Egy toscanai vitorlásversenyen készültek fotók Habony Árpádról, igaz, a közeli képet később törölték, így jelenleg mindössze egy fotó érhető el a magyar hajóról és a legénységről.
Zoom
Az Átlátszó viszont így is kiderítette, hogy Habony egy Patek Philippe Nautilus típusú órával szállt a tengerre, írja a 24. A portálnak nyilatkozó szakember szerint ez vélhetően a 5976/1G-001 modell. Egy ilyen óra 120-170 millió forint közötti összegbe is kerülhet – ha éppen kapható. Ha ez a Patek Philippe Nautilus 40th évfordulós variánsa, akkor Habonynak körülbelül 160 millió forintot kellett fizetnie.
Zoom
Habony Árpád május végén indult el a négynapos észak-olaszországi elit vitorlásversenyen. Egy több mint 130 millió forintos hajót kormányozott, legénységét pedig a magyar vitorlázás krémjéből állította össze. Habony Árpád nem vásárolta meg a Black Battaliont, csak bérelte, ennek díja olyan 3,2 millió forint lehet egy hétre. Júniusban Szardínia szigetéről rajtol majd a verseny következő állomása, a versenynaptár szerint már regisztrált Habony Árpád a Black Battalionnal.