Bár az MTI Országos Sajtószolgálata (OS) elvileg minden pártnak évi 15 közlemény megjelentetését biztosítja, melyet az adott szervezet tölthet fel jelszavával az OS rendszerébe, az MTI ismét letiltotta a Mi Hazánk közleményét, konkrétan „az egyre szaporodó cigányság körében elharapódzó cigánybűnözés” kifejezést és hasonlókat sérelmezve, mivel az szerintük „faji megkülönböztetést kifejező, a kisebbségeket sértő vagy gyűlölet keltésére alkalmas” - írja közleményében Novák Előd alelnök, alább a folytatás.
Zoom
Pedig a Legfelsőbb Bíróság már 2010-ben kimondta: jogszerűtlenül tiltotta be a közmédia a kampányfilmünket a cigánybűnözés szó használata miatt. A társadalmi probléma szőnyeg alá söprése, sőt immár a Facebook-cenzúrához hasonló elhallgatása ellenére egyre többen várják a bajok feltárását és megoldását, melyet egyedül a Mi Hazánk Mozgalom képvisel. A cigányság népességrobbanását gerjesztő megélhetési gyermekvállalást Gyurcsány támogatja, Orbán tűri, mi viszont tiltanánk azt, ahogy a cigánybűnözésnek is hadat üzennénk pl. a csendőrség visszaállításával és az elrettentőbb hatású szibériai bérrabtartással.
Az olaszliszkai magyarlincselés 15. évfordulójáról való megemlékezést nem tűrő MTI elhallgatta a miskolci-sályi felvonulásunktól kezdve a Deák téri lincselés elleni megmozdulásunkon át a Monoron és Jászapátiban tartott, összes eddigi közbiztonsági akciónkat is, de így is megrendezzük figyelemfelhívó fáklyás felvonulásunkat Olaszliszkán október 15-én 18 órakor a Magyar Önvédelmi Mozgalommal és a Betyársereggel közösen.
Miközben most a Jobbik olaszliszkai cigányokat bérelt fel az ózdi előválasztáson más jelöltre szavazni kívánók megfélemlítésére, a Mi Hazánk azt hirdeti: nem lehetünk cigányország!