Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Nem csak fegyvert, katonát is külde(né)nek a törökök a testvéri azerieknek22:23 Bidenék korrupciós ügyét sajnos már tényleg nem lehet az oroszokra fogni22:13 Iohannis a járvány ellenére ragaszkodik a választás megtartásához21:48 A németek újabban nem beterelik, hanem kimentik az élősködőket a vagonokból21:24 Oroszország nem készül karantén bevezetésére21:05 Iskolaőr vetett véget egy verekedésnek (vagy verésnek) Polgáron20:47 A DK-s polgármester üzente meg Kari Gerinek, hogy a XVIII. kerületiek nem kérnek a biciklisávjaiból20:30 A pápát a legkevésbé sem zavarja az egyház tanítása: a buzik bejegyzett élettársi kapcsolata mellett kampányol egy zsidó filmjében20:10 Megfertőződött a német egészségügyi miniszter - meghűléses tüneteket mutat19:51 Merre tovább, nemzeti radikalizmus? - Novák Előd a Hadjárat podcastban19:44 Van egy kis káosz Lagosban19:25 Tündérország vagy Meseország? (x)19:24 Bolsonarónak nem kell a kínai oltás19:03 A francia terrorelhárítási ügyész hét ember ellen javasol vádemelést a tanárgyilkosság ügyében18:46 Lavrov az örmény és az azeri külügyminiszterrel konzultált Moszkvában
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

A marxista Mérce akadályozta meg a hungarista könyvbemutatót

Reklám

Portálunk korábban interjút közölt Retkes Tamással, a Felemelt zászló című regény szerzőjével, akivel az október 15-én esedékes könyvbemutatójáról beszélgettünk. A nevezett eseményt a Szabad Szellem - Magyar Kultúra Alapítvány szervezi, melyen Retkes könyve mellett másik két művet is bemutatnak, de sajnos úgy fest, hogy mégsem holnap, hanem majd valamikor később, mihelyst a szervezőknek sikerül újabb helyszínt szerezniük.
Zoom
Ugyanis a mai napon az alábbi közleményt adták ki:
Kedves Érdeklődők!
A tegnapi napon több anarchista, baloldali hírportál tiltakozása nyomán a Háló központ lemondta a tervezett könyvbemutatót. A történtek fényében méginkább indokolt a kultúrharc folytatása, hiszen láthatóan meghatározó a kultúrmarxista befolyás a szellemi hadszíntéren. Természetesen máskor, más helyszínen, amint lehetőségünk nyílik, megtartjuk az eseményt. Nem adjuk fel a harcot!
Információink szerint főként éppen Retkes műve verte ki a biztosítékot, vélhetően már csak a borító láttán is eltorzult arcuk, illetőleg a vállaltan marxista szellemiségű Mérce nevű portál verte igencsak a tamtamot. Nem igen lehet másképpen értelmezni a szituációt, minthogy a Mérce megzsarolta a Háló központot, hogy lejárató cikket fognak írni, aminek ők isszák meg a levét, ha nem mondják vissza az eseményt.
Zoom
Az arcokat elnézve nem csodáljuk, hogy nem tetszett nekik a nyilaskeresztes borító…
Sajnálatos módon a Háló visszavonulót fújt, és egy nappal az esemény megrendezése előtt elállt attól, hogy helyet biztosítson a hungarista könyvbemutatónak. Reméljük, mihamarabb megrendezésre kerül másik helyszínen, és más tulajdonosokat nem fog érdekelni az, hogy mit vergődik össze-vissza néhány anarcho-kommunista felforgató.
Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready