A pártvezetés úgy döntött, ideje új szintre emelni a szövetséget a legdinamikusabban növekvő szavazórétegükkel, hiszen, mint Menczer Tamás szóvivő fogalmazott, a jövő hazai munkaerőpiacának rejtett csillagai iránti tisztelet kinyilvánítására már nem elég néhány közös szelfi vagy videó, bizonyítani kell, hogy igenis rá merjük bízni a sorsunkat az országot meg-, és még inkább eltartó romaságra.
Már a bejárásra is sort kerítettek, az új listavezető, az egyben a Fidesz értelmiségi holdudvarát is vezető Gáspár Győző médiaszakember Instagram-oldalán tett közzé erről képeket. Nyilatkozni is szeretett volna, de Menczerék azt mondták, azt egyelőre hagyja rájuk, inkább menjen, és magyarázza el a biztonságiaknak, miért sípolt be az előbb a vagyonvédelmi kapu.
Értesüléseink szerint Kis Grófó hamarosan koncertet tart az Európai Parlament épületében a történelmi pillanat tiszteletére, addig is az alábbi képgalériát bocsátották az eseménytől fellelkesült fideszesek rendelkezésére:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy fricskánk a Humor rovatban jelent meg. Ha túlságosan életszerűre sikeredett, az nem a mi hibánk...