2021. szeptember 26., vasárnap, Jusztina napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:42 Az ANO nyerheti a cseh választást, de előnye csökkent16:19 Izrael elismerését követelték néhányan Irakban, de elfogató parancsot adtak ki ellenük15:41 Kerékpározással rajzolta meg egy rajongó a Nirvana Nevermind-borítóját15:14 Az anyaországba telepítenék az afganisztáni kirgizeket14:48 Kenyai is jutott a dobogóra az etiópok közé a Berlin Marathonon14:29 Már csak az RMDSZ ragaszkodik a bukni készülő román miniszterelnökhöz13:44 Újabb foci-vb-t rendezne Putyin13:09 Jó napjuk volt Izlandon a baloldali-konzervatív-haladóknak12:24 Vagy ötven rosszul kopogtatót fogtak Szeged-Gyálarét külterületén11:46 A Harmadik Birodalom horogkeresztes zászlaját lengette a szél Ciszjordániában11:16 Kiállt a PDSZ a gyerekek suhancoktól való védelme miatt meghurcolt tanár mellett11:01 Túl sok rubelt vittek ki Oroszországból a szcientológus szervezetek, ezért betiltották őket10:44 Rusvai: világszerte ez már a hatodik hullám, a harmadik volt a legkeményebb, két év alatt nátha lesz belőle10:28 Nemzeti ünnepet tartó tömegbe csapódott egy húszi rakéta Jemenben10:10 Jövő héten az autók kellően zöld mivoltát ellenőrzik Budapesten és három vidéki városban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A "toleráns" Momentum a Mi Hazánk rendpárti tüntetésének betiltását követeli Jászapátiban

A liberális párt szabadságeszményébe nem fér bele a bűnözés elleni a tiltakozás. Pontosan tudjuk, hogy a cigánysimogatás vagy a probléma rendpárti megoldásának hazugsága ("két hét") mihez vezet, több mint 30 éve isszuk a bal- és jobblib mellébeszélés levét. Alább a párt közleménye:
A Mi Hazánk Mozgalom ismét gyűlöletkeltő demonstrációt tervez, amelyet július 25-én Jászapátiban kíván megszervezni, egy héttel a Roma Holocaust emléknapja előtt, a Momentum pedig ezt nyíltan elítéli!
A Mi Hazánk által tervezett politikai demonstráció maradandó sérülést okoz a társadalomban, mivel az alkalmas a közösség elleni uszításra és gyűlöletkeltésre!
A Momentum szerint a Mi Hazánk Mozgalom gyűlölet alapú politizálása káros, ráadásul alkalmatlan a párbeszédre, a társadalmi béke megőrzése helyett a zűrzavart és az anarchiát kelt. A politikai hisztériakeltés és a politikai haszonszerzés reményében kollektíven bélyegzi és félemlít meg etnikai kisebbséghez tartozó magyar honfitársainkat.
A Momentum a fentiekben foglaltak alapján kéri a Magyar Rendőrséget, hogy végezze a dolgát és tiltsa be a július 25-ére Jászapátira tervezett Mi Hazánk Mozgalom által bejelentett demonstrációt, mert gyűlöletkeltésre és uszításra alkalmas és minden eszközzel álljon a törvényesség oldalára, ne engedjen teret a gyűlölet alapú politizálásnak!
Zoom
Ilyen az, amikor egy momentumos találkozik a szomorú valósággal
További pikantériája az állásfoglalásuknak, hogy nemrég a saját önkormányzati képviselőjüket verték meg a Jászságban, de abból sem tanultak.
Zoom
Eközben a Jászapátiban készülődő tüntetés ellen eddig az alábbi bűnpártoló szervezetek és magánszemélyek adtak ki írásbeli tiltakozást, a számuk egyre csak nő:
1. Idetartozunk Egyesület
2. Országos Roma Önkormányzat
3. Jász-Nagykun megyei Területi Roma Önkormányzat,
4. 1Magyarország Kezdeményezés
5. Felső Szabolcsi Roma Érdekvédelmi Egyesület- Ajak Település
6. Hívatlanul Mozgalom
7. Romani Drom Egyesület - Hajdúszovát
8. Siófok Város Roma Önkormányzata
9. Rom Sam Roma Egyesült
10. Civil Bázis Mozgalom
11. Főnix Mozgalom
12. Dzsaj Bhim Triratna Buddhista Közösség
13. Amrita OBK Egyesület
14. Jándi Zsuzsanna - Budapest
15. Pest Megyei Roma Szervezet
16. Diverse Youth Network
17. Hajdúszovát Roma Nemzetiségi Önkormányzata
18. Egri Péter
19. Romano Instituto
20. Bagázs Közhasznú Egyesület
21. Zoltai Andrea
22. Ferencvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat
23. Nagykállói Romák Érdekvédelmi Szervezete
24. Működők Egyesülete
25. Partners Hungary
26. POFA Egyesület
27. XV. RNÖ
28. JövőKép OSK Egyesület
29. AMENCA Csoport
30. Fővárosi Roma Önkormányzat
31. Amari Kris Szervezet
32. Terno Drom Egyesület
33. Új Roma Innováció Alapítvány
34. Romani Design
35. Van Helyed Alapítvány
36. Momentum
37. Karisz Kisbbségi Egyesület – Somogy
38. Tiszaalpár Roma Önkormányzata
39. SZOCSOMA
40. Miskolci Romák Érdekvédelmi Szervezete
41. Remény Hídja Egyesület
42. Tanítanék Mozgalom
43. Szászvári Roma Önkormányzat
44. Hajdúszoboszlói Roma Önkormányzat
Szombati frissítés: Mi Hazánk: elképesztő, hogy a Momentum nem a bűnözés miatt aggódik
Egészen elképesztő, hogy a Momentum nem a bűnözés miatt aggódik, hanem a Mi Hazánk Mozgalom demonstrációját akarja betiltatni, amelyet azért tartunk, hogy felhívjuk a figyelmet a közbiztonság tarthatatlan állapotára, és nyomást gyakoroljunk a kormányra és a hatóságokra, hogy kezdjék el végre megvédeni a becsületes jászsági embereket - írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.
Ismert, hogy Jászapátiban néhány hét leforgása alatt két lincselési kísérlet is történt. Jelzem a Momentum vezetőinek, hogy nem csak Jászapátiban, de sajnos az ország több száz településén is hasonló állapotok uralkodnak. A Momentum vagy nem tudja, vagy nem akarja tudni, de hazánkban egyre több az élhetetlen település, ahol a becsületesen és tisztességesen élő embereket terrorban tartják és sok esetben csak a településről való elköltözés az egyetlen út számukra. Közben ingatlanjaik értéke sok esetben nullára csökken, amiért egy életen át keményen dolgoztak azt elveszítik.
A Mi Hazánk Mozgalom ma egyetlen pártként áll ki a tisztességes, becsületes emberek védelmében és a 2022-es választások után a Parlamentbe kerülve minden törvényes eszközzel azért fogunk dolgozni, hogy megállítsuk a no-go zónák terjedését, a már meglévőket pedig felszámoljuk.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready