2020. november 26., csütörtök, Virág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 Orbán: Magyarország nettó 4,1 milliárd eurót kap az EU-tól, és a többségében német cégek 6 milliárd eurót visznek ki évente az országból22:16 Meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban22:03 BKK: minden jármű forgalomba állt Budapesten21:30 Folyosón, sátorban kötik oxigénre a súlyos koronavírusos betegeket Bukarestben21:17 Azért mondott le a holland euroszkeptikus párt elnöke, mert kiderült, hogy az ifjúsági tagozat nem a zsidó- és ratyikedvelő fiatalok gyűjtőhelye21:03 Irán mintegy 40 millió adag oltóanyag beszerzését tervezi20:46 Lavrov: Moszkva kész kielégíteni Bagdad minden haditechnikai igényét20:15 A dél-európai tagállamok elégedetlenek az EB migrációs tervével, mert nem tartalmazza a sáskák kötelező szétosztását19:58 Buzibefogadó társadalmat akar teremteni az EU - a "szivárványcsaládok" elismerését is kötelezővé tennék19:36 Az orosz főügyészség Varsóhoz fordult a Kaczynski fivérek telefonbeszélgetésének leiratáért - a lengyel külügy szerint provokáció19:18 Izraelben arra készülnek, hogy Trump a hivatali idejének lejárta előtt megtámadja Iránt19:13 Morawiecki elutasította az EB-elnök javaslatát a költségvetési feltételrendszer bírósági vizsgálatára19:11 A kínai elnök is gratulált Bidennek19:04 Nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon18:49 Meseország félidőben
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

"Kismagyar valóság": a felbátorodott cigánybűnöző esete

Május folyamán portálunk is hírt adott róla, hogy Pilismaróton egy mentálisan terhelt, vérfertőző kapcsolatból származó cigány 16 késszúrással megsebesített a helyi dohánybolt előtt egy férfit, majd a rendőrség 72 órán belül szabadon is engedte, mondván, „önvédelemből tette”, és „különben sem beszámítható”. Ja, akkor meg vagyunk nyugodva. Csak éppen a helyiek nem.
Zoom
A Magyar Jelen járt utána annak, jelenleg mit gondolnak a pilismarótiak. Tudni kell még hozzá, az esettel én magam is foglalkoztam májusban (itt, itt és itt), s az a kép tárulkozott ki előttem, hogy a településen bizony nincs működő rendőrőrs. Ami volt valaha, annak ajtaját már a gaz is benőtte. „Természetesen” azóta sincs.
Az eset jól leképezi a magyar állapotokat. Gyakorlatilag azóta sem történt az égvilágon semmi. A késes cigánybűnöző pedig, mert, bár mentálisan retardált, annyira azért a jelek szerint mégsem, hogy azt ne fogná fel, milyen könnyedén megúszta a korábbi késelését, így folytatja ámokfutását. Felbátorodott, késsel hadonászik, halálosan fenyeget meg embereket. Egyöntetű vélemény: az újabb tragédia a levegőben lóg.
Csak jellemzésképpen egy történet, melyet helyiektől hallottunk. B. Norbertre pár hete rendőrt kellett hívni, mert, mint meséli egy ottan lakos, elindult a házából egy találkozóra, és a cigánybűnöző úgy vélte, hogy őt videózza közben (holott csak telefonált az illetőnek, akivel esedékes volt a találkozója), ezért egész konkrétan le akarta szúrni. Aztán egy másik eset, az imént említett illető édesapját is le akarta szúrni a késes cigány. Ennek oka mindössze annyi volt, hogy mivel az a házuk előtt hangoskodott és késsel a kezében dörömbölt az ablakon, el akarta zavarni, ez váltotta ki belőle a gyilkos indulatokat. De a minap a buszmegállóban B. Norbert testvére, Csaba megfenyegette a férfit, hogy „meg fogja ölni, amiért ráhívta a rendőröket”.
A hétvégi házak sincsenek biztonságban. Továbbra is egyre-másra próbálják feltörni azokat, vannak, akik kamerát is szerelnek már a házukra. Nem nehéz kitalálni, kik lehettek, főleg annak tükrében nem, hogy a faluban köztudott, a nevezett cigány család hétvégi házak feltörésére „szakosodott”, nyilván ők ezt, ha majd liberális „jogvédők” kiokosítják őket, „szezonális munkának” nevezik, mint az enyingi Sztojkáék a „bodzaszedést” (értsd: prostitúció).
Tartja magát a mondás, „amíg vér nem folyik”. Értve ez alatt, hogy addig nem foglalkozik a rendőrség kellőképpen egy jelenséggel, amíg valakit meg nem szúrnak vagy meg nem hal. Úgy tűnik, Pilismaróton már ez a tétel sem áll. Hiszen májusban a tizenhat „önvédelmi” szúrásból igen sok vér kifolyhatott, mégis minden megy úgy, ahogy eddig. És ez nem Borsod, itt még csak no-go zónák sincsenek, a gyönyörű, mintegy kétezer lelket számláló Duna-kanyarbéli kis falu életét mintegy 2-3 cigány család nehezíti meg… De meddig, hol a vége?
Lantos János – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready