Két fő narratíva feszül egymásnak a magyar közéletben az úgynevezett LMBTQ-ügyben. Az egyik a Fideszé, miszerint "megvédjük gyermekeinket", "gátat szabunk az LMBTQ-propagandának". A másik pedig a globalista balliberális oldalé, akik az "LMBTQ-emberek" üldöztetéséről sivalkodják tele az étert, hogy itt mekkora elnyomatásban élnek. Valójában egyik álláspont sem igaz.
Zoom
Forrás: europeanlesbianconference.org
A Fidesz nem védi meg gyermekeinket a homoszexuális és különféle deviáns propagandától, és természetesen - ebből kifolyólag - nemhogy senki nem üldözi a fajtalankodó propaganda hirdetőit, hanem teljes mértékben zavartalanul működhetnek. És nem is csak a Pride-nak nevezett provokatív nyári felvonulás az egyetlen, hiszen se szeri, se száma az ilyen jellegű eseményeknek hazánkban.
A napokban éppen erről írtam, hiszen Pécsett rendezik meg a második vidéki buzifelvonulást, s miközben fideszes "újságírók" azon örömködtek, hogy Belgrádban ezúttal elmaradt a vonaglás, eszükben sincs kérdéseket megfogalmazni, vajon Magyarországon miért más a helyzet.
Alighanem a kérdések ismét elmaradnak, merthogy újra volna ok megfogalmazni ezeket...
Ugyanis szeptember végén Budapesten rendezik meg az idei Európai Leszbikus Konferenciát, írja az EU Observer. A korábbi években Bécsben és Kijevben tartották az eseményt. A szervezők azért döntöttek a magyarországi helyszín mellett, mert aggasztja őket Orbán Viktor és a magyar kormány hozzáállása az LMBTQ+ közösséghez, fogalmaznak, természetesen minden alap nélkül.
Ilaria Todde, az EuroCentralAsian Lesbian* Community (EL*C) érdekképviseleti és kutatási igazgatója azt mondta, a budapesti konferencia „erőt adó pillanat lesz számunkra, egy lehetőség, hogy elítéljük a diszkriminációt, és ünnepeljük a létezésünket”.
Az tehát a kismagyar valóság, hogy míg szabadon ünnepelhetik "létezésüket", addig a normalitás képviselőit évről évre vegzálja a rendőrség, ha igyekeznek kifejezni ellenvéleményüket. S amíg ez a helyzet, addig - valljuk be - az égvilágon semmi aggódni valójuk nincs a kormányt illetően a deviáns felforgatóknak...
Lantos János - Kuruc.info