2021. szeptember 20., hétfő, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 Kitört a Cumbra Vieja vulkán La Palma szigetén22:35 Három halott illegálist találtak a lengyel-fehérorosz határ közelében22:10 A VIII. kerület lassan ismét régi fényében tündököl21:53 Rábólintott az egységes felvidéki magyar pártba való beolvadásra az MKP kongresszusa is21:32 Exit poll: Putyinék 45 százalékkal nyerik a parlamenti választást21:10 Dehogy támadt a rendőrökre a nyírmihálydi cigány! Csak éppen el akarta ásni a szemetet20:38 Hamilton-különkiadás - Heti progresszió (XCVIII. rész)20:16 A következő napokban 20 fok alatt maradnak a maximumok19:41 A homokonzervatívok nem tudják, nem is akarják megállítani az LMBTQ-lobbit 19:06 Akiket magára hagyott az állam: eltört gerinccel, de emelt fővel18:25 Zárónapjukhoz érkeztek az orosz választások: Putyinék győzelme várható, az "okosszavazók" a komcsik felé húznak18:08 Ezer köbméter fűrészpor égett Tolnán17:59 Már ukulele-előadás is volt a világűrben17:39 Szegény Salvininek nem könnyű a baloldallal közösen irányítani Olaszországot17:02 Életpárti hirdetéseket távolított el a Google
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Élőben a jobbikos elkurvulás folyamata: Szilágyi György már nem tartja Gyurcsányt hibbant Nérónak

Szilágyi György, a Jobbik és Lukoczki Károly, az MSZP-Párbeszéd jelöltje vett részt a ballib előválasztás aktuális vitáján a Partizánban. A vita egy pontján Gulyás Márton azzal szembesítette a jobbikos képviselőt, hogy korábban Gyurcsány Ferencet hibbant Nérónak nevezte. A műsorvezető megkérdezte, hogy mi változott az elmúlt években.
Zoom
Szilágyi azzal próbált védekezni, hogy a hibbant Nérót nem ő, hanem egy korábbi párttársa mondta először, de
a lényeg, hogy minden változik, a világ is változik.
Gulyás erre megkérdezte, hogy: „Tehát akkor meg tudja erősíteni, hogy már nem tartja hibbant Nérónak Gyurcsány Ferencet?” Erre Szilágyi György azt mondta:
Meg tudom erősíteni jelen pillanatban, igen.
A hibbant Nérót eredetileg valóban Morvai Krisztina mondta Gyurcsányra, de Szilágyi az ő szavait idézte a Parlamentben 2015. szeptember 4-én:
Gyurcsány Ferencnek a felszólalása engem abszolút felháborított. Gyurcsány Ferenc beszél a morális kérdésekről, a hatalmi törekvések elítéléséről. Az a Gyurcsány Ferenc, akit Morvai Krisztina egész egyszerűen csak hibbant Nérónak nevez, aki úgy járt itt az országban… Tehát az a Gyurcsány Ferenc beszél hatalmi törekvések elítéléséről és morális kérdésekről, és veszi a szájára 1956-ot, aki 50 évvel az 1956-os szabadságharc után lövetett Magyarországon magyar emberekre. Ő az, aki itt mer bármiről is beszélni!
De nem ez volt az egyetlen kínos pillanat, amit a jobbikos jelölt átélt a vita során. Az MSZP-s Lukoczki számonkérte, hogy megszavazták a Fidesz "homofób" törvényét is, írja a Hírklikk.
Íme Szilágyi 2015-ös felszólalásának vonatkozó része:
Zoom
És a megerősítés, majd a bárgyú-büszke mosoly egy MSZP-s és egy balliberális kis buzi színe előtt:
(Még azt is hozzátette, hogy "jelen pillanatban" ez az álláspontja, ami persze bármikor, akár a következő pillanatban is változhat, ahogy a széljárás és a már kicsit sem hibbant főnök kívánja, és persze nem csak ebben a témában, hanem minden más ügyben is...)
Ugyanez részletesebben:
(A teljes vita itt érhető el, bár nem hisszük, hogy bárkit is érdekelne.)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready