A Blikk úgy értesült (a fideszes Mandiner pedig örömmel szemlézte), hogy a 19 évvel ezelőtt, 2005-ben indult, Gáspár Győzővel és családjával forgatott "komédiasorozatból" 14 év után újabb részek készülnek majd. A show nem az RTL, hanem a TV2 képernyőjén lesz látható ősztől, derül ki.
Zoom
Öröm, boldogság: Viktor hívei újra nézhetik a Fidesz szellemi holdudvara kiemelkedő alakjának kalandjait
Hangsúlyozzák: nem tudni, hogy Gáspár Győző és felesége mellett lányaik is vállalják-e a felkérést.
"A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben" – írta a bulvárlapnak a TV2.
Zoom
Tévés szakemberek egymás közt...
A Blikk úgy tudja, hogy a sorozatot nyáron forgatják majd, és a részek naponta lesznek majd láthatók a TV2-n.
Frissítés: Evelinkének Járóka Lívia tesz egy kis EU-s pénzt a zsebébe - párt- és fajtársi alapon
Gáspár Győző idősebbik lányának a neve felkerült Járóka Lívia fideszes EP-képviselő asszisztensei közé – szúrta ki ugyancsak a Blikk. A júniusi választásig tartó parlamenti ciklus utolsó évében csatlakozhatott a politikus munkatársaihoz.
Az 1994-ben született Gáspár Evelin a közösségi felületein egyébként szokatlan módon nem tünteti fel az EP-ben végzett "munkáját".
Zoom
Született asszisztensek
A bulvárlap kereste Járóka Líviát, milyen "szaktudással győzte" meg Gáspár Evelin, hogy az asszisztensei közé választotta. A képviselő nevében a közvetlen parlamenti asszisztense válaszolt, miszerint Járóka személyes meghallgatás alapján választotta ki Evelint, a legfőbb érv "az elmúlt években szerzett tapasztalatai és nyelvtudásai voltak". "Sajtómegjelenéssel kapcsolatos feladatokat végez Gáspár Evelin, és folyamatos, rugalmas munkakapcsolat" – szólt a válasz.
Érdekesség, hogy Járóka idén nem került fel a Fidesz–KDNP európai parlamenti listájára, korábban a képviselő azt közölte, hogy “a jövőben az egyetemi-akadémiai életben folytatja szakmai pályafutását”.
Keresték Gáspár Evelint is, hogy miben segíti Járóka Lívia munkáját, az anyjától és az apjától pedig azt szerették volna megtudni, mit szólnak a brüsszeli "kiküldetéshez" – "valamiért" egyikük sem kívánt nyilatkozni.