Gulyás Gergely bejelentette a kormányinfón, hogy február 15-től kezdve a védettségi igazolványt átnevezik oltottsági igazolvánnyá, és nem lesz jogosult a védettségét igazoló kártyára az, aki természetes úton szerezte meg a védettséget. Ez nyílt beismerése annak, hogy amit korábban mondtak, az nem igaz, mert nem a védettség érdekli őket elsősorban, csak az oltottság. Pedig az oltás nem véd meg a fertőzéstől, nem pattan le az oltottról a vírus, akár egy golyóálló mellényről, mint azt Orbán Viktor mondta, hanem éppúgy megfertőződhet és tovább is adhatja a vírust.
Zoom
A Mi Hazánk éppen ezért nem tudja másként értelmezni a kormány döntését, minthogy még inkább megbélyegzi az oltatlan honfitársainkat, fokozza a mesterségesen gerjesztett társadalmi törésvonalat, tovább építi a zsarolás eszközével a Covid-diktatúrát. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ma Magyarországon másodrendű állampolgárokká válhatnak azok, akik egyéni döntés alapján nem kívántak élni az oltás lehetőségével. Ez nem szabad társadalom, hanem Covid-diktatúra.
Ezért tüntetünk vasárnap 15 órai kezdettel az Egészségügyi Államtitkárság előtt (Bp. V. ker. Akadémia u. 3.), majd átvonulunk a Köznevelési Államtitkársághoz. A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely képviseli az oltatlanok és mindazok jogait, akiknek elegük van ebből az egész őrületből - szögezi le Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.
Zoom