Videóbejegyzésben dicsekedett el vele a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ- aktivista tanára, hogy egy tizenöt éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van, ő ettől még nem lesz pedofil, ha pedig valakinek nem tetszik, azt majd jól beperli - írja a PestiSrácok.
Zoom
A buzeráns azzal is eldicsekedett, hogy őt olyan neves szervezetek védik, mint a TASZ és a Helsinki Bizottság. A PDSZ jól ismert képviselője, Nagy Erzsébet közelről ismerheti Bite Zsoltot, ugyanis egy kommentben írta meg neki, hogy jelezze, ha “gond van”. Nem meglepő módon az LMBTQ-tanár maga is tüntető, szabadidejében pedig a fiatalok körében oly népszerű TikTokon takarít félmeztelenül, valamint homoszexuális élményeiről mesél a YouTubeon. A mai nappal azonban a Bite Zsoltot kirúgták a Krúdyból, Nagy Erzsébet pedig azzal védekezik, hogy ők csak munkaügyi vitákban segítették a tanárt, erről az ügyről nem tudtak.
Zoom
Bite Zsolt közel negyvenéves, általános iskolai tanár. Nem mellesleg LMBTQ-aktivista és “efebofil”. Ez utóbbival el is dicsekedett egy videóbejegyzésben, amiben kifejtette, hogy igen, ő egy tizenöt éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de ez nem pedofília, ez efebofília. Bite szerint az különbözteti meg a kettőt, hogy mivel a beleegyezési korhatár hazánkban tizennégy év, így az ő “szerelme” már nem számít gyereknek, vagyis nyugodtan megronthatja. És akinek ez nem tetszik, az nézzen utána a fogalomnak, mert természetesen mindenki hülye, csak ő helikopter.
Hazánkban sajnos tényleg nem, de a világ számos országában büntetik a tanár úr hajlamait. Köztük például a csodás, elfogadó és színes Egyesült Államokban, ahol Bite úr kemény börtönéveket kapna a tevékenységéért, majd felkerülne a szexuális bűnelkövetőket tartalmazó listára is. Cellatársai pedig valószínűleg nem igazán tennének különbséget a pedofília és az efebofília között, még akkor sem, ha a börtönkönyvtárban elérhető a Wikipédia.
De Bite úr biztonságban van a "nemzeti-keresztény" Magyarországon. És akinek nem tetszik, hogy szabadidejében iskolás fiúkat ront meg, azt majd jól feljelenti rágalmazásért. Bite úrnak ugyanis vannak barátai. Az alábbi videóban erre is kitér: őt védelmezi a TASZ és a Helsinki Bizottság. A PDSZ pedig munkaügyi vitában segített neki. Igen, a pedagógusok szakszervezete kiáll egy negyvenéves ürge mellett, aki iskolás srácokat csábít el. Nincs hálózat, nincs LMBTQ-lobbi, nincs érzékenyítés.
Zoom
Nagyon helyes
A pedagógus-sztrájk egyik kiemelkedő alakja, Nagy Erzsébet jól ismerheti az LMBTQ tanárt, hiszen az egyik bejegyzéséhez is hozzászólt, nem is akármelyikhez. Bite ebben épp azt írja, hogy visszateszi azt a képet a közösségi oldalára, amelyen a Krúdy iskola előtt áll egy szivárványos, unikornis pólóban, hiszen a szólás-és véleménnynyilvánítás szabadságának alkotmányos jogát egyetlen autoritás sem korlátozhatja. Ehhez a képhez kommentelte Nagy Erzsébet neki azt, hogy
Nagyon helyes, ha gond van, szólj!
Jelezve ezzel, hogy megvédik sajátjaikat.
A tizenötéves fiúval való kapcsolat miatt a Blikk megkereste Nagy Erzsébetet, aki azt mondta a lapnak, hogy elítélik a történteket, és azzal védekezett, hogy bár Bite a videóiban arra hivatkozott, hogy segített neki az ügyeiben, de valójában csak a jogsegélyt adtak neki, mert "mássága miatt" konfliktusba került az iskola vezetésével, de az egyik szakszervezet nyomására visszakerült a Krúdyba.
Az általános iskolai tanár egyébként természetesen résztvevője a pedagógus-sztrájknak is, amiről előszeretettel tesz közzé képeket a Facebookon és a TikTokon is.
Bite egyébként a fiatalok körében oly népszerű TikTokon is fent van, ahol félmeztelen testét is mutogatja takarítás közben, a YouTube-on pedig egy videóban arról mesél, hogy hogyan melegedett össze egy társával a gimnáziumi évek alatt a kollégiumban.
Zoom
Csak asszisztens, de legalább kirúgták
Időközben kiderült, hogy Bite Zsolt nem is tanár, csupán pedagógiai asszisztens 2022. májusa óta a Krúdyban, amit a Blikk Tamás Ilona Zsuzsannától, az Észak-budapesti Tankerületi Központ vezetőjétől tudott meg, aki értetlenül áll Bite Facebook-bejegyzései előtt, hiszen nem is volt munkaügyi pere a férfinak ebben az iskolában. A lapnak továbbá úgy nyilatkozott a tankerületvezető, hogy tiszteletben tartják a másságot, ám videói, annak tartalmai, a 15 éves, diákkorú fiúról szóló kapcsolat bemutatása miatt az egyetemet végzett férfi nem maradhat gyerekek közelében. A Blikk információi szerint a bizonyítékok alapján felmondták a munkavállalói szerződését.
Frissítés: jönnek a "helyesbítések" és a "kiegészítések"
A megnevezett szervezetek ugyanis nem örültek annak, hogy Bite eldicsekedte, miféle aberrált elmebetegeket támogatnak, így most szépen visszakoznia kell, mintha nem is mondott volna igazat:
@zsolt.b
HELYESBÍTÉS az ügyemben a PDSZ szerepével kapcsolatban
♬ eredeti hang - Zsolt.B
@zsolt.b
Helyesbítés a PDSZ mellett a TASZ, az Amnesty International, és a Helsinki Bizottsággal kapcsolatos kijelentésemmel kapcsolatban.
♬ eredeti hang - Zsolt.B
2. frissítés: egy azóta törölt értekezés arról, hány éves fiúkra szokott csorogni a nyála