmény” miatt zajlik nyomozás ellene.
Ezzel szemben a HVIM feljelentéseit, bejelentéseit sorra söpri le az ügyészség:
  • Az “Apu+Apa+Gyerekek=Család” plakátkampány miatt tett bejelentést elutasította minden szerv, ezért vörös festékkel voltak kénytelenek nyomatékosítani a vármegyések a véleményüket.
  • A Szent Koronát összeszivárványozó Pride-logó miatt tett feljelentésüket rendre elutasították.
  • A BLM-es tüntetés miatt, gyülekezési joggal való visszaélés miatt tett feljelentést elutasították.
  • A Szivárvány családok rendezvényen a rendőrök nem akartak intézkedni a rendezvénnyel szemben, hiába a családok alkotmányos védelme, és hiába a családvédelmi törvény és egyéb jogszabályok. Az utána tett feljelentést is elutasították.
Ezek után joggal tehető fel a kérdés: ki is van elnyomva? Ki a védendő kisebbség? Az, akivel szemben nem lehet feljelentést tenni, nagyhatalmak külképviseletei állnak ki mellettük, multinacionális cégek támogatják őket pénzzel és reklámmal, akik mellett nemzetközi jogvédő szervezetek és országok ügyészségei állnak, vagy azok, akik a véleménynyilvánítási szabadságjogukkal sem élhetnek a normalitás védelmében, mert zsinórban kapják érte az eljárásokat? Még az állítólagos nemzeti, konzervatív, keresztény kormányzás alatt is üldözik azokat, akik nemcsak beszélnek szavazatkoldulásként, hanem tesznek is valamit.
A szivárványos rongyot leszedő fradista szurkolók és Novák Előddel szemben is mindenféle eljárásokat indítottak, házkutatásokatt tartottak, ahogy a Légió Hungária tagjával szemben is, aki a budapesti városvezetés mintájára festékspray-vel üzenetet fújt ki az aszfaltra.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready