Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Nem csak fegyvert, katonát is külde(né)nek a törökök a testvéri azerieknek22:23 Bidenék korrupciós ügyét sajnos már tényleg nem lehet az oroszokra fogni22:13 Iohannis a járvány ellenére ragaszkodik a választás megtartásához21:48 A németek újabban nem beterelik, hanem kimentik az élősködőket a vagonokból21:24 Oroszország nem készül karantén bevezetésére21:05 Iskolaőr vetett véget egy verekedésnek (vagy verésnek) Polgáron20:47 A DK-s polgármester üzente meg Kari Gerinek, hogy a XVIII. kerületiek nem kérnek a biciklisávjaiból20:30 A pápát a legkevésbé sem zavarja az egyház tanítása: a buzik bejegyzett élettársi kapcsolata mellett kampányol egy zsidó filmjében20:10 Megfertőződött a német egészségügyi miniszter - meghűléses tüneteket mutat19:51 Merre tovább, nemzeti radikalizmus? - Novák Előd a Hadjárat podcastban19:44 Van egy kis káosz Lagosban19:25 Tündérország vagy Meseország? (x)19:24 Bolsonarónak nem kell a kínai oltás19:03 A francia terrorelhárítási ügyész hét ember ellen javasol vádemelést a tanárgyilkosság ügyében18:46 Lavrov az örmény és az azeri külügyminiszterrel konzultált Moszkvában
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Az óvodai buzipropaganda betiltását kezdeményezi az önkormányzatoknál a Mi Hazánk

Reklám

Az óvodai LMBTQXYZ-propaganda betiltását kezdeményezi önkormányzatokban benyújtott előterjesztésekkel a Mi Hazánk Mozgalom, miután a Meseország mindenkié című könyv előszava szerint „óvodai és iskolai foglalkozástervek” is készültek a mesékhez - írja Fb-bejegyzésében Novák Előd, alább a folytatás.
Gyermekvédelmi intézkedésként államilag kellene bevonni ezeket a fertőző könyveket, azonban kormányzati támogatással is folyik a homoszexuális és egyéb deviáns propaganda a mesékben: a Nemzeti Kulturális Alap támogatta ezt a másik mesekönyvet, amelyben a tanítónéni azon örvendezik, hogy az egyik kisgyereknek normális szülők helyett helyett két anyja van. Ezzel ráadásul olyan szerzőt támogatott a Fidesz-kormány 2019-ben az adófizetők pénzéből, aki a 2013-as ún. Pride-on megnyitó beszédet is mondott.
A Meseország mindenkié című könyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesületet is támogató, az aberrált szervezeteket ernyőszervezetként összefogó Magyar LMBT Szövetség is folyamatosan kap anyagi támogatást az Orbán-kormánytól, sőt véleményezhették a Nemzeti Alaptantervet is, miközben közhasznú tevékenységként a köznevelést fogadják el nekik a beszámolójukban.
Már vannak olyan óvodák Magyarországon, ahol külső nyomásra ilyen kiadványokkal, és a hozzá kapcsolódó foglalkoztatófüzet segítségével népszerűsítik az óvodapedagógusok a homoszexuális propagandát a legvédtelenebb korosztályok számára. Legutóbb Óbudán történt ilyesmi, ott például a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány üzemelteti a yelon.hu oldalt, amely többek között arra tanítja a gyerekeket és a szülőket, hogy „a nemi identitásunk a legkevésbé sem a biológiai nemünkkel áll összefüggésben”, illetve borzongató részletességgel tájékoztatja őket a nemváltással vagy éppen az azonos nemű párok közötti szexszel kapcsolatos témákról.
Az LMBTQP-lobbi fellegvárává vált, az ún. Pride legtöbb rendezvényének önkormányzati kultúrházat biztosító Újbuda képviselő-testülete most csütörtökön tárgyalhatja a Mi Hazánk Mozgalom előterjesztését az óvodai deviánspropaganda betiltása érdekében.
Korábban sajnos hiába követeltük legalább a homoszexuális propagandára utaló figyelmeztető jelzés bevezetését a filmeknél és televíziós műsoroknál a gyermekek egészséges fejlődése érdekében, nem támogatták a Mi Hazánk Mozgalom e javaslatát, ahogy a homoszexuális propaganda óvodai-iskolai tiltását is hiába kezdeményezte az Országgyűlésben Dúró Dóra, tavaly leszavazták, ezért most augusztusban ismét benyújtotta.
A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a deviánsok felvonulásának és iskolai propagandájuknak a betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális aberrációt népszerűsítő tevékenységük ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk.
A homoszexuálisok szaporodásának módja egyértelműen a propaganda, melynek véget vetne a Mi Hazánk, hogy legalább a divathomoszexuálisok számát csökkentsük.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready