Bezár!
2021. március 3., szerda, Kornélia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 Tanulmány: a vírus brazil variánsa ki tudja "kerülni" a kínai oltóanyag antitesteit22:18 Az FBI "belföldi terrorcselekménynek" minősítette a Capitolium ostromát - saját családtagjaikat is feljelentik a jenkik21:57 Érthető módon a japánok sem szeretik, ha a kínaiak a farukban turkálnak21:16 "Köcsögök a jövőért" - Ezzé lett német hazátok (III. rész)20:22 "Remélem ebolával" - írta egy balmazújvárosi képviselő az Orbán beoltásáról készült fotóhoz20:05 A Szputnyik-vásárlás megrázkódtatta a szlovák kormánykoalíciót19:13 Kurz külön utakat keres: a dánokkal és a zsidókkal gyártana oltóanyagot18:58 A WHO szerint ne is álmodjunk arról, hogy idén véget ér a járvány18:38 Vasárnaptól tanítanak az iskolák összes évfolyamán, és megnyitják a vendéglátást Izraelben18:27 Visszavonulóban a tiszai ár- és belvíz17:55 Putyin is felköszöntötte Gorbacsovot - az oroszok többsége továbbra is károsnak tartja a tevékenységét17:43 Kereskedők, vendéglátósok és prostituáltak lázadnak a lezárások ellen Hollandiában17:23 Lengyelországban is jól elnyomja a bíróságokat a diktatúra: felmentették a Szűzanya- és Krisztus-gyalázó leszbikákat17:03 Március 15-től bárki feliratkozhat az oltásra Erdélyben és Romániában16:45 Százezrekkel károsított meg gondozásra szoruló embereket egy idősotthon vezetője - megússza felfüggesztettel
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Kit is nyomnak itt el? Négy eljárás van folyamatban a vármegyés vezetővel szemben

Reklám

Az LMBTQP+ és egyéb deviáns propagandával szembeni fellépés nem a legkifizetődőbb. Az igazság képviselete a 10 éves Fidesz-kormányzat alatt is üldözendő. Míg a vármegyések feljelentéseit sorra söprik le, addig csak idén négy eljárás indult Barcsa-Turner Gáborral, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társvezetőjével szemben.
Zoom
Sorra kapja Barcsa-Turner Gábor a különböző idézéseket: kezdődött a sor egy LMBTQP+-rongy elégetésének szándékával, gyakorlatilag egy plakáttal, amit a magyarellenes ügyészséges közösség tagja elleni erőszak előkészületeként értékelt, és büntetőügy lefolytatását rendelte el. A BLM-es felforgatókkal szembeni kiállás is szabálysértési ügyet generált mint gyülekezési joggal való visszaélés.
A VIII. kerületi rendőrök akarnak azonban a legjobban megfelelni az új, balliberális-deviáns önkormányzatnak, annak ellenére, hogy elvileg továbbra is a belügy alá tartoznak: ők indítottak egy büntetőügyet és szabálysértési eljárást is ugyanazon esetből, nyilvánvalóan a deviáns propagandát képviselő, Soros által nyíltan finanszírozott szervezetek feljelentései nyomán. A szervilizmusnak, a sátáni gonoszságnak úgy tűnik, nincsen határa egyes nyomozóknál: az úgynevezett “szivárvány családok” nyilvános előadását nem akadályozták meg a hatóságok, annak ellenére, hogy felvetette a bűncselekmény gyanúját, helyette az ott megjelenő hazafiakkal szemben intézkedtek, és a vármegyés vezető kapott belőle két eljárást is a nyakába. Összességében két szabálysértési ügy, két “bűncselekmény” miatt zajlik nyomozás ellene.
Ezzel szemben a HVIM feljelentéseit, bejelentéseit sorra söpri le az ügyészség:
  • Az “Apu+Apa+Gyerekek=Család” plakátkampány miatt tett bejelentést elutasította minden szerv, ezért vörös festékkel voltak kénytelenek nyomatékosítani a vármegyések a véleményüket.
  • A Szent Koronát összeszivárványozó Pride-logó miatt tett feljelentésüket rendre elutasították.
  • A BLM-es tüntetés miatt, gyülekezési joggal való visszaélés miatt tett feljelentést elutasították.
  • A Szivárvány családok rendezvényen a rendőrök nem akartak intézkedni a rendezvénnyel szemben, hiába a családok alkotmányos védelme, és hiába a családvédelmi törvény és egyéb jogszabályok. Az utána tett feljelentést is elutasították.
Ezek után joggal tehető fel a kérdés: ki is van elnyomva? Ki a védendő kisebbség? Az, akivel szemben nem lehet feljelentést tenni, nagyhatalmak külképviseletei állnak ki mellettük, multinacionális cégek támogatják őket pénzzel és reklámmal, akik mellett nemzetközi jogvédő szervezetek és országok ügyészségei állnak, vagy azok, akik a véleménynyilvánítási szabadságjogukkal sem élhetnek a normalitás védelmében, mert zsinórban kapják érte az eljárásokat? Még az állítólagos nemzeti, konzervatív, keresztény kormányzás alatt is üldözik azokat, akik nemcsak beszélnek szavazatkoldulásként, hanem tesznek is valamit.
A szivárványos rongyot leszedő fradista szurkolók és Novák Előddel szemben is mindenféle eljárásokat indítottak, házkutatásokatt tartottak, ahogy a Légió Hungária tagjával szemben is, aki a budapesti városvezetés mintájára festékspray-vel üzenetet fújt ki az aszfaltra.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready