Bezár!
2021. május 11., kedd, Ferenc napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:07 A bolgár elnök előrehozott választást írt ki15:37 Izraeli-gázai konfliktus: zsidó oldalon 2 halott van, a palesztinokén 2615:13 Horvátországban próbarendezvényeken tesztelik a vírus terjedését az oltottak és gyógyultak körében14:54 Tigrissel menekült a rendőrök elől Victor Hugo Texasban14:13 Homoszexuálisokat áldoztatnának egyes német papok - vajon megtehetik kánonjogi következmények nélkül?13:41 Az Arab Liga főtitkára elítélte az izraeli légicsapásokat, az ENSZ aggodalmát fejezte ki13:16 "Ma megölök egy csomó szemetet" - írta a tatárföldi mészáros, akit amúgy rendes gyereknek ismertek12:56 Romániában felhatalmazták a gyógyszertárakat az antigén gyorstesztek elvégzésére12:37 Pfizer-túladagolás: "fáj a fejem, fáradt vagyok és nagyon megijedtem, de azért élek"12:11 Tavaly alig mentek nyaralni az osztrákok, de idén bepótolnák11:38 Szállodaszövetség-elnök: senkit sem fognak beengedni igazolvány nélkül11:18 Szabó Tímea még mindig várja a bocsánatkérést, amiért azt írták róla, hogy Lendvai és egy kullancs DNS-éből hozták létre10:46 A Mi Hazánk költségvetési csalás gyanúja miatt feljelenti a védettségi igazolványt gyártó céget10:28 KSH: áprilisban 5,1 százalékos volt az infláció09:26 99 beteg halt meg, 493-mal nőtt a fertőzöttek száma
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Celebecskék Dúró Dóra könyvdarálásáról: egyikük akasztást vizionál, egy buzi pedig elvenné a gyerekeit

Nagyon felzaklatta a celebmocsár varangyait a buzipropaganda-könyv múlt heti megsemmisítése.
A Fluor Tomi nevű nyomorult például ezt nyilatkozta a 24.hu-nak:
A homoszexualitás nem egy kór, ami fertőz és mindenkit elbuzít, aki egy pillanatra nem figyel oda, hanem egy dolog, amivel születik az ember és az égvilágon senkinek nem árt. Ellentétben azzal, ha valaki náci, azzal általában nem születünk, viszont elég sok embernek ártott már.
Az a szülő pedig, aki azt gondolja, hogy a gyereke egy mesekönyv vagy egy tévéműsor hatására változik meg, esélyesen nem teremtett meg egy stabil bázist számára. Tele van az egész ország frusztrációval, gyűlölettel, egyre nagyobbak a szakadékok, legalább az a kibaszott meseország hadd legyen mindenkié, ha már úgyis pártok mondják meg, hogy ki a magyar meg ki nem. Most könyvet égetünk, jövő héten akasztani fogunk? Mi a terv?
Zoom
Hajós András a Facebookon tette hozzá a magáét Fluor nyilatkozatához:
Büszke vagyok rád! Fontos, hogy megnyilvánulsz közéleti kérdésekben is, fontos, hogy bátor vagy, mert tudod, hogy az igazságféltés néha nagyobb ügy, mint a közönségféltés.
A Lakatos Márk nevű valami Dúró Dóra mellett Budaházy Eddának is címezte mondandóját. De előbb nézzük meg, ki az, aki véleményt nyilvánít:
Zoom
Zoom
Ő tehát Lakatos Márk... És ezek az ő "gondolatai":
Ők annyira jól meg tudják mondani, hogy kinek legyen gyereke, hogy ki és hogy nevelhessen gyereket – hát kéne most már azzal is foglalkozni, hogy ha valaki biológiai úton szülhet gyereket, de olyan vadbaromságokat csinál, mint ez a két nő és ilyen gyűlölet ömlik belőle... én nem hagynám, hogy ezeknek gyerekük legyen.
Azt gondolom, hogy a gyereknevelés legfontosabb kritériuma, hogy a gyerek szeretetet, szerető közeget kapjon. Ennek a két nőnek ömlik ki a száján a gyűlölködés – nem tudom róluk elképzelni, hogy a gyereküknek szerető környezetet tudnak biztosítani.
És egyáltalán, miért kell bedarálni egy mesekönyvet? Ha Dúró Dóra úgy érzi, hogy nem megfelelő a gyerekének egy mesekönyv, akkor ne vegye meg.
Egy Szabó András, illetve Csuti néven is ismert (?) valaki szintén foglalkozott a témával az Instagramján, illetve ő is nyilatkozott később a 24.hu-nak, többek között ezt:
Heine mondta, hogy „ahol könyveket égetnek, ott végül embereket is fognak”. Nagyon hasonlít ez a szélsőséges gondolkodás az 1933-as könyvégetéshez is.
Igazán elismerő párhuzam, Dúró Dóra büszke lehet rá.
Nem hátrál meg
"A trágár, sértő, életveszélyes fenyegetések sem tántorítanak el: igenis a magyar családok mellett állok" - írja Fb-oldalán.
Budaházy Eddát is fenyegetik
Mi sem mutatja jobban, hogy igazuk van azoknak, akik a genderlobbi hazai megerősödésétől tartanak, mint az, hogy minden fronton és a legalpáribb módon támadják mindazokat, akik megszólalnak az LMBTQP propaganda terjesztése ellen.
Schittl Eszter és Dúró Dóra mellett Budaházy Eddát is mocskolják és fenyegető üzenetekkel támadják a hazai toleranciabajnokok, mióta határozottan szembeszállt Osváth Zsolt homoszexuális aktivistával - írja a Mégegymagyart.com.
Te beteg korcs kurv@ óvatosan lépj ki az utcára!
Ilyen és ehhez hasonló primitív üzeneteket kap, még egy kamu közszereplői oldalt is létrehoztak a nevében a Facebookon, amivel megpróbálják lejáratni. Mondanunk sem kell, hogy ez nem zavarja a közösségi oldal híres-neves alapelveit.
– Sajnos az utóbbi időben megfigyelhető, hogy, bár sokan megszólalnak a különböző szexuális aberrációk terjesztése ellen, mégis a terjesztőkkel szemben valahogy elnézők – nyilatkozta Budaházy Edda –, hovatovább elröhögcsélnek velük, mint például Vona Gábor is Osváth Zsolttal. Pedig ő nem egy egyszerű homoszexuális, hanem egy olyan youtuber, aki magyar fiatalok tízezreit befolyásolja, “érzékenyíti” egyfajta árukapcsolással műsoraiban, ezért az ilyen emberekkel szemben nincs kegyelem, zéró toleranciát kell hirdetni. Itt az idő, hogy nevén nevezzük őket és ne tudjanak elbújni különböző civil szervezetek álcái mögé. Ők is személyünkben támadnak minket és tudjuk jól a nyugati példákból is, hogy ellehetetlenítik és a legkeményebb lejárató kampányt folytatnak mindenki ellen, aki ellenük felemeli a hangját, főleg ha nő az illető, mert azt védtelenebbnek gondolják.
Persze nem számolnak azzal, hogy támadásaikkal csak fokozzák a harci kedvünket. Nincs hová hátrálnunk, a jók többet nem maradhatnak tétlenek, mert nemsokára késő lesz. Azoknak pedig, akik szerint elnézőbben kellene az ilyen homokos aktivistákhoz állni, üzenem, hogy vigyázzanak, mert lehet, hogy a gyerekük már feliratkozott a csatornáikra – zárta gondolatait Budaházy Edda.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready