A MÖM vezetője írja:
Börtönbe vonulok ma, és nem azért, mert nem tudom kifizetni a börtönbüntetésre átváltoztatott pénzbírságot, hiszen nagyon sokan felajánlottátok, a családom, a bajtársaim, hogy kifizetik helyettem, de én arra kértelek benneteket, hogy ne fizessétek ki, hiszen én sem teszem.
Ez év februárban egy spontán megmozdulás keretében zártuk le a debreceni akkumulátorgyár mindkét bejáratát, megbénítva ezzel átmenetileg az ott folyó munkálatokat. Azt gondoltam akkor, hogy ez a spontán akció tettrekészségre sarkallja a magyarokat, és egyre többen folytatják majd a harcot, amelyet a magyar termőföldek, ivóvíz, az idegen gazdasági érdek és az etnikai átalakulás miatt meg kell tennünk. Az akkori spontán tiltakozóakciót a felsőbb rendőri vezetés politikai utasításra a gyülekezési jog megsértése szabálysértésnek nyilvánította és megbüntetett érte hetvenezer forintra, amelyet nem vagyok hajlandó befizetni.
Ezért ennek a tiltakozásnak a következő fokozata a mostani börtönbe vonulásom. Pontosan azért teszem, mivel egy újabb áldozatvállalásra van most szükség, hogy ezen keresztül is rávilágítsak az országban uralkodó helyzetre, és a honfitársaink szemét megpróbáljam felnyitni annak vonatkozásában, hogy ma Magyarországon milyen etnikai átalakulási folyamatok zajlanak, hogy húzzák ki a magyar emberek lába alól a talajt. Miként veszik el a földjeiket, az ingatlanjaikat, a vagyontárgyaikat, és válunk majd szolgává a saját hazánkban.
Továbbá tiltakozom az ellen, hogy politikai parancsra egyes rendőri vezetők folyamatosan üldöznek engem, hogy félreállítsanak. Szabálysértési és büntetőügyeket kreálnak ellenem, rendőrségre idézik be, kihallgatják a bajtársaimat azért, hogy fogást találjanak rajtam.
Szabályosan üldöznek bennünket, azokat a magyar embereket, akik csak adnak ennek a társadalomnak a szabadidejük és az anyagi erőforrásaik terhére segítenek a bajbajutottakon.
Napjainkra már mindenki számára egyértelművé vált, hogy a jelenlegi kormány nem a magyar érdeket képviseli, hanem tökéletes kiszolgálója annak a nemzetközi háttérhatalomnak, amely a modern kori rabszolgaság kiépítését tűzte ki célul Magyarországon.
De nem lehetünk prédák a saját hazánkban, és áldozatot kell hoznunk. Igenis ki kell lépnünk időnként a komfortzónánkból, és összefogva kell tiltakozni az idegen térhódítás, a gombamódra szaporodó akkumulátorgyárak, az etnikai átalakulás, az illegális bevándorlás, az életünket megkeserítő, egyre nagyobb teret nyerő bűnözés ellen.
Össze kell fognunk és fel kell sorakoznunk egymás mellé, hogy közös erővel elzavarjuk az álnemzeti kormányt, amely uralkodása, mint látható, a lassú nemzethalálhoz vezet.
Jelenleg Magyarországon van egy olyan politikai erő, a Mi Hazánk Mozgalom, amely készen áll arra, hogy vezesse ezt az országot, és van egy civil közösség, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, amely hivatott arra, hogy egységesítse a magyar társadalom tagjait.
Én most börtönbe vonulok, de hamarosan kiszabadulok, és onnan kezdve megkettőzött erővel fogok és fogunk harcolni a bajtársaimmal azért, hogy ezt az országot visszaadjuk a jogos tulajdonosainak, a magyar embereknek.
Legyen ez a mai nap annak a példája, hogy tudatosítsam honfitársaimban azt, hogy itt az ideje az összefogásnak, és amikor a tettekre van szükség akkor ne otthonról, a mobiltelefonról szurkoljanak nekünk, hanem álljanak mellénk.
Igen, ez áldozattal jár, de áldozat nélkül nem lesz győzelem, és ha így folytatjuk, akkor hamarosan nem lesz otthonunk, és nem lesz hazánk sem.
Egységbe, magyarok! Fel a győzelemre!