Magyarország "sztárrabbija", Köves Slomó, a kormány kedvenc zsidója megint kifejtette gondolatait a gázai helyzet kapcsán. Természetesen megint az derült ki, hogy a palesztinok a hibásak, a zsidók pedig semmiről nem tehetnek. Hogy egy klasszikust idézzünk, valóban "ott se voltak". De tényleg erről beszél Köves Slomó.
Zoom
Fotó: Ceglédi Zsolt/Index
Rövid videójában vázolja, hogy adott a Gázai övezet, ahol a zsidók már évezredek óta élnek, vitathatatlan ősi zsidó föld, és ahonnan lényegében puszta jóságból 2005-ban kivonultak a zsidók, és hagyták a palesztinoknak, hogy építsenek maguknak egy saját államot. Ráadásul évente tengernyi anyagi támogatást is kaptak. Szóval Köves Slomó világában csak azért, mert 2005-ban kivonult az izraeli hadsereg az övezetből, egyenes út nyílt arra, hogy a földi paradicsomot hozzák létre a palesztinok, de nyilván ők ezzel nem akartak élni, csak a terror érdekelte és érdekli őket.
Arról nyilván nem ejt szót, hogy ez azért nem volt ilyen egyszerű, ugyanis a Gázai övezet Izrael hathatós "segítségével" a továbbiakban sem volt több, mint egy kilátástalan gettó, amit Izrael úgy fojtogatott, ahogy csak tudott.
Ilyen erővel és egy jó adag cinizmussal megfűszerezve megkérdezhetnénk, hogy a lengyelországi zsidóság miért szervezte meg a varsói gettólázadást, hiszen sok zsidó volt egy helyen, etnikailag homogének voltak (ahogy erre hivatkozik a palesztinok esetében Köves Slomó), de nyilván mindannyian tudjuk, miért fals ez a fajta érvelés.
Az meg egyenesen bizarr, hogy Trianont citálja ide, hogy az egész olyan, mintha azután, hogy Erdélyt Romániához csatolták, az akkori magyar kormány kitelepítette volna Erdély magyar lakosságát, mert szerinte ezzel egyenértékű a 2005-ös zsidó kivonulás Gázából...
(Munkatársunktól)