Ellenállást indítunk az emelkedő autópályadíjak miatt, amelyek Mészárosékat fogják gazdagítani (35 év alatt 700 milliárddal). Sokkal drágább lesz a napidíj, mint Ausztriában, miközben az átutazók jelentős része ingyen jár a pályákon, dugókat okozva. Alacsonyabb díjakat, illetve a magyaroknak visszatérítést követelünk, amikor a tranzitforgalom miatt dugók alakulnak ki. Miért fizetjük Európa egyik legdrágább díjait az autópályákon, ha a sima közúton is hamarabb érjük el az úti célunkat. Petíciót adunk át a miniszternek, kérjük aláírásával Ön is támogassa a www.mihazank.hu/autopalya címen!
Amennyiben ez nem lesz elég, más eszközöket is bevetünk, a polgári engedetlenségtől a tüntetéseken át egyéb kreatív módszereket is. Ehhez önkéntesnek is lehet a fenti címen jelentkezni. Ebben a TikTok-videóban 5 percben mondom el az ellenállás lényegét - írja honlapján Toroczkai László.
 
@toroczkai.laszlo 🔥Ellenállás az autópályadíjak miatt! itt lehet csatlakozni: www.mihazank.hu/autopalya #autópálya #kormányváltás #drágulás #matrica #m5 #m1 #m2 #m3 #m4 #m6 #m7 #m8 #m9 #országgyűlés #parliament #parlament #fyp #fypシ #fypシ゚viral #magyarorszag #hungary #neked #nekedbe ♬ War Worship - Spiritual Warfare Music Epic
 
Korábban írtuk: