A Jobbik történetének legprolibb és legbőrdzsekisebb elnökének tegnapi - gyanúsan sokadik - agyhaláláról már beszámoltunk, de ahogy nézzük, a szövetségeseinek se sikerült túltenni magukat a tömény ostobaságon. A hajdan momentumos Pottyondy Edina után most a libsi párt jelenlegi legénysége csapott le. (Akik persze nyilván nem szívlelik, hogy Gyurcsánnyal ellenük is paktumozott, de majd eldobja a "szerető" mentor is őt, ha nem lesz rá már szüksége hasznos idiótaként.)
A sort Soproni Tamás, Terézváros momentumos polgármestere nyitotta. Tanulságos elolvasni a reakcióként kirobbant vitát is, jól látszik, hogy a Jakabot ádázan védő rajongó inkább a DK-s, mint a nemzeti szubkultúrába illik (Facebookon megadott munkahelye: "Nyugdíjas vagyok és imádom az internetet"). De nem mindenki van Peti szintjén a közösségi oldalakon, így szépen ízekre szedik a rajongót.
Zoom
Zoom
Zoom
Másodikként Szemző Áron került elő, ő Momentum frakcióvezetője a Pest Megyei Közgyűlésben, emellett budakeszi önkormányzati képviselő.
Zoom
Kakukktojásként előkerült a volt jobbikos Bundás Andi is, aki hosszabban, és az általunk is felidézett 1,3 milliós melldöngetést felidézve szidja le az egykori párttárs "szellemi" teljesítményét.
Zoom
Végül egy újabb momentumos, Déri Tibor újpesti polgármester ad alapvető hasznos tanácsot a betűk és számok értelmezéséhez a szerencsétlen Gyurcsány-csicskának.
Zoom
(Kuruc.info)