2017. május 25., csütörtök, Orbán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:10 Már évekkel ezelőtt kellett volna: vészjelzésre is alkalmas karperecet kaphat az idősek egy része21:42 Ennyi hazai Apple-használóról kért ki adatot a kormány21:16 "Antifasiszták" és más nyomorultak tüntettek Trump ellen Brüsszelben21:10 Lázárék letiltották Lovas Istvánt - "Ha holnap egy napra ellenségévé válok, átutalnának nekem egy húszast?"20:50 Ez egy kismama vacsorája egy budapesti kórházban20:30 Tripoliban kapták el a manchesteri merénylő testvérét20:20 Marad Messi büntetése, de nem kell börtönbe mennie19:36 Új "szélsőjobboldali" mozgalom alakul a Betyársereg részvételével - és egyelőre csak ennyi biztos az egészből19:06 Egy német tévé szerint orosz pénzt kapott a Gárda és a Jobbik - a párt cáfol18:52 Fizetett a biztosító a veronai baleset után, de nem árulja el, hogy mennyit17:59 Janiczak Ózdra hívja Németh Szilárdot, tévévitában is részt venne vele17:39 "Soha ne kegyelmezz a hitetlen nőknek és gyerekeknek, öld meg őket, ahol éred!" - Manchester csak a kezdet lehetett17:01 Több százmilliós villát vett Schmidt Mária alapítványa16:54 New York állam kormányzója üzent a magyar kormánynak: tárgyalna a CEU-ról16:50 Éveken át erőszakolta lányait egy szegi férfi - a felesége sétáltatással segített be neki
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Vona Sólyomnak: szégyellje magát, paprikajancsi!

Reklám


Miért nem emelte fel a szavát akkor, amikor tényleg kellett volna? Miért nem kérte számon izraeli kollégáját, Simon Pereszt botrányos nyilatkozata után? Miért nem kérdezte meg az OCÖ-vezetőktől, mit szándékoznak tenni a cigányság bűnöző tömegeivel? A nem létező fasiszták helyett, miért nem aggódik inkább azokért a magyar fiatalokért, akik munkahelyet, lakást, autót és legfőképp gyermekeket szeretnének, de esélyük sincs rá azon a Magyarországon, amelynek Ön az első embere?


Tisztelt Sólyom László!
Még mielőtt bármilyen ürüggyel eltekintene levelem elolvasásától, le kell szögeznem, azt nem sértettségből írtam. Tudvalevő, hogy Ön néhány hónapja indoklás nélkül utasította vissza a személyes meghallgatásom lehetőségét, mint ahogy az is köztudott, hogy az OCÖ igencsak kétes hírű és hitelű vezetőit első szóra fogadta. Néhány hete ezt egy elszólással toldotta meg izraeli látogatása során: "A Gárda feloszlatása folyamatban van." Mindezek azonban véleményem szerint nem engem, hanem Önt minősítik.
Jelen levél megírására az ún. "antifasiszta civilekkel" való szolidaritása késztetett. Tudja, azokról a "civilekről", gyurcsányokról, hornokról és szanyikról beszélek, akik egy nem létező, sőt, a falra általuk festett ellenség ellen tüntettek. Akik gyalázatos kormányzati teljesítményük elől menekülve végső kétségbeesésükben már csak nácizni és fasisztázni tudnak. Szánalmasak, mint ahogy szánalmas az is, aki ehhez asszisztál. Mint például Ön, Sólyom László.
Zavart léptekkel elsétált a tetthelyre, zavartan bazsalygott a kamerákba és nagyon, de nagyon aggódott a szélsőségesek miatt. Amikor persze megkérdezték a konkrét ügyről a véleményét, nem válaszolt, mondván nem ismeri a részleteket. Azt hiszem, Sólyom László, Ön itt átlépett egy határt.
Mi ellen is tiltakozott, ha azt sem tudta, mi történt? Talán valaki a nagyvilágból megcsörgette a telefonját és utasítást adott? Esetleg nem szeret kimaradni egyetlen egy nácizásból sem? Kinek akart megfelelni ennyire? Vagy kedvet kapott Gyurcsány Ferenctől a hazudozáshoz? És ha árnyékra ilyen könnyen ugrik, akkor miért nem emelte fel a szavát akkor, amikor tényleg kellett volna? Miért nem kérte számon izraeli kollégáját, Simon Pereszt botrányos nyilatkozata után? Miért nem kérdezte meg az OCÖ-vezetőktől, mit szándékoznak tenni a cigányság bűnöző tömegeivel?

Miért nem csapott az asztalra, amikor 2007-ben 100 ezer magyar vállalkozás ment tönkre? Miért nem aggódott a demokráciáért, amikor kiderült, hogy a kisebbik kormánypárt elnökválasztása során csalás történt? A nem létező fasiszták helyett, miért nem aggódik inkább azokért a magyar fiatalokért, akik munkahelyet, lakást, autót és legfőképp gyermekeket szeretnének, de esélyük sincs rá azon a Magyarországon, amelynek Ön az első embere?
Szánni való bohócunk, gátlástalan bolondunk, hiú paprikajancsink eddig egy volt. Az Ön antifasiszta flashmob-ja révén immár kettőt tart el az ország. Szégyellje magát!
2008. április 15.
Vona Gábor
A Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda Egyesület elnöke

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready