Bezár!
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma, Napsugár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:11 Megölik a nőstény medvét, amely két embert támadott meg az olasz Alpokban21:51 Törvényt hoztak Németországban a szénalapú energiatermelés fokozatos leállításáról21:37 Franciaországban vizsgálat indul a távozó miniszterelnök és volt egészségügyi miniszterei ellen21:22 Pancsolással próbálják siettetni a partra szállást az élősködők21:18 Több mint 48 ezer új fertőzöttet jelentettek Brazíliából21:06 Szlovéniában megerősítette parlamenti többségét a jobbközép koalíciós kormány20:47 Veneto tartományban emelkedett a reprodukciós ráta, ismét szigorítanak20:23 Módosítani kellett a Nemzetközi Űrállomás pályáját, hogy ne ütközzön űrszemétnek20:03 Amerika szövetségi ünnepének napján lép érvénybe az orosz alkotmánymódosítás19:30 Jövő péntektől hazánkból is karanténkötelezettség nélkül lehet Angliába utazni 19:19 Fotók és videó a borsodnádasdi gyilkosság helyszíni tárgyalásáról18:38 "Heroizmus" a nyugati világban18:04 Alig vált muzulmánná egy angol nő, máris székesegyházat, szállodát és metrót akart robbantani17:25 Bemutatták Münchenben a Magyar Honvédség újbeszerzésű Leopard harckocsijait17:15 Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Orbán: nem akartam győzni 2006-ban, a gárdistákat felpofoztatom

Reklám

A cikkünk közel egy éves, de fontosnak tartjuk feleleveníteni.

Ne haragudj, Fletó!
Nem volt helyes idiótának nevezni Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, senkiről sem helyes ilyen durván beszélni - magyarázkodott szokásához híven Viktor. Horn Gyula dicsőítéséért viszont nem kért elnézést szavazóitól, miként a gárdisták megfenyegetéséért sem. A Magyar Gárdát egy valós problémára adott reakciónak tekinti: vidéken kevés a rendőr, magára hagyták az állampolgárokat, akik ebben látták a megoldást. Orbán ezért megerősítené a karhatalmat, a gárdistákról pedig így szólt: "úgy kell elbánni velük, mint ahogy Horthy Miklós elbánt a nyilasokkal; adni nekik egy pofont és hazazavarni őket." A szájmagyar vezér azt is elismerte: 2006-ban tulajdonképpen nem is akart győzni (!). Ez alátámasztja, hogy a magyarok millióit nyomorba döntő szocionistáknak akár két választást is, de minimum egyet eladott a Zsidesz.

A Blikknek adott interjújában arra a kérdésre, hogy megbánta-e az idióta jelzőt, kitérő választ adott: "zártkörű beszélgetésen olyasmi is kicsúszik az ember száján, ami nem helyes. Lehet, hogy túlcsúsztam az illendőség határán, bár ott ezen senki sem akadt fenn" - fogalmazott a Likud-testvérpárt elnöke. 
Kéri László időközben az MTI-nek azt mondta, valószínű, hogy az Index cikke után a Hírszerző portálon közzétett, részletesebb beszámoló hangfelvételen alapul, márpedig ez a tudta nélkül készült, amit felháborítónak és elfoghadhatatlannak tart.
A Hírszerző szerint az április 30-ai, szerdai beszélgetésre a Fidesz elnökét elkísérte Stumpf István volt kancelláriaminiszter is. Orbán Viktor farmert és inget viselt, a cionista hírportál szerint kifejezetten jól nézett ki, laza volt, és borozgatott. Magabiztosan, sőt, időnként kifejezetten nagyképűen viselkedett, és néha tett egy-egy lekezelő megjegyzést a jelenlévők hozzáértéséről. A találkozóra a szokottnál korábban, este 6-kor került sor, mert este meccs volt a tévében, és a pártelnök sietett haza.
Horn Gyulát valóban nagyon dicsérte, pragmatikus, taktikus és előrelátó politikusnak nevezte, aki hatalmának legfőbb pillérét az inaktívakra építette. Összekacsintott velük, például úgy, hogy nem firtatta a kormány a rokkantnyugdíjasok jogosultságát (Magyarán a műellenzéki Orbán is helyesli a rokkantjogosultsággal tömegesen visszaáélő, csaló cigányok segéllyel tömését - a szerk.). 
A 2006-os vereség kapcsán határozottan állította, hogy a kampány "rosszabbul élünk, mint négy éve" szakaszánál már biztosan tudta, hogy veszítenek, mert akkor már nyilvánvaló volt: az emberek nem hiszik el, nem megy át a tudatukba. Ehhez hozzátette: tulajdonképpen ő nem is akart győzni 2006-ban, mert akkor már tudták, milyen rossz állapotban van a gazdaság (Tehát odadobta választóit, az országot, a nemzetet újabb négy évre Gyurcsányéknak - a szerk.). Mivel kérdéseket csak egy-egy pillanatnyi szünetben tudott feltenni a hallgatóság, és itt ilyen nem állt be, nem hangzott el olyan kérdés, hogy akkor pl. miért ígért 14. havi nyugdíjat és járulékcsökkentést a kampányban, vagy egyáltalán: miért kampányolt?
Arcátlan Orbán megszorításokkal kezdené(!)
A jövőről szólva Orbán Viktor közölte: azzal számol, hogy három választást nyernek zsinórban (ha pedig ismét csak buknának, majd azt mondja: nem is akart nyerni, így jó - a szerk.). Kormányzásának két szakasza lesz: az első két évben válságmenedzselő kormány és megszorítások jönnek - "egyes csoportoknak rossz lesz, sokaknak sok minden fog fájni' - , de utána tíz éves programjuk lesz (Hat év szocionista szabadrablás után, ez az arcátlanság, a mocsokság teteje. Vityának természetesen eszébe sincs elszámoltatni az ezermilliárdokat ellopó cionistákat, többek közt ebből is megteremtve a magyar jövő alapjait, ahogy a jelek szerint a magyar költségvetés 70%-át felemésztő adósságcsapdához sem kíván nyúlni, fenntartva ezzel az izraeli gyarmatosítás, a tőkekiszívás menetét - a szerk.) A hallgatóság provokálni próbálta, és a nyugdíjasokra kérdezett rá, Orbán Viktor azt válaszolta: nem akarja elvenni a 13. havi nyugdíjat, de befagyasztaná a nyugdíjakat, és legfeljebb az infláció mértékének megfelelően emelne. 
Szerinte neki azért lenne könnyebb dolga, mint Gyurcsány Ferencnek, mert 2006-ban az emberek nem hitték el, hogy megszorítások kellenek, most viszont folyton azt hallják a miniszterelnök szájából, hogy nehéz helyzetben van a gazdaság, ezért tőle - mármint Orbán Viktortól - már elfogadnák a megszorítások szükségességét (Megdöbbentő és árulkodó önvallomás - a szerk.).
A Magyar Gárdáról azt mondta: az egy valós problémára adott reakció. Az állam ugyanis gyengül vidéken, kevés a rendőr, magára hagyták az állampolgárokat, akik ebben látták a megoldást. Szerinte egyfelől erősíteni kell az állami jelenlétet, másrészt úgy kell elbánni velük, mint ahogy Horthy Miklós elbánt a nyilasokkal: adni nekik egy pofont és hazazavarni őket (Na ja, miközben az eddigiekből is érezhetően futni hagyná a szemkilövető, tolvaj, rabló, választási csaló Fletóékat, akiknek így kezében marad minden, kormányváltás ide vagy oda. Van egy olyan érzésünk, hogy a Gárda nem fogja hagyni magát - a szerk.)
A Fidesz elnöke arról is beszélt, hogy tizenöt évig mindenképpen ő marad a jobboldal vezére, hacsak nem követ el valamilyen nagy butaságot. Mint mondta, mindegy, hogy formálisan milyen pozíciót tölt be, az ő szava számít a jobboldalon még hosszú évekig. 
Ennek két oka van, az egyik, hogy kormányfőként rendkívül sikeres, markáns politikus volt, a másik pedig az, hogy a nagy rendszerváltó politikusok között itthon és Kelet-Európában is már csak ő maradt egyedül. Vacláv Hável például szerinte már öreg, Tölgyessy Péter - akit sokáig megpróbált megtartani a Fidesznek - kiszállt, Pető Iván "elfogyott", Sólyom László pedig a perifériához tartozott a rendszerváltás idején. Hasonló helyzetű, megkérdőjelezhetetlen entitásnak csak Tőkés Lászlót tartja.

(Blikk nyomán)
Olvasó: T. Kurucok! Megdöbbenéssel olvasom (annak ellenére, hogy 2006 okt.23-i páncélautós elvonulása óta abszolút nem bízom benne) Orbán magyarellenes nyilatkozatait. Felpofozni a Gárdát, Horn(pufajkás gyilkos) előremutató politikus, nem akartam megnyerni a 2006-os választásokat, megszorítások... A szocionisták elszámoltatásáról meg sehol egy szó.
Ismerek sok, úgymond "fideszest". Becsületes, magyar hazafiak. Csak sajnos nem nyílt fel a szemük Vityáékkal kapcsolatban. Hinni kell Für Lajos bácsinak... A liberális kokárdával is liberális marad! Nem szoktam kérlelni senkit, könyörögni sem, de most kérlek, sőt, könyörgöm nektek Magyar Honfitársaim, nyíljon fel a szemetek! Felejtsük el azt, hogy Viktor jobb mint Fletó..egykutyák! Adjunk legalább egyszer esélyt a Jobbiknak is (hányat adtatok a Fidesznek, hiába), mely amely most parlamenti szinten képviselheti a Magyarságot.
Ne vegyünk részt a két "maffiacsalád" küzdelmében. Hazánk nem Fletóról és Vityáról szól! A Nyirkai jóslatban írnak Viktorról, a kiskanászról, akit a Magyarok jobb híján ültetnek a hatalomba..."szépen szól, csúnyán cselekszik" - regölték meg a táltosok. Úgyhogy "fideszes" magyar honfitársaim, ha hazafiak vagytok, nyíljon fel a szemetek!!!
O. I.
Olvasó: Nagyon szomorúnak és elkeserítőnek tartom, hogy hazánk nagy "reménysége" Orbán Viki úr attól a baloldaltól kér bocsánatot, amelyik erre ugyancsak nem szolgált rá! Micsoda önmagából kifordult ember lett Orbán úr! Most megint sok szavazója szeme kinyílt! A nemzet megnyomorítóitól bocsánatot kér. Attól a gyurcsánytól és hazaáruló, tolvaj kabinetjétől, amelyik az ország jelenlegi helyzetéért egyértelműen és minden kétséget kizáróan felelős!
Attól, akinek több éve egyetlen igaz szava nem volt. Attól, akinek maffia-kabinetjének, országosan kiépített "lenyúlógépezetének" viselt dolgaitól, tolvajlásaitól, égbekiáltó korrupcióitól naponta hangos a sajtó; minden napra jut valami szaftos darab!!! Brávó Viki úr ön nagy DEMOKRATA!!! Tudja-e, mi a legnagyobb hiba? Dehogy tudja, ön már a fellegekben jár, kollégáival együtt, maga hiú pojáca!
AZOKTÓL NEM KÉR ALÁZATTAL BOCSÁNATOT, AKIK ÖNRE SZAVAZTAK. NEM KÉR BOCSÁNATOT A NEMZETTŐL, AKIKET ÖN IS BECSAPOTT ÉS ELÁRULT, AKIKET ÖN MEGTÉVESZTETT, UGYANÚGY, MINT AZ ÖN ÁLTAL - JOGOSAN - BOLONDNAK NEVEZETT GYURCSÁNY. AKIK ÖNBEN BÍZTAK ÉS ÖN ELVETTE A SZEBB JÖVŐBE VETETT HITÜKET, ÁLMUKAT!
Amióta kézzel fogható közelségbe került a magyarországi III. kommunista diktatúra bukása, azt látom, hogy Orbán úr megemelkedett 10 centit a földtől! Embertelenül öntelt, pökhendi, "ki ha nem én" lett (vagy volt is, csak elfogultságomban én nem vettem észre?) Nyilatkozataiban - miként bocsánatkérésének tárgya - sorra véti a hibákat, mert már fenn érzi magát az uborkafán.
Igaz, az ország közben ráment, de a két párt hatalomért való rivalizálásából a FIDESZ kerül ki "győztesen". (Gratulálunk, elnök úr! Így is lehet - a langyos vízben ülve - elsőnek lenni, hogy elfogynak előle). Ezt sugallják mind, egytől egyig Orbán úr nagyröptű szónoklatai.
Mert ezt bebizonyította az ország népének, ez az egyetlen, amihez ért: a nagyívű szonoklatok! Szép szóvirágok. Kevésbé szépen fogalmazva viszont jóval közelebb az igazsághoz: süketelés. Még csúnyábban: nagy hazudozó, akinek az adott ígéretei fabatkát sem érnek. Van itt még egy hiba: ön is azt sulykolja - miként állítólagos riválisai - hogy önökön kívül nincs más út! Demokrata mond ilyet elnök úr??? Dehogy nincs más út, már hogyne volna Orbán úr! Önök nélkül (is)!
Tudja elnök úr: "Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, a mely a veszedelemre visz, és sokan vannak, a kik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt. Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, a kik juhoknak ruhájában jőnek hozzátok, de belől ragadozó farkasok.
* Gyümölcseikről ismeritek meg őket. Vajon a tövisről szednek-é szőlőt, vagy a bojtorjánról fügét?
* Ekképen minden jó fa jó gyümölcsöt terem; a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem.
* Nem teremhet jó fa rossz gyümölcsöt; romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt.
* Minden fa, a mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tűzre vettetik."
Orbán Viktor szerves része a jelenlegi garnitúrának. Nem ellenzék már, hanem haszonélvező. Pártja már tele van a túlélésre játszókkal, ugyanúgy, mint az MDF, SZDSZ és MSZ(M)P. Ide kívánkozik negyediknek a lista végére: és FIDESZ.
Remélem, hogy az ország népe a kifosztása, elszegényítése, tönkretétele, élettere és az állam lerombolása, nemzeti tudatában való megcsúfoltatása, ennyi megaláztatás után végre felelősen fog dönteni és elzavarja azokat, akiknek mindezt köszönheti. MSZ(M)P-vel, SZDSZ-szel, a Likuddal testvériséget hírdető FIDESZ-szel és természetesen a magyarságot betegesen gyűlölő Tom Lantos által pénzelt MDF-fel együtt ezeket a politikai senkiházikat, kalandorokat, ezeket a pénzünkön élősködő és dőzsölő arrogáns csirkefogókat, tehetségtelen kisstílű bűnözőket. De nem csak elzavarja, felelősségre is vonja, mert a sokadik példa is azt mutatja, hogy a bolsevikoknak 7 élete van, mint a macskának és feltámad a poraiból. Ki kell gyomlálni a dudvát, kitépni a gyökerét is, mert különben úrja és újra kihajt. Először, mint zsenge, zöld kis ártatlan hajtás, aztán amikor megerősödik már mindent elnyom, elpusztít maga körül, megszerzi a teljes életteret. Nem kell bedőlni a magukat mosdató meséknek, maszlagnak! A gyom, az gyom!
Nem volt elég? Ezek a "toleranciabajnokok", amikor bajban vannak szívszaggatóan tudnak könyörögni, ígérgetni! Aztán a tények magukért beszélnek: az elüldözött, a kiírtott magyarok százezrei, bezárt kórházak, iskolák, elviselhetetlen terhek, idegen kézre juttatott Magyar Föld. Amíg ezek közül választgatunk, a hóhéraink közül választunk ki egyet.
Hiteles nemzeti erőre, hiteles emberekre, hiteles kormányra van szükség!!!
Én már biztos vagyok benne, hogy a Jobbikra szavazok.
Tisztelettel
Nagy Péter
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready