A kövesdi ovikban sem lesz Meseország – adták hírül Mezőkövesdről hazafiak, akik kezdeményezésére betiltotta az önkormányzat az LMBTQP-propaganda kiadványt, a Meseország mindenkié című könyvet, írja a Szent Korona Rádió.
Csepel után másodikként Mezőkövesden sem engedik be a Meseország Mindenkié című mesekönyvet az óvodákba. Lázárné Kozma Dóra és Jámbor Márk, a Mi Hazánk Mozgalom mezőkövesdi önkormányzati képviselői, a HVIM oszlopos tagjai, a helyi közélet, évek óta megkerülhetetlen szereplői múlt héten nyílt levélben kérték dr. Fekete Zoltán polgármestert (Fidesz-KDNP), hogy a mezőkövesdi óvodákból is tiltsák ki a Meseország Mindenkié című mesekönyvet, annak LMBTQP-propaganda-tartalma miatt.
Kérésüket meghallgatta dr. Fekete Zoltán, mert Jámbor Márk a Kövesden láttam, hallottam csoportban közzétette azt a polgármesteri utasítást, amely csütörtöki keltezésű, s amelyet a polgármester Orbán Viktor miniszterelnököt idézve Hagyják békén a gyermekeinket! címmel látott el. Eszerint a polgármester megtiltja, hogy az ominózus könyvet a városi fenntartású óvoda és bölcsőde valamennyi csoportjában a köznevelés területén dolgozó pedagógusok - illetve bárki más - használják, annak szövegéből bármilyen formában idézzenek.
Zoom