Mint ismeretes, a "Magyar" Távirati Iroda Országos Sajtószolgálata (OS) nemrég egyszerűen letiltotta a Mi Hazánk Mozgalom egyik közleményét. Ezúttal Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese, országgyűlési képviselője küldte el számukra az alábbi sorokat. Egyelőre még olvasható náluk is.
A Fidesz és a balliberális tömb közösen szavazta meg a képviselői irodám megvonását, mert nem tetszett nekik egy plakát, amit arra kitettem.
Zoom
Ez a plakát vezetett a kilakoltatáshoz, mert nem volt Fidesz-ballib-kompatibilis
Nem csoda, mert a valóságról szólt, és egy olyan nemzeti sorskérdésről, amelyben harminc éve egy követ fújnak. Sajnos ebben az ügyben tiltott az őszinte közbeszéd Magyarországon, pedig már alig 13 év múlva nem magyar lesz a legtöbb megszülető gyermek hazánkban.
Igen, már csak alig 13 évünk van addig.
Tényleg ilyen jövőt akarunk? Hát a Mi Hazánk nem. És úgy tűnik, ezzel egyedül maradtunk, a két nagy tömb már ennek a most még kisebbségnek a foglya. Egy újabb vérlázító, nagykoalíciós lépés: politikai vélemény miatt diszkriminálnak, megpróbálnak elhallgattatni, kilakoltatni. Az ilyenek miatt mondja azt a Mi Hazánk: se Gyurcsány, se Orbán!
Mint ismeretes, a Debereceni Egyetem két kutatója és egy MTA-munkatárs tanulmánya rögzíti, amit pl. az azonnali.hu is kiemelt: "2034-ben több lesz a cigány kisbaba, mint a nem cigány". Az ártatlan kisbabákat említő azonnali.hu persze nem mert markánsabb következtetéseket levonni, sőt a feneketlen pénzelnyelőként működő "romaintegrációt" mint továbbra is egyetlen polkorrekt utat tovább propagálva olyanokat is írt: "Az idősödő magyar népességnek elemi létérdeke, hogy a mai cigány fiatalságot sikerüljön korszerű tudáshoz, szakmához juttatni – különben össze fog omlani a nyugdíjrendszer."
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: