Késő estére kifáradtak tüntetőink, hisz nem volt váltásuk és ellátásuk, mint az ÁVO-soknak. De egészen jól helytálltak, kiderült, hogy ezerötszáz felkészült hazafi is képes gondot okozni a több ezer páncélos csicskának. Az egyetlen komoly hiányosság az volt, hogy a Blahán, ahol kezdetben radikális rendezvényekhez képest hatalmas, közel 10 ezres tömeg gyűlt össze, 3,5 órás kvázimajálissal addig fárasztották az embereket a MÖM lelkes, de még tanulásra szoruló szervezői (tehát a tévhittel ellentétben nem Budaházy szervezte az eseményt), hogy este 8-ra többségük hazament. Olyanok is, akik különben kemény és elszánt hazafiak. Tanulság: máskor akár délután 3-4 óra felé, a  Fideszre nyugodtan rászervezve szükséges megrendezni az összejövetelt. A cselekvést minél előbb el kell kezdeni, az altató beszédeket lerövidíteni, a szónokok számát csökkenteni. Még fontosabb volna, hogy a Jobbik, Magyar Gárda, MÖM, HVIM stb. ne tartson külön rendezvényeket, mivel 80-90%-ban ugyanaz a közönségük. Egy nagy, monstre seregszemle szükségeltetik, 3-4 felszólalóval, pergő tempóval, mert az emberek másképp csak kifáradnak. Ha valamelyik radikális szervezet ebbe nem megy bele, magára vessen (lapunk pedig le fogja húzni). Valóban össze kell fogni, nem csak beszélni róla.
Friss képek alul.
Mégegyszer elismerés a bátor fiataloknak, hogy cselekedtek, miközben a rezsim Budapest belvárosában gyakorlatilag szükségállapotot vezetett be. Tudósítóink kora este még csalódottak voltak, hiszen altatós  és statikus volt a Jobbik-Magyar Gárda, meg a MÖM végtelenségig húzódó rendezvénye is (a Fideszéről nem is beszélve, de az mindig olyan). Már-már hazaindultak volna, de akkor a "városnéző" Budaházy és az ifjúság legjobbjai csodát tettek. Alig ezer-ezerötszáz hazafi is képes volt móresre tanítani a páncélos zsarudroidokat és gazdáikat (cigánybűnözés, terror és gyilkosságok, az ország szétlopása ellen ugyebár folyton "létszámhiányos" a kék banda, de magyar tüntetők ellen azonnal bevetik az összeset). Már nem rövid harctéri pályafutásunk alatt sose láttunk olyat, hogy a földön fekvő, bilincselés és rugdosás alatt lévő hazafit kiszabadították volna társai, sőt több helyütt megfutamították a csicskákat. Most ez is megesett. Hihetetlen és felemelő, és bizonyítja, az ÁVH legyőzhető, ahogyan a tévéostrom során is vereséget szenvedtek. A magyarellenes rendszert védelmező, állig felfegyverzett rendőrállatokat igencsak sokkolta a magyarok elszántsága, nem ehhez vannak szokva. Több, az adónkat pusztító, egyenruhás tetű például lefújta magát is, egyikük elesett és felrobbantotta maga alatt a könnygáz palackját, egyébként pedig nem három, hanem több csicska sérült meg. És több esetben akkor sem mertek kilépni a sorfalból, amikor már látványos létszámfölényben voltak. Ifjaink helybenhagytak néhány gyurcsányista, cionista médiumoknak dolgozó fotóst, és elkalapáltak egy civilben sunnyogó ávóst is, aki végül a rendőrsorfal mögé menekült. Sok fiatalon gázmaszk volt, ennek is köszönhető, hogy bár a kaftánkormány fegyveresei az eddiginél sokkal erősebb könnygázzal operáltak, alig-alig tudtak elfogni a ténylegesen velük összecsapó magyar harcosok közül egy párat.
Ha korábban indul el a menet a rockkoncertezősdi helyett, tán a Parlamentig is eljutunk. A 24 elhurcolt mellett (akik közül maximum 9 volt harcos, a többi járókelő, pl. a szerencsétlen nyugdíjas), a gerilla harcmodorú ifjak óriási többsége sikeresen ki tudott térni a fogság elől, miután órákon keresztül fárasztotta és nyugtalanította a droidsereget.
Ja: az MNO guszustalan módon lerendzavarózta a hazafiakat. De hát "csőcselék" volt a '48-as forradalom fiatalsága, '56 pesti srácai és persze a tibeti szerzetesek is az aktuális elnyomó hatalom szempontjából. A valódi csőcseléksajtó, a rezsimet szolgáló egykori indexek és néphazugságok akkor is és most is a hazafiakat rágalmazták. A Zsidesz agymosottjainak egy jelentős része minden idők legszánalmasabb tömegjelenetét adta elő: úgy viselkedtek, mintha elsöpörték volna a szocionista rezsimet. A kormányt 2002 óta vagy "huszadszor megbuktató" vezérük hablatya pedig a szokásosnál is annyival szarabb volt, hogy egyetlen szót is kár rá vesztegetni. A Kuruc.info mindenestre javasolja egy számítógépes játékprogram megírását, amivel a narancsos idióták naponta megdönthetik a Gyurcsány-kormányt. Amely a valóságban természetesen tovább pusztít, és a Zsidesz részéről semmiféle veszély nem fenyegeti. Ha Fletót esetleg le is váltanák, a maszop-szadesz és Izrael gyarmati uralma Orbánéknak is köszönhetően egyelőre stabil. Csak mi tudjuk megdönteni őket az utcáról, a parlamenti pártokra akkor sem számíthatunk érdemben, ha az áruló, szintén cionista Fidesz venné át a hatalmat 2010-ben.
23.50: A zömmel ismét jelvény nélküli, törvénytelenül fellépő ávós csürhe stílszerűen bosszút állt: tonfával vertek meg egy kamaszfiút a Ferenciek terén. Újságírók közeledtére gyáván elmenekültek Gyurcsány bérencei, otthagyva áldozatukat.
22.30: Már csak legfeljebb 10 fős csoportok vannak, de ez is kisebb csoda ennyi idő után. Közben 24-re emelkedett a szombaton előállítottak száma, tájékoztatott a Budapesti Terror-főkapitányság szóvivője, Tafferner Éva. A cigányfertőzőtt Józsefváros mellékutcáiban az egymástól elszakadt tüntetőkre is veszélyt jelentettek a nem szolibarna rablók és tolvajok, de senki sem erősítette meg a Zsindex korábbi infóját, miszerint egy magára maradt hazafit összevertek a retkesek.
22.10: A József körúton kukákat törtek össze, és jelzőlámpákat döntöttek ki a felkelők, a törmelékeket az út közepére szórták. A József körúton a Blaha Lujza tér felé terelik a mintegy kétszáz fős tömeget. A helyszín felett rendőrhelikopter köröz. A rendőrterroristákat folyamatosan dobálják üvegekkel, sörösdobozokkal. Néhány ember közvetlen közelről provokálja a cigánybűnözéssel szemben folyton "létszámhiánnyal" küszködő rendőrállatokatat, akik nem mernek (!) kilépni a sorfalból. (MTI)
Több helyütt csoportos igazoltatás van, civil ruhás, csuklyás rendőrtahók igazoltatnak csuklyás tüntetőket. A rendőrökön - törvénytelenül - nincs azonosító szám, rendőrigazolvánnyal igazolják magukat.
22.05: A Fővám térnél körülbelül 200 tüntető gyűlt össze, továbbra is Molotov-koktélokkal, kövekkel, üvegekkel, petárdákkal dobálják a zsarukat. Tafferner Éva, a Budapesti Terror-főkapitányság szóvivője elmondta, az oszlatásokban több rendőr megsérült, a sérülések fokáról és pontos számokról azonban egyelőre nem tudni. (FH)
22.00: A Havaria Press szerint öt rendőr sérült meg, amikor egy könnygázpalack felrobbant egyikük kezében a József körúton. A robotzsaruk egyike roham közben megbotlott, négy társa rázuhant, s eközben felrobbant alattuk egy könnygázpalack. A megsérült balfékek a földön ülve, vízzel borogatják magukat, most érkezik ellátásukra egy mentőautó a helyszínre. Számos kékegyenruhás barom a saját paprikasprayétől lett rosszul. "Nagyon" sajnáljuk őket.
21.55: A Hír TV szerint Gyurcsány Fegyenc még mindig a Művészetek Palotájában van. A Lágymányosi híd lábánál lévő épülethez rengeteg rendőr érkezett erősítésként. Roham azonban egyelőre nem várható. Ha mégis bejutnának a felkelők, fellógatják egy lámpavasra, annyi biztos.
21.50: A Hír TV szerint a rendőrök egy idős embert vertek az Üllői úton, földön húzták, elájult. Egy könnygáz palack felrobbant, egy ÁVO-snak eltört a térde. Az Index viszont arról tudósít, hogy cigányok kaptak el egy kopasz tüntetőt az Illés utcánál, és megverték.
21.45: A Baross utca és a Rákóczi tér közé szorított tüntetők közül néhány embert próbáltak kiemelni a sorfal mögül kirohanó rohamcsicskák, ám a tüntetők bátran társuk védelmére keltek, s kiszabadították őt - jelenti a HavariaPress. A rendőrsorfalból kirohanó kiemelő banda egy ellenálló fiatal tüntetőt próbált elfogni, ám annak társai nem hagyták ezt: mikor a földre fektetett tüntetőt megpróbálták megbilincselni, többen odarohantak, s kikapták őt az ÁVH-sok karjai közül. A fiatalember eközben elvesztette cipőjét, de társai még azt is visszaszerezték!
21.40: A mieink kis csoportokba verődve nyugtalanítják az ÁVO-sokat József- és Ferencvárosban. A körúton az Üllői út és a Rákóczi tér között négy rendőrsorfal is felsorakozott. Akit érnek, igazoltatnak, előállítanak.
21.30: A felkelők több csoportra szakadtak, a Corvin köznél Molotov-koktélos összecsapás volt. Az MTI sikerről tudósít: "A rendbontók a Krúdy Gyula utcánál intézkedő rendőrökre támadtak, két rendőrt megrugdostak, így ők visszavonulásra kényszerültek."
21.20: A tüntetők két zsindexes hazugságiparost is megvertek. "Egyiküket videózás közben hátulról leütötték. Egyelőre nem tudjuk, mennyire súlyos a sérülésük" - panaszkodik az Index, mely szerint az Origo fotósát pedig megdobták egy üveggel. A mi tudósítónkat ugyanakkor nem bántják, persze nem Kuruc.info-logós láthatósági mellény van rajta (azaz céltábla az ÁVO-soknak), hanem kapucni...
21.05: Budaházy kitűnő hadvezéri képességeiről mutat bizonyságot, amikor a már-már felálló rendőrsorfalak előtt kis mellékutcákba vezeti a pesti srácokat. Az ÁVH a józsefvárosi gettóban nem tud operálni, az izraeli vízágyú sem tud itt manőverezni, és be sem mernek menni a mellékutcákba, csupán nagy körben próbálják a körzetet lezárni. Viszont így az ellenállók is lassan szétszóródnak, sokan nem találják Budaházyt sem.
20.50: A robotzsaruk oszlatni kezdenek, a felszólítással együtt könnygázgránátot is lőttek ki, mire petárdákkal, tűzijátékkal és Molotov-koktéllal válaszolnak a mieink. A tömeg hirtelen visszafordul az Üllői útról és befordul a Baross utcába - jelenti tudósítónk.
20.40: Mégis egész sokan vonulnak már, talán ezerötszázan is. A fotósokat elkergetik, illetve előkerültek a maszkok, csuklyák is. A robotzsaruk vizágyúk fedezésében hátulról közelítenek, miközben az Üllői útnál is várakoznak az ÁVO-sok, akik annyian vannak, mint az oroszok.
20.30: Miután a 3 és fél órás rendezvényen kifárasztották a tüntetőket, Budaházy egy zászlóval a kezében elindult a József körúton a Rákóczi tér felé, sok százan követik. Korábban a színpadról is meghirdette, hogy "sétálni" fog a Művészetek Palotájához, ahol a köztörvényes miniszterelnök beszél. Amennyiben nem 3,5 órás majálissal fárasztják a népet (nem Budaházy volt a szervező, hanem a MÖM, Gyuri csupán meghívott szónok volt), akár 5-10 ezer hazafi is elindul. A hosszas rockkoncertek, az unalmas Hegedűs-beszéd stb. azonban kifárasztották az embereket, akik jó része reggel óta a belvárosban volt különféle rendezvényeken, így este 8 óráig a többségük már távozott.
20.20: Budaházy rövid, harcias beszédében bátorságra buzdított, s közölte/kérdezte: csőcseléknek, zavargóknak nevezik azokat, akik tesznek is egy diktatúra ellen? Hiszen ma a 1848-as "csőcseléket" ünnepeljük. Hozzátette: ő nem akarja a többség szimpátiáját elnyerni, csak a bátor kisebbségét, hiszen a történelemben mindig a bátor kevesek húzták magukkal a gyávákat és a passzívakat. A fegyvertelen tibeti szerzetesek példáját is felhozta, akik a több milliós kínai hadsereggel is szembeszállnak. Ezzel szemben  a magyar nemzet nagy része gyáva, ismerte be őszintén. Négyezer rendőrtől féltek? - kérdezte provokatívan, majd elmondta: ő inkább az öregkorától fél, amikor majd a cigánybűnözés és a liberalizmus totáéisan eluralkodhat és végképp mindent elpusztít, ha nem cselekszünk. Buzdításként cáfolta a negatív sugallatokat: igenis győzhetünk ezzel a hatalommal szemben, ahogy sikerült pl. a tévéostrom is. Ti a becsületünk megmentői vagytok, mondta a kitartó tömegnek.
19.55: Az Index ÁVO-sokkal tartó tudósítója arról számol be, hogy "a New York palotánál, az Erzsébet körúton felfejlődtek alakzatba a rendőrök, rengetegen vannak, ott vannak a vízágyúk is, de egyelőre nem indultak el a Blaha felé". Miért is tennék? Nem történt semmi törvénytelen. Persze 2006. október 23-a óta... Toroczkai beszéde után a tüntetők felgyújtottak egy Gyurcsány-bábut.
19.50: Toroczkai szerint a sokat hangoztatott "méltó megemlékezés" nem az, hogy csendben végighallgatjuk a szónokokat, hanem, hogy aktívan részt is veszünk a politika formálásában. A 12 pontot elemezve megállapította, hogy a követelések 99%-a ma is aktuális. A viktoriánuszok győzelmi mámorával kapcsolatban elmondta, hogy nincs szó sikerről, hiszen a kormány a helyén maradt. Felhívta a figyelmet arra a sajnálatos állapotra, hogy a 2004-es népszavazáson nem volt meg a szükséges többség, de ha a zsebünkről van szó, mindjárt megvan. Ostorozta a Fideszt is, hogy miért nem segít elkergetni a kormányt, ha már ezzel kampányolt a népszavazásra. Megállapította: 1956 óta nem volt olyan készültség Budapest utcáin, mint most.
19.40: Eddig 14 embert állított elő az ÁVH, de nem volt szükség "rendőri csapaterő bevetésére". A Március 15. téren két karhatalmista megsérült, egyiküknek a lábán keletkezett zúzódás, amikor kővel megdobták, a másik a derekát rándította meg. Ezen kívül egy idős nőt kellett kórházba szállítani, aki elesett a Lánchídon. Ketten a Múzeumkertben lettek rosszul, de a helyszínen ellátták őket. (MTI)
19.35: Toroczkai elkezdte. Mármint még csak a beszédét.
19.30: A Blaha Lujza tér és az Astoria közötti rész teljesen le van zárva, arra nem indulhat semmi - békésen... A legnagyobb rendőri erők "természetesen" a világ második legnagyobb, Dohány utcai zsinagógáját védik, tehát mégcsak nem is a Parlamentet.
19.00: Mégis lesz Romer-koncert is, már kezdik is Sziva Balázsék az amúgy kitűnő muzsikájukat, de hát már két órája tart a tüntetés, és nem május 1-je van! Kérdés, mit terveltek ki Budaházyék... A Blaha Lujza téri rendezvény este 10-ig van bejelentve.
18.45: Kovács Géza beszél a még ott lévő, mintegy ötezer embernek. Kimondja: soha többé ne támogassuk szavazatunkkal az áruló Fideszt. Felolvassa a MÖM 12 pontját. Szerinte az uniós pénzek osztogatásával még megnyerheti a következő választást ez a kormány, minden az utcán dől el, csak ott érhetünk el rendszerváltást, rajtunk múlik.
18.40: Most szereztük meg a Jobbik legújabb szórólapját digitális formában is, melyből tudósítónk az újradikális párt Erzsébet téri rendezvényén egy raklapnyit látott. A jobbikosok elárasztották vele a Fidesz-ünnepség részvevőit. A Sokkoló című, havonta 200 ezer példányban, 4 A5-ös oldalra nyomott, igényes kiadvány második számát ide tettük.
18.30: Tán soha nem voltak még ennyien Budaházy- és Toroczkai-féle megmozduláson. Az ÁVO-soknál se volt még ekkora, gyakorlatilag háborús készenlét, de igyekeznek a mellékutcákban elrejtőzni, hogy a hatalom félelme, a diktatúra ne legyen olyan látványos. Tudósítónk eddig csak a Jobbik tüntetésén látott egy kopaszt, akinek táskáját kipakoltatták.
18.20: Szerencsére vége a koncertnek, tán még nem késő... A beígért másik zenekar (Romantikus Erőszak) állítólag nem is várható - sebaj, nem is azt várjuk. Most épp ifj. Hegedűs Loránt  beszél, szinte leszerelő: leggyakrabban hangoztatott szava a "békés", mármint hogy így kéne cselekedni, csak semmi erőszak, sőt, a "rendőrök közt is sok a jó ember". A koncert előtt a Jobbik új helyi politikusa, az egri elnök Sneider Tamás rövid beszédében azt hangsúlyozta: dumával már nem megyünk semmire. Budaházy és Toroczkai még nem lépett színre, tán majd ők szolgálnak valami meglepetéssel.
18.00: Tudósítónk megkérdezte Kovács Gézát, a MÖM tiszteletbeli elnökét: Mi lett abból a péntek délutáni hírből, hogy három busznyi cigány készült Esztergomba, a HVIM-mel és a Magyar Gárdával közösen tartott megemlékezésükre? Kucu becenevű bajtársunk elmondta: szokatlan módon a rendőrségnek köszönhető a konfliktus elkerülése, ugyanis idejében léptek, visszafordították a cigányok járgányait. 
17.45: A színpadra lépő, nem túl dallamos Oi-Kor hideg zuhanyként éri a Viktor győzelmi mámorával érkező, Fidesz-lábvízhez szokott embereket. Félő, hogy a most kezdődő koncertezgetés végére nem sokan maradnak. A színpadról elmondják, hogy a rendezvény félmillióba került, de még csak a költség fele van meg. Tudósítónk is bedob egy ötszázast, de külföldi szerkesztőségünkből leszúrjuk, hogy ne bulit és zenekarokat támogasson, hanem a harcot és a felkelőket. A Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg persze nem gyűjt...
17.15: A Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) által a Blaha Lujza térre szervezett zárótüntetés - vagy ha úgy tetszik: az este nyitánya - Kakuk Attila elnök felszólalásával kezdődik, melynek hosszabb hírértéke nincs is, nem nagy felütés, egyszerűen beszélni alig tud összefogottan, terjengős és közhelyes. Sokkal többen is összegyűltek most, mint a Jobbik délutáni megmozdulására; a MÖM régebb óta hirdette, plakátolt is, a Jobbiktól Hunniáig sok felszólalót hívott, és a sörmagyarokat is megnyerte a beígért koncerttel, a helyszínválasztás pedig kitűnőnek bizonyult: a Fidesz nem tudta kikerülni.
17.00: A háromnegyed ötkor befejeződött Fidesz-piknik után a gyurcsányista rezsimmel együttműködve Rákai Philip TÖBBSZÖR is felhívta a távozók figyelmét, hogy csakis a Deák és a Kálvin tér felé célszerű menni, mert a Blaha "le van zárva", nehogy arrafelé menjenek! A hazugság célja az volt, hogy az emberek ne keveredjenek oda a Budaházy-Toroczkai nevével fémjelzett megmozdulásra. Valójában csak útszűkületet okoztak az ÁVO-sok, így sok fideszes mégis eljutott a mieinkhez.

Ilyen kis haszontalan Hurrá!-lapocskákatosztogattak a műellenzékiek
16.50: A "Fidesz-majálison" olyan volt a felszólalok hangulata, mintha megdőlt volna kormány. Hasonlított a kettős állampolgárságról szóló népszavazás estéjére, amikor az MVSZ színpadán Dobos Attila járt morbid örömtáncot, mondván: győztek az igenek! A tömény baromság, szómágia, verbális karate kifejezések csupán kevéssé érzékeltetik az ott elhangzottakat.
16.20: Az Erzsébet téri rendezvényen több tucat gárdista is közreműködött, köztük az ősszel avatott Horváth György harckocsivezetőnk. Tudósítónknak elmondta: tavaly március 15-e előtt NBH-sok keresték fel Fejér megyei házában, s figyelmeztették: jobb, ha nem megy sehova. Idén azonban már nem bírt otthon maradni, ezért egyenruhájában jött a fővárosba. Bajtársunk azon kevesek közé tartozik, akik a tárgyalóteremben lehettek a Magyar Gárda koncepciós perén. Tankos Gyuri értetlenségét fejezte ki, hogy a cigányságnak hogy lehet ilyen Kolompár-méretű vezetője.
15.50: A Kuruc.info tudósítója a Lánchídnál megállapította: rémhír volt, El-Qró természetesen nem merészkedik csak úgy a nép közé. Hacsak nem dobták a Dunába, mire odaért. Panaszunkra Szilvási azt mondta, információja Zagyva György Gyulától, a HVIM elnökétől volt. Ő pedig utólag arról tájékoztatott: csak a pontosság kedvéért, nem annyira lényeges, de Gyurcsány tényleg ott volt a Lánchíd előtt, és ment a korzón egy 150 métert (a Hír TV-s tudositó ment is utána, csak már nem érte el).
15.40: A rendezvény után a még ottmaradt pár száz főnek Szilvási Péter, a Jobbik szervezési igazgatója a színpadról mikrofonba mondja: Gyurcsány Ferenc a közelben van, a Lánchíd pesti hídfőjénél. Többen oda indulnak.
15.10: Vona Gábor Jobbik-elnök és Magyar Gárda alapítótag megjegyezte: beismeri, hogy a kormányváltásnak jelen pillanatban semmi esélye sincs, ugyanis a parlamenti ellenzék és a köztársasági elnök is folyamatosan mellébeszél és pótcselekszik. Bejelenti még: népfőiskolát indítanak illetve fogyasztóvédelmi kommandót hoznak létre a multik jogsértései és csalásai ellen.
14.45: Erdélyi József színművész után Dósa István, a Magyar Gárda főkapitánya beszél a színpadon. A főkapitány - elsősorban a szervezet tevékenységét bemutató - szavai után Szabó Gábor még megjegyezte: reméli, most már mindenki tudja, hogy Kolompár Orbánra vagy pedig Dósa Istvánra bízná-e gyermekét.

Fotó: Zsindex
14.30: Balczó Zoltán Jobbik-alelnök és Szabó Gábor pártigazgató helyénvaló gondolatai után jelen pillanatban egy gárdista hölgy beszél a több ezres szimpatizáns tömeghez.
14.20: A legfrissebb információnk szerint legalább 5 ezren vesznek részt a Jobbik és a Magyar Gárda közös ünnepségén. A hangosítás szegényes, a hangulat viszont remek.
14.15: A Kempinski szálló környékén közben szép számmal kezdenek gyülekezni a jobbikos rendezvényre.
14.05: Az Astoria és a Deák tér között hadseregnyi ÁVO-s vonul, teherautók és vízágyúk kíséretében.
14.02: Völgyessy Miklós, a Civil Jogász Bizottság elnöke a Hír TV-nek elmondta, jogellenes, hogy az utcán ünneplők ruházatát és táskáját nem a hivatalos szervek vizsgálják át, hanem az erre a célra felbérelt In-Kal. 

Képek Demszky dobálásáról

14.00: Befejeződött a zsidó párt rendezvénye. Pár hazafi ugyan megkísérelt a nagy távolság ellenére is tojást dobni Demszky kaftánjára, de sajnos csak egyszer sikerült. A legtöbb tojás a rendőrsorfal előtt ért földet. Demszkyt a tojás mellett üdítős flakonokkal, kövekkel és lószarral is igyekeztek megdobálni a hazafiak. Néhány petárda is robbant.

Hiába minden állami terror, figyeld a ruháját...

Igen, idén a kaftánját sikerült eltalálni
13.50: Jelenleg valami azonosíthatatlan cigány vergődik a színpadon Demszky rendezvényén, de a felszólalókat 150-200 méternél közelebb lehetetlen megközelíteni. Az Astoriánál közben gyűlnek a fideszes birkák, akik önfeledten ünnepelnek, mintha megbukott volna a Gyurcsány-rezsim.
13.40: A hídról nézve a Demszky-gyűlésen több az ávós és az In-Kalos söpredék, mint a meghívott közönség. Demszky maoista módon csak egy szűk zsidó közönség és pár bejutott hazafi előtt hőbörög.
13.30: Már másfél órával a fideszes rendezvény előtt  ÁVH-s osztagok az Astoria és a Ferenciek tere közötti összes mellékutcában. Az Astoriánál jó zsideszes szokás szerint valami silány popzene szól a hangszórókból. Orbán Viktor valószínűleg ma is jól megmondja majd, hogy mennyire tele van már az a pohár, majd ismét nem csinál az égvilágon semmit sem. Rogán kibelezéséről eddig a percig sajnos még nem kaptunk hírt.
 13.20: A tömeg folyamatosan jelszavakat skandál, egyre többször hangzik el: „Hazaáruló!”, „Hülye vagy!”, illetve „Mocskos komcsik!” - tudósít az MNO. Szemmel láthatóan a több száz fős tömeg nagy része egyáltalán nem szimpatizál Demszky Gáborral. Ugyanolyan mértékben, mint a tavaly március 15-i ünnepségben nem fordult elő, ám jónéhány tojás így is megindult a beszédhibás biboldó felé. Rohamrendőrök sorakoztak fel a Petőfi-szobor környékére felállított kordonok előtt.

13.10: "A magyar szabadságba és demokráciába vetett hitem miatt számítottam rendszerellenesnek akkor, és vagyok a demokratikus, szabad és független Magyar Köztársaság elkötelezett híve ma. Nem kell új rendszerváltás" - szónokolta a Kádár-diktatúra engedélyével a 80-as években ellenzékesdit játszó Demszky, akinek természetesen megfelel a jelenlegi cionista diktatúra. A magyarok továbbra is fokozott utálatukról biztosítják a feleségverő félzsidót.

12.50: A Demszky-gyűlést több száz In-Kalos zsidóbérenc proli védi, lehetetlen a színpad közelébe jutni. A magyarok fütyüléssel adnak hangot a félzsidó főpolgármester iránti ellenszenvüknek, akit a börtönben látnának a legszívesebben. Hihetetlen biztonsági terrorintézkedések, többszöri motozás. Tudósítónk látta, amint egy turista fél literes üdítőjéről lecsavartatták és elkobozták a kupakot (hogy ne tudja esetleg messzire eldobni), mondván: egyenlőség van, a mai szabály mindenkire vonatkozik. Azért aki ügyes, kabátzsebben egy-egy tojást be tud csempészni, illetve hátul a Duna felöli oldalon egyik olvasónk két méterről szólhatott be Kókának.
12.35: Délig négy hazafit állított elő az ÁVH a március 15-i, fővárosi rendezvények közeléből. Egyiknél gázsprayt, a másiknál kést találtak, ezért őket a "közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés" miatt állították elő. Ez azért is röhejes, mert egyik sem tiltott eszköz, amit ne hordhatna magánál bárki. Gázspray legálisan bármelyik katonai boltban vásárolható, kés pedig 8 cm pengehosszúságig törvényesen tartható. Másik két ember nem tudta igazolni magát, ezért csapott le rájuk a komolytalan rendőrcsürhe.
11.55: Ifj. Hegedűs Lóránt a Fővám téren feltette a kérdést: „Hová halványult már Petőfi forradalma, hol vannak azok az eszmék, amik az 1848-as forradalmat jellemezték?” Jelen pillanatban egy olyan kormány szentségteleníti meg az egyik legszentebb magyar ünnepet, amely egy tál lencséért képes volt eladni az országot. Hegedűs szerint ez így nem mehet tovább, összefogás kell - jelenti a Hír TV. A hazug kormány csatlósaival együtt megszentségteleníti azokat a lépcsőket, ahol annak idején Petőfi a 12 pontot elmondta – mondta a református lelkész. Hegedűs kifogásolta azt is, hogy a rendszerváltó fórumokat és a Magyar Gárdát csürheként mutatják be. Hozzátette: a Hazatérés Templomából a Fővám térig higgadtan vonultak, ezzel is bizonyítva, hogy ők képviselik az igazi magyar politikát. Hegedűs úgy folytatta beszédét, hogy azt kérte az egybegyűltektől, fogadják meg: tőlük senkinek nem kell félnie, fajra, nemzeti hovatartozásra, felekezetre való tekintet nélkül, mert ők demokraták, és az 1000 éves magyar királyi eszme letéteményesei. Hegedűs szerint sem a zsidóknak, sem a cigányoknak nincs félnivalójuk, ha elfogadják, hogy ez az ország még így csonkolt állapotában is a kereszténységért vérét ontó magyarokat foglalja magában. A lelkész figyelmen kívül hagyta azt a tényt, hogy kártékony parazitából nem lesz soha becsületes hazafi. Hegedűs felidézte Simon Peresz korábbi kijelentését is, amely szerint „felvásároljuk Magyarországot”. Erre Petőfi által azt üzente: „Foglalod a kurv' anyádat, nem a mi hazánkat.”

11.50: Oláh patkányok vertek és rugdostak véresre egy kokárdát viselő magyar fiatalt Kolozsvárott. A bátor románok többen bántalmazták az egyedül sétáló magyar fiút. A nyúlfarknyi államisággal dicsekedő, országuk nagy részét tolvajlással megszerző románok szerint „Románia szuverén és független, egységes és oszthatatlan nemzetállam”. 

11.40: Dávidcsillag Ibolya nemzeti összefogásról hablatyolt kis számú hallgatósága előtt, de hazafiak "hazaáruló, tolvaj banda" bekiabálásokkal zavarták meg Tom Lantos havernőjét. 
11.30: A Nemzeti Múzeumnál csak pár száz lézengő kormánypárti "ünneplőt" látni. 
11.25: Több száz fős tömeg gyűlt össze a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) Fővám téri nagygyűlése előtt, melyen többek között ifj. Hegedűs Lóránt és Schuster Lóránt is beszédet mond majd - tudósít a Hír TV. A jelenlévők békésen várják a felszólalókat, többen Árpád-sávos és nemzetiszínű zászlókat lengetnek.
11.15: A Nemzeti Múzeumnál zsidó fiatalok provokálnak irritáló zenével és tánccal, Jordán Tamás vezényletével. 
11.07: Ezekben a percekben kezdődik az állami ünnepség a Múzeumkertben, ahol a tavalyihoz hasonlóan az idén sem beszél senki a kormány nevében. Gyurcsány Ferenc pedig már el sem megy a rendezvényre. Még a félliteres műanyagpalackok tartalmát is ellenőrzik a zsidó érdekeltségű In-Kal Security emberei a Nemzeti Múzeumnál – jelentette a hírTV helyszíni tudósítója.
10.30: Már közel 2000 hazafi van a Belvárosban. Néhány ablakból rikácsoló, sunyi, belvárosi zsidó vénasszonyok locsolják vízzel a demonstrálókat. Néhány hazafi felmenne "megbeszélni" a dolgot.
10.20: Kordon zárja le az Eötvös Lóránd Tudományegyetem bejáratát, a Múzeum körúton ellenőrző pontokat állítottak fel - jelentette az MNO tudósítója, aki beszámolt arról is, hogy egy, a környéken lakó biciklistát nem engedtek haza, mivel kerékpárját nem vihette át az egyik ellenőrző ponton. A helyszínen több tábla arról tudósítja a járókelőket, mit lehet, és mit nem lehet bevinni a megemlékezések helyszínére. Kereplőt és sípot például nem. A Magyar Nemzet tudósítójának egy In-Kal Security-s zsidóbérenc elmondta: aki azt kiabálja, hogy „Gyurcsány, takarodj”, azt kiemelik. A helyszínen könnyen felismerhető, civil ruhás rendőrök is vannak. 
10.09: A Zsindex információja szerint Nagy Imre szobránál, a Vértanúk terénél kitettek egy nagy feliratot, amin a következő áll: Fletó: Imre, te mit tennél? Nagy Imre: Megfogadnám Horn Gábor javaslatát.
10.00: A Kossuth tér környékét megszállták a civil és egyenruhás, kutyás rendőrszolgák. A rezsim ünnepségére csak szigorú ellenőrzés után juthatnak be a kollaboráns meghívottak.
9.50: A nemzetárulók által megszállt Parlament környékére vízágyúkat és csapatszállító járműveket szállított a rettegő rezsimet védelmező ávós csicskasereg.
9.12: A tüntetők észrevették, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a téren tartózkodik, ezért elkezdtek jelszavakat - „Gyurcsány, takarodj”, „Hazaárulók” - skandálni. (MNO)
9.03: A Kossuth tér és a Nádor utca sarkán mintegy 80-100 békés tüntető áll.
8.51: Kitolták a Honvéd utcáig a Parlament körüli kordonokat – jelentette az MNO helyszíni tudósítója, aki arról is beszámolt, hogy a hermetikusan lezárt Kossuth tér környékén csak kis rendőri jelenlét tapasztalható.

(Kuruc.info)


Március 15. tér (olvasói fényképek)


Katonásodik az ÁVH

Jobbikos fiatalok



Az Astoria és a Blaha között kordonnal készültek elválasztani a műellenzékieket az igaziaktól

Szépségek a Blahán

Komondor barátunk is velünk tüntetett

Fénykép: Molotov

"Schengeni" vízágyú (Fénykép: Bertie)

Csendélet: gránátvető harcjármű egy hangágyú és egy vízágyú közt (Fénykép: Bertie)

Megkérdeztem a rendőrt, miért védik ennyire ezt a kupit, mire ő: "Nem védjük, csak itt pakoltuk le az autókat." (Fénykép és szöveg: Bertie)
 

Ez a kocsi még érthető, hogy itt parkol. Látható, hogy a kipufogó néhány centivel rövidebb (Fénykép: PJ)

Biztosra mentek: a bábut később fel is gyújtották (Fénykép: PJ)

Fejjel lefelé tűzte ki Nagy-Magyarországot a Jobbik rendezvényén megjelent, hülye spicli (Fénykép: PJ)

Nyilván mindig hordja a tűzőgéppel rögzített felvarrót

Két másik példány